• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • ZUM, Zum Face, Facial Scrub, Rosemary-Mint & Walnut Sugar, 4 oz


    Виробник: ZUM
    Код товару: NDG-46060
    Наявність: Є в наявності
     ₴1143  ₴935
    Купити

    Докладно про товар ZUM, Zum Face, Facial Scrub, Rosemary-Mint & Walnut Sugar, 4 oz :

    Need an exfoliation sensation? Take a hint: try a sweet scoop of Rosemary-Mint. Aromatic essential oils combined with organic cane sugar and ground walnut eliminate dry, flaky skin and replace it with lightweight moisture.

    Рекомендації із застосування

    For your once-a-week facial treat. While skin is damp, use a small amount of scrub to gently massage onto your face in circles - take your time, indulge, and sing so the natural good stuff can so its thing before rinsing.

    Інші інгредієнти

    Sucrose*, water, juglans regia (walnut) shell powder, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, glycerin, coconut oil*, olive oil*, potassium hydroxide**, fragrance (essential oils), castor oil, sodium borate
    *Organic Ingredients
    **None remains after saponifying oils into soap and glycerin.

    Попередження

    Запобігати потрапляння в очі. Промити водою протягом 15 хв. і звернутися до лікаря, якщо роздратування не проходить.

    Покупець
    30.12.2018
    text_comment
    Я зазвичай користуюся цукровим скрабом, тому що не люблю сольові скраби, бо від них у мене мурашки. Його можна використовувати не тільки для обличчя, але і для тіла. Він має освіжаючий аромат м’яти розмарину та освіжаюче відчуття використання, і він не жирний. Також сподобалася модна розливна тара.
    Покупець
    29.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    29.04.2018
    text_comment
    Не відчув результату.
    Покупець
    28.10.2019
    text_comment
    Цукровий скраб досить великий і грубуватий, але мене порадувало, що він добре відмивається. Це розмір, який можна використовувати один або два рази на тиждень більше місяця. Після вмивання він дуже вологий і жирний. Мені також подобається цей бренд за його натуральні інгредієнти, такі як миючі засоби та мило.
    Покупець
    27.10.2018
    text_comment
    Мені скраб сподобався. Наношу на злегка вологе обличчя, тоді скраб не так осипається і не так травматично буде скрабувати обличчя. Після скрабування ( сильно не тру) залишаю на 5-10 хв, потім змиваю. Шкіра не пересушена після нього, гладка і приємна на дотик. Скрабую я і шию і зону декольте. Банка не маленька, хватає на довго. Для шкіри з висипаннями думаю не найкращий варіант
    Покупець
    25.12.2020
    text_comment
    Добре працює як скраб, не надто різкий, не розчиняється, як скраби на основі цукру. Я б не радив наносити на суху шкіру, їй потрібна трохи води, щоб подіяти. Це допомагає гарантувати, що ваше обличчя буде повністю очищено невеликою кількістю продукту. Гарні інгредієнти та запах.
    Покупець
    21.05.2019
    text_comment
    Чудово пахне! Робить моє обличчя гладким. Обличчя не висихає після вмивання. Гранули досить великі, на мій погляд, і мені справді потрібно бути особливо обережним, щоб не натирати продукт на обличчя надто різко.
    Покупець
    20.10.2018
    text_comment
    Я люблю більшість продуктів ZUM, тому вирішив спробувати скраб для обличчя. Він дещо грубіший, ніж я очікував, тому під час використання потрібно бути обережним і обережно втирати його, інакше ви будете натирати обличчя. Відчується запах м’яти та розмарину. Я не впевнений, що мені подобається ця комбінація ароматів, але я спробую щотижня я думаю, що більше, ніж це, буде занадто грубим для мого обличчя. Мені подобається робити пілінг, але з цим засобом буде достатньо одного разу на тиждень.
    Покупець
    20.05.2022
    text_comment
    Аромат приємний, але частинки трохи густіші.Як скраб для обличчя, вам не потрібно занадто багато сил, і ви повинні зволожити обличчя, щоб використовувати його!
    Покупець
    19.03.2019
    text_comment
    Лояльний, нежирний скраб. Освіжає та не травмує шкіру. Шкіра після нього помітно гладенька)