• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Kyolic, Aged Garlic Extract, Extra Strength Reserve, 60 Capsules


    Виробник: Kyolic
    Код товару: WAK-20041
    Наявність: Є в наявності
     ₴1229  ₴1005
    Купити

    Докладно про товар Kyolic, Aged Garlic Extract, Extra Strength Reserve, 60 Capsules :

  • Добавка з органічного часнику без запаху
  • Підтримка здоров’я серцево-судинної та імунної систем
  • Продукт має сертифікат належної виробничої практики (GMP)
  • Виробництво екстракту часнику Aged Garlic Extract™ від Kyolic® починається з часнику, вирощеного в штаті Каліфорнія за допомогою органічної технології. Часник витримують особливим чином під час унікального процесу екстракції для отримання бездоганного продукту від Kyolic, що зберігає всі корисні сполуки, але не має характерного часникового запаху. Ця зручна й ефективна формула допомагає підтримувати нормальний рівень холестерину, який уже знаходиться в межах норми, та загальне здоров’я серцево-судинної та імунної систем.

    Обирайте екстракт часнику Aged Garlic Extract від Kyolic — найпопулярнішу добавку з часником, що пройшла велику кількість досліджень і не має запаху і присмаку часнику.

    Рекомендації із застосування

    Приймайте 1–2 капсули під час їди двічі на день.

    Інші інгредієнти

    Gelatin, cellulose, magnesium stearate (vegetable source) and silica.

    Free of: GMOs, soy, gluten, sugar, dairy, sodium, yeast, preservatives, artificial colors or flavors.

    Попередження

    Store in a cool, dry place with cap tight.

    Keep out of reach of children.

    Do not use if cap drop ring or inner seal is broken or missing.
    Поживна цінність
    Serving Size: 1 capsule
    Servings Per Container: 60
    Amount per serving%Daily Value
    Aged Garlic Extract†† Powder (bulb)600 mg**
    **Daily Value not established
    ††Special Garlic Preparation
    Покупець
    28.02.2020
    text_comment
    замовляла за назначенням лікаря. Якість мене влаштувала, а от дозування трошки було не зручним. Часник здавна відомий як природній антибіотик. Якщо людина має цукровий діабет, варто взяти до уваги, що часник досить успішно знижує цукор у крові. Взагалі рекомендую для людей з підвищеним кров'яним тиском, для запобігання інсульту.
    Покупець
    26.01.2020
    text_comment
    Це хороший продукт для щоденного вживання без часникового навантаження. Приймаю щодня по 2 таблетки, і після прийому не відчувається особливий запах часнику. Як особистісна характеристика, є переваги/недоліки, що смак рису солодкий.Це хороший продукт, і я буду продовжувати його вживати в майбутньому.
    Покупець
    24.03.2022
    text_comment
    Брала чоловіку для підтримки серця, а також як частину протоколу від підвищенного гомоцистеіну. Дуже гарний якісний бренд
    Покупець
    22.06.2022
    text_comment
    Kyolic виробляє найякісніший інгредієнт старого часнику, який має безмежну користь для серця та кровообігу. часник також є антибактеріальним, добре бореться з паразитами. якщо у вас чутливий шлунок, як у мене, вам, очевидно, це сподобається більше, ніж їсти сирий часник, але ви все одно можете це трохи відчути. Я все ще пробую це.
    Покупець
    13.06.2018
    text_comment
    Я ще не впевнений щодо ефективності, але приймаю його постійно, тому що чув, що він ефективний у боротьбі з високим рівнем холестерину та артеріальним тиском, якщо приймати його протягом тривалого часу.
    Покупець
    06.12.2018
    text_comment
    Я купив земляний часник, тому що він корисний для артеріального тиску, але він ефективний, тому що знижує втому і корисний для імунітету. Коли я стаю старше, я думаю, що було б краще сприймати це випадково як профілактику, а не ліки, і є відео, яке відомий ютубер детально представив.
    Покупець
    06.10.2021
    text_comment
    Регулярне вживання часнику в їжу знижує імовірність появи карієсу та хвороб ясен. Адже майже всі вони викликані бактеріями, а часник має потужну антибактеріальну дію. Містить рослинні речовини-антиоксиданти, які захищають організм від вільних радикалів І головне що він дуже добре впливає на роботу серця упаковка хороша і дуже з тобою добре брати якщо йду на роботу щоб не забутись їх випити він противірусний також.
    Покупець
    06.05.2022
    text_comment
    Бактерицидний ефект очевидний, але я трохи злилася після його вживання. Людям з різною статурою слід звернути увагу на те, що лікувальні властивості часнику порівняно теплі, а я дефіцитні і не підлягають поповненню.
    Покупець
    05.10.2019
    text_comment
    Часник Kyolic є фантастичним, якщо у вас постійний кашель після застуди. Коли це відбувається, я приймаю 1 капсулу 3 рази на день разом з вітаміном С і бачу, що кашель проходить всього за кілька днів. Я рекомендував це членам сім’ї, і вони також мали чудові результати. Капсули не залишають часникового запаху, і, хоча вони досить великі, їх легко проковтнути. Kyolic — єдина марка часнику, яку я купую, оскільки якість дуже хороша.
    Покупець
    04.08.2018
    text_comment
    я приймаю це протягом багатьох років. допомагає моєму імунітету біологічного тиску гарної якості, часник у цих капсулах є найкращим. Мені це подобається, тому що мені не потрібно приймати таблетки від тиску. kyolic дуже хороший бренд