• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Zion Health, Bold, ClayDry Deodorant, Eucalyptus Mint, 2.8 oz (80 g)


    Виробник: Zion Health
    Код товару: ZIO-10266
    Наявність: Є в наявності
     ₴907  ₴742
    Купити

    Докладно про товар Zion Health, Bold, ClayDry Deodorant, Eucalyptus Mint, 2.8 oz (80 g) :

  • Aluminum Free*
  • Extra Strength Protection
  • Vegan
  • No Paraben
  • No Animal Testing
  • Healing From The Earth

    A unique formula of Ionic Clay Minerals and Essential Oils work effectively to neutralize odor and naturally absorb wetness.

    *No aluminum chlorohydrate or aluminum zirconium.

    Інші інгредієнти

    Maranta arundinacea root (arrowroot) powder, cocos nucifera (coconut) oil, euphorbia cerifera (candelilla) wax, sodium bicarbonate (baking soda), butyrospermum parkii (shea) butter, magnesium hydroxide, capric/caprylic triglycerides, organic simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, hamamelis virginiana (witch hazel) extract, eucalyptus globulus (eucalyptus) leaf oil, mentha piperita (peppermint) leaf/stem oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf flavor, d-alpha tocopherol (vitamin E), ionic clay minerals, arnica montana (arnica) flower extract, helianthus annuus (sunflower) seed oil, chamomilla recutita (matricaria (chamomile)) flower extract, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, camellia sinensis (green tea) leaf extract.

    Попередження

    No animal testing.

    Покупець
    28.05.2018
    text_comment
    Як на мене,то звичайний дезодорант.Має гарний склад та приємний запах.
    Покупець
    26.10.2019
    text_comment
    Цю Марку давно використовую і склад там один із найкращих. Запах ментолу, але цей важче наноситься на тіло, ніж інші запахи.
    Покупець
    24.03.2020
    text_comment
    Це мій другий раз, коли я купую цей товар. Це добре працює і справді покриває запах тіла. Єдина проблема – це плями на білих сорочках. Тож я лише з нами, коли ношу чорне.
    Покупець
    23.07.2022
    text_comment
    Пахне фантастично! Спочатку я подумав, що це важко нанести, але потім я зрозумів, що додаю надто великий тиск, і він буде наноситися звичайними легкими погладжуваннями, навіть якщо це не так. Якщо я роблю це на початку мого дня, це зазвичай триватиме до кінця дня.
    Покупець
    21.01.2019
    text_comment
    Я дуже задоволена дезодорантом) склад включає нотки солодкої м’яти, яка надає відчуття свіжості)
    Частота використання: відразу після прийняття душу зранку, і навіть у сильну спеку можете не турбуватись про неприємний запах.
    Тому можна сміливо сказати, що якість відмінна!
    Перевага- однієі упаковки вистачить на 2-3 місяці, якщо використовувати щоденно.
    Маючи особистий досвід у використанні- рекомендую)
    Покупець
    17.01.2019
    text_comment
    Мене звати Люба. Люблю Україну! Живу в Україні. Мій чоловік зараз в ЗСУ, а я плету маскувальні сітки для фронта. В цей важкий для нас час ми повинні піклуватися про своє здоровʼя, здоровʼя своїх близьких та наших воїнів. Всім бажаю миру! Підтримайте мої відгуки, будь ласка. Дякую . На iHERB чудові продукти. Рекомендую ?
    My name is Lyuba. I love Ukraine ! I live in Ukraine. My husband is now in theArmy and I weave camouflage nets for the front.
    In this difficult time for us we must take care of our health, the health of our close people and our fighters. I wish everyone PEACE. Support my reviews . Thank you. Great products from iHERB. I recommend ?
    Покупець
    16.03.2021
    text_comment
    Д плюс цього дезодоранту те що він має повністю натуральний склад і без алюмінія. Тримається цілий день та не викликає дискомфорту. Має приємний ментоловий аромат. Але одне є але він дуже важко наноситься дуже тугий .
    Покупець
    15.12.2020
    text_comment
    Трошки важкий( але в цілому мені підходить, ледь чутний аромат ментолу
    Покупець
    12.07.2022
    text_comment
    Перше - виконує роботу. Нейтралізує запахи з часом - від одного до двох разів на день. це найважливіше. Мені подобається цей аромат, і він майже непомітний, що для мене також є перевагою. Щодо самого додатка, то мені здається, що наносити його відносно зручно, правда, потрібно трохи натиснути, але є зручний додаток. Продукт, як його назва, є сухою паличкою, потрібен момент, щоб зрозуміти, що речовина справді нанесена, але після кількох застосувань я зрозумів, як з ним поводитися. Він уже висох, але якщо я наношу більше одного шару, тобі доведеться почекати хвилину.
    Покупець
    08.02.2021
    text_comment
    СУПЕР якість. Чоловік задоволений, запах схожий на жуйку, але це не напрягає, аромат ментолу. Безпечний склад, відчуття свіжості цілий день. Супер догляд за шкірою під пахвами. Обов'язкова особиста річ для кожного, частота використання один раз на день.