• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • YumEarth, Chili Mango Mambo, органічний перець чилі та манго, 14 льодяників, 85 г (3 унції)


    Виробник: YumEarth
    Код товару: YUE-01162
    Наявність: Є в наявності
     ₴648  ₴530
    Купити

    Докладно про товар YumEarth, Chili Mango Mambo, органічний перець чилі та манго, 14 льодяників, 85 г (3 унції) :

    Поживна цінність
    Розмір порції: 3 льодяники (18 г)
    Порцій в упаковці: прибл. 5
    Кількість в 1 порції % від добової норми*
    Калорії 60
    Калорії з жиру 0
    Усього жирів 0 г 0 %
    Насичені жири 0 г 0 %
    Трансжири 0 г 0 %
    Холестерин 0 мг 0 %
    Натрій 5 мг 0 %
    Усього вуглеводів 16 г 5 %
    Клітковина 0 г 0 %
    Цукор 12 г
    Білки 0 г
    Вітамін A 0 %
    Вітамін С 140 %
    Кальцій 0 %
    Залізо 0 %
    * Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    Покупець
    31.05.2022
    text_comment
    Повністю натуральний органічний склад, на основі соку та фруктового пюре. Можна малюкам і тим, хто на дієті , в 1 шт всього 20ккал. Дуже смачні цукерки, всі діти від них у захваті. навіть паличка органічна
    Покупець
    28.10.2019
    text_comment
    Цукерки дуже цікаві. Смак просто вибуховий. Відчувається солодкуватий присмак, вле паралельно є і перчинка від перцю чилі. Таку комбінацію зустрічаю вперше. Дітям не дуже подобається, але я та моя дружина дуже любимо цей смак. Цукерки корисні, без штучних інгридієнтів. В упаковці не багато цукерок. Ціна оптимальна. Рекомендую!
    Покупець
    25.10.2021
    text_comment
    Відмінна упаковка Смак Фрукти з перцем Я не помітив пекучого перцю Розмір Підходить для дітей Легко їсти Хороший запах Смак солодкий, але я не спробувала всі смаки Легко відкривається Упаковка закрита Якість солодка, але перець мені подобається інгредієнти нижче в описі Використовуйте легкий Солодкий солодкий запах фруктів Формула дієти
    Покупець
    24.07.2018
    text_comment
    Я просто люблю гострі страви і люблю манго, тому купила його. Ну, це роман. Пряність ідеальна і смачна, як мангова цукерка. Однак я не думаю, що куплю його, коли запитають, чи куплю я його знову. Лол, я хочу, щоб ти нормально подав цукерки зі смаком манго. До речі, пікантність була за межами моєї уяви. Залежно від того, як я його лизав, мені було Не значні зміни. Це було дуже поколювання навіть після того, як я закінчив лизати.
    Покупець
    23.11.2022
    text_comment
    Незвичні та кумедні цукерки. Смак дуже оригінальний. Можна сказати, що смак для справжніх гурманів. На початку солодкуватий, але вже на лругій хвилині проявляється яскрава перчинка, яка може змусити навіть запити льодяник водою. Не для всіх цукерки, а тільки для справжніх поціновувачів. Для дітей я б не купував такі солодощі, а для дорослих саме те, що потрібно. Рекомендую!
    Покупець
    18.05.2018
    text_comment
    Наша сім'я дуже любить льодяники цього виробника, часто купуємо традиційні уподобання. З перчиком взяли на пробу – не звичайно, але спробувати варто.
    Покупець
    17.05.2020
    text_comment
    Це абсолютно неймовірні цукерки! Солодкі і одночасно гостренькі, дуже пікантні. Розмір ідеальний щоб змогти її доїсти не дивлячись на гостроту. Дуже цікавий незвичний досвід, ідеально для вечірки щоб здивувати гостей і попросити вгадати смак. Дуже любимо такі незвичні солодощі.
    Покупець
    16.03.2020
    text_comment
    Це нагадує мені моє дитинство в Лос-Анджелесі. Я б хотів, щоб він був трохи гострішим, але в цілому він має приємний смак.
    Покупець
    15.09.2018
    text_comment
    Я не помітив Чилі і купив його, лол. Це було солодко і пряно, і діти розлютилися. Мені нічого не залишається, як їсти. Це дивний смак.
    Покупець
    10.10.2022
    text_comment
    Обожнюємо ці цукерки всією родиною. Смачні, ароматні! Натуральний склад і без використання білого цукру. Зручна упаковка. Нам дуже сподобався смак манго чілі!