• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Zint, екологічно чисті пептиди колагену від тварин трав’яного відгодовування, 283 г (10 унцій)


    Виробник: ZINT
    Код товару: ZNT-02600
    Наявність: Є в наявності
     ₴1649  ₴1349
    Купити

    Докладно про товар Zint, екологічно чисті пептиди колагену від тварин трав’яного відгодовування, 283 г (10 унцій) :

  • Beauty Elements
  • Шкіра, волосся, нігті
  • Сяюча шкіра, здорове волосся. Все починається з колагену
  • Підходить для людей, які дотримуються кетодіети (підтверджено сертифікатом)
  • Цей продукт підходить для людей, що дотримуються палеодієти (підтверджено сертифікатом)
  • Не містить ГМО
  • Від тварин трав’яного відгодовування
  • Дієтична добавка
  • Чистий колаген: початок краси

    Краса починається зсередини. До нанесення макіяжу. Навіть до нанесення очищувального засобу та крему. Колаген — це основний будівельний елемент білка для шкіри, волосся, нігтів і суглобів. Чистий порошок із пептидами колагену з нейтральним смаком поповнює запаси колагену в організмі, щоб забезпечити антивіковий ефект. Поверніть шкірі природну зволоженість, еластичність і гладкість, щоб вона засяяла красою зсередини. Відчуйте позитивні зміни: волосся й нігті стають здоровішими, міцнішими, краще ростуть. Все починається з колагену.

    Рекомендації із застосування

    Розчиніть одну мірну ложку в будь-якому напої, як-от у каві, соку або смузі. Розмішайте вручну або за допомогою блендера. Випийте.

    Інші інгредієнти

    Відсутні.

    Інформація про алергени. Цей продукт не містить усіх поширених алергенів, зокрема пшениці, глютену, молочних продуктів, арахісу, деревних горіхів і сої.

    Попередження

    Зберігання. Зберігати в сухому прохолодному місці. Не зберігати в холодильнику.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 мірна ложка (12 г)
    Порцій в упаковці: прибл. 23
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Калорії45
    Білки11 г**
    Натрій50 мг2 %
    Гідролізований бичачий колаген (без ГЕВРХ)12 г**
    † Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    28.12.2018
    text_comment
    Я закохалась в цей коллаген)
    За 10 днів прийому ефект на лице! Якість на вищому рівні.
    Смак нейтральний, зазвичай розводу його в соці та пью зранку натще, за 1 годину до сніданку.
    Буду ще замовляти для курсового прийому, отже рекомендую!
    Покупець
    22.12.2021
    text_comment
    Взяла на пробу, порошок легко розчиняється у воді, майже не має запаху та смаку. Прекрасно розчиниться у соку, смузі або йогурті. Корисна добавка для здоров‘я волосся, шкіри та нігтів, мені сподобався такий формат, у пакетику. Можна взяти з собою у сумочку на роботу.
    Покупець
    22.08.2019
    text_comment
    Колаген — це основний будівельний елемент білка для шкіри, волосся, нігтів і суглобів. Чистий порошок із пептидами колагену з нейтральним смаком поповнює запаси колагену в організмі, щоб забезпечити антивіковий ефект. Поверніть шкірі природну зволоженість, еластичність і гладкість, щоб вона засяяла красою зсередини. Відчуйте позитивні зміни: волосся й нігті стають здоровішими, міцнішими, краще ростуть.
    Покупець
    20.08.2020
    text_comment
    Хороше.
    Покупець
    11.06.2022
    text_comment
    Після початку користування шкіра стала менш сухою, докладніше сказати поки не можу, так як користуюся досить короткий час. На смак приємний, розчиняється в воді трохи довше за попередні якими користувалася. Треба приймати за 30 хв до сніданку.
    Покупець
    10.12.2020
    text_comment
    Добрий колаген. Швидке розчинення, без смаку - можна добавляти до чаю та інших напоїв. Я приймаю разом з насінням льону. Пептіді - це завжди найкраще засвоєння амінокислот, будівельний матеріал для організму. Після 40 бажано прийматі всім. А раніше тім, у кого дефіціт білку, дісплазія єднальної тканини, проблеми зі шкірою, волоссям та нігтямі.
    Покупець
    10.07.2021
    text_comment
    Слава Україні!
    Нашому організму потрібен колаген. Ця цінна речовина є запорукою здоров'я кісток, суглобів і шкіри. Недостача колагену в організмі може спричинити за собою неприємні наслідки, зокрема зниження рухливості і погіршення стану шкіри. Колаген має становити в організмі близько 30% усього білка, тому важливо підтримувати цю цифру за допомогою спеціальних харчових добавок.
    Це найвигідніший варіант колагену в порошку. Нажаль маленька пачка, але вона розрахована якраз для проби (брала як пробник). Колаген повністю нейтральний на смак і легко розчиняється в воді, не викликаючи загустіння. Якість хороша, враховуючи кількість днів скільки пила.
    Покупець
    08.12.2020
    text_comment
    Доброго вечора,ми з України В цей не простий для нас час потрібно ще ретельнііше піклуватися про своє здоров""""я,підтримувати імунітет та емоційний стан.Чудовий продукт,як і все з iHERB! Рекомендую! Підтримайте Миру всім Good evening, we are from Ukraine In this difficult time for us we need to take even more care of our health, maintain immunity and emotional state. Great product, like everything from iHERB! I recommend! Support """"Peace to all """"
    Покупець
    08.06.2019
    text_comment
    Купила в останню мить на пробу але дуже задоволена. Білий порошок, неНе значні зміни. розчиняється у воді, запаху не має, смак легкий, незвичний, але не огидний, пити можна. Якщо розводити у напої, то не відчувається. Стан волосся і нігтів став краще, ефект відчувається, обов'язково буду брати ще.
    Покупець
    03.06.2022
    text_comment
    По пораді нутріціолога взяла колаген саме цього виробника. Дуже зручна упаковка товару. В приготуванні для покращення смаку додаю ягоди в блендер. Мені гарно смакує цей колагеновий коктейль. Склад повністю влаштовує. Дана річ - сучасна заміна кістяним бульйонам для збереження шкіри, волосся та суглобів.