• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Natrol, Water Pill, 60 Tablets


    Виробник: Natrol
    Код товару: NTL-00935
    Наявність: Є в наявності
     ₴854  ₴699
    Купити

    Докладно про товар Natrol, Water Pill, 60 Tablets :

  • Weight Management
  • Naturally Supports Fluid Balance
  • Helps Manage Weight‡
  • Vegetarian
  • Dietary Supplement
  • Natrol Water Pill is a blend of minerals and herbs that helps the body's natural fluid balance.

    Helps with weight management‡.

    ‡A healthy calorie reduction diet and exercise regimen is essential for weight loss. Individual results may vary.

    Рекомендації із застосування

    Take 2 tablets, one time daily, with a meal or juice. Do not exceed recommended dose. Do not take for more than five consecutive days.

    Інші інгредієнти

    Microcrystalline cellulose, stearic acid, gum arabic, maltodextrin, cellulose gum, silicon dioxide, magnesium stearate, methylcellulose, hypromellose, glycerin.

    No: Milk, egg, fish, crustacean shellfish, tree nuts, peanuts, wheat, soybeans, yeast, artificial colors or flavors, added sugar or preservatives.

    Попередження

    Consult your healthcare professional prior to use if you have or suspect a medical condition, are taking prescription drugs, or are pregnant or lactating. Not for use by individuals under the age of 18 years.

    Store in a cool, dry place.

    Keep out of reach of children.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Tablets
    Servings Per Container: 30
    Amount Per Serving %DV
    Vitamin B-6 (from Pyridoxine Hydrochloride) 150 mg 8,820%
    Calcium (from Calcium Carbonate) 260 mg 20%
    Potassium (from Potassium Citrate) 99 mg 2%
    Buchu Extract [Agathosma betulina (leaf)] 100 mg *
    Juniper Extract [Juniperus communis (berry)] 100 mg *
    Parsley Extract [Petroselinum crispum (leaf)] 100 mg *
    Uva-Ursi Extract [Arctostaphylos uva-ursi (leaf)] 100 mg *
    *Daily Value (DV) not established.
    Покупець
    30.01.2018
    text_comment
    якось подруга сказала, що на морі потрібно пити сечогінні препарати оскільки солона вода затримується в організмі, я подумала треба взяти собі на замітку. Але одного разу, я помітила, що зранку на обличчі набряки, я ніби цілу ніч гуляла, веселилася, пила спиртне. Згадала про подругу і вирішила спробувати. Замовила цей препарат. Почала пити. Зазвичай, я відчуваю ввечері себе ніби колобок, тому пила одну таблетку в обід. Для мене цього було достатньо. Я зразу відчула покращення, ввечері мене не розпирало і я виглядала ніби щойно прокинулася. Походи у туалет побільшало, але не критично. Приймала одну таблетку в день. Цієї дози мені вистачало. На п'ятий день не було необхідності приймати апарат. Стан обличчя та тіла покращився, думаю повторити при необхідності знов. Розмір таблеток 1.5 см. Смак не відчувається, одразу запиваю водою.
    Покупець
    28.04.2019
    text_comment
    Шикарний препарат відмінної якості, чудові інгредієнти, які допомагають поліпшенню стану здоров'я.не має запах. Майже немає Смаку, але приносить Користь. Результат помітний після тижневого прийому препарату! Чудово справляється зі своїми функціями. Підходить для щоденного використання. Залежно від Дозування, яке Вам прописали, залежить вистачить Вам Розміру Упаковки. Всім рекомендую!
    Покупець
    24.04.2022
    text_comment
    Беру вже вдруге, гарні капсули, гарна якість, дієвий результат: якщо випиваю на ніч, то вранці ніяких мішків під очима і взагалі риси обличчя стали гостріші.
    Другу капсулу випиваю вранці.
    Розмір великий, тому розкусую.
    на смак ніякі.
    Покупець
    21.08.2022
    text_comment
    Оскільки таблетка велика, її трохи важко пити, але набряк нижньої частини тіла зник приблизно через тиждень після того, як я почав пити.
    Покупець
    14.08.2022
    text_comment
    Особливо ефекту не помітила. Рідина більше з організму виводитися не стала. особливих доглядів набряків не помітила, пропила 4 дні поспіль. Буду пробувати ще через пару тижнів, може все ж таки результат буде.
    Покупець
    11.08.2019
    text_comment
    Коли я прокинувся вранці, на моєму тілі були сліди від футона, але вони зникли приблизно через два дні після того, як я почав його приймати. Я люблю солоне і маю схильність до набряків, тому ефект добавки мене вразив. Однак будьте обережні, адже кількість туалетів збільшиться!
    Покупець
    10.03.2020
    text_comment
    Це натуральна харчова добавка, яка не має побічних ефектів, вивільняє рідину, що затримується в організмі, а також збалансовує рідину в організмі і допомагає знизити вагу за допомогою дієти, фізичних вправ і вживання великої кількості води.
    Покупець
    09.07.2021
    text_comment
    Вода постійно розпродається, тому я купив її на пробу. Особисто я вважаю, що пити перед сном краще освіжає, ніж вранці протягом дня. Після роботи вночі я радий, що шрами на моїх шкарпетках ледь помітні. Здається, я не можу пити 5 днів поспіль, тому роблю перерву.
    Покупець
    08.03.2020
    text_comment
    Це не мій перший вибір, оскільки ціна не така економічна. Все одно це працює. Я схильний до затримки води, і цей продукт допомагає мені тримати це під контролем.
    Покупець
    07.03.2021
    text_comment
    Дані таблетки приймаю не завжди, а тільки коли багато було вжито їжі або рідени. Приймала по 1 таблетці на ніч. З ранку без виявленого обтікання на обличчі. Самі таблетки без смаку і запаху, пити легко.