• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Yeouth, чиста гіалуронова кислота, 30 мл (1 рідк. унції)


    Виробник: Yeouth
    Код товару: YTH-01901
    Наявність: Є в наявності
     ₴1025  ₴839
    Купити

    Докладно про товар Yeouth, чиста гіалуронова кислота, 30 мл (1 рідк. унції) :

  • Find Your Y™
  • Зволожувальна сироватка допомагає боротися з такими ознаками старіння: дрібні і глибокі зморшки, суха тьмяна шкіра
  • Без ароматизаторів, сульфатів, парабену, без ГМО, не тестується на тваринах
  • Ефект мультиплікатора Yeouth

    Всі продукти Yeouth містять стабільні, високоякісні, клінічно протестовані інгредієнти, які взаємодіють один з одним. Хоча кожен продукт розроблений для поліпшення зовнішнього вигляду шкіри, необхідний ефект досягається шляхом різних методів. Під час одночасного використання декількох продуктів Yeouth їхня ефективність посилюється, а результати їхнього застосування і покращення зовнішнього вигляду шкіри неможливо не помітити.

    Як працює сироватка Yeouth з чистою гіалуроновою кислотою

    Гіалуронова кислота, що притягує вологу

    Природна сполука в шкірі, яка привертає молекули води. Гіалуронова кислота — це зволожувач, який може утримувати вологи в 1000 разів більше своєї ваги і допомагає підтримувати потрібну ступінь зволоженості шкіри. Шкіра відразу ж виглядає живою, зволоженою, наповненою і розгладженою.

    Ультраніжна формула.

    Незважаючи на те, що в назві присутнє слово «кислота», гіалуронова кислота безпечна і не подразнює шкіру.

    Слово засновнику компанії

    Працюючи хіміком-косметологом в області розробки передових продуктів догляду за шкірою для великих і невеликих компаній протягом декількох десятиліть, я неодноразово отримував завдання створити засоби з мінімальним вмістом ключових інгредієнтів, достатнім для створення видимих ​​результатів. Ці компанії були скоріше зацікавлені в прибутку, ніж у якості та задоволеності клієнтів. Оскільки люди заслуговують на краще, я вирішив створити й виготовляти власну лінійку високоякісних засобів для догляду за шкірою. Результат — це Yeouth.

    У компанії Yeouth ми прагнемо допомагати людям проявляти себе якомога краще. Ми досягаємо цього, пропонуючи дійсно високоякісні продукти за прийнятними цінами. Це відповідь на наші запитання. Компанія Yeouth дякує вам і також закликає вас знайти для себе щось особливе.

    Кевін Меллорі, засновник і головний хімік

    Рекомендації із застосування

    Використовуйте цей продукт вдень і вночі. Умийте обличчя за допомогою очищувального засобу для обличчя від Yeouth та висушіть. Нанесіть на обличчя балансувальний тонер Yeouth. Поки обличчя вологе, нанесіть невелику кількість сироватки з чистою гіалуроновою кислотою Yeouth (розміром з невелику монету) на шкіру та дайте вбратися. Потім нанесіть зволожувальний крем Yeouth.

    Чиста гіалуронова кислота Yeouth також добре підходить для шиї, грудей і тильної сторони рук.

    Спробуйте продукт Yeouth Hyaluronic Acid Plus, який допомагає боротися з втратою колагену і пошкодженнями, викликаними вільними радикалами.

    Інші інгредієнти

    Гіалуронова кислота, феноксиетанол.

    Покупець
    31.01.2022
    text_comment
    Приємна ціна, легко наносити, зручна помпа, без запаху. Наношу зранку і ввечері. Швидко всотується
    Покупець
    29.12.2020
    text_comment
    Добре пахне. Використовуйте його щодня в моїй нічній рутині. Розмір дуже підходить. Упаковка стиснута, і цей час кращий, ніж коробки, які потрібно відкривати, і зберегти якість продукту. Це досягає Мені потрібна перевага, яка в основному зволожує. Він ніжний до шкіри. Мені підходить і не викликає жодної чутливості.
    Покупець
    29.09.2020
    text_comment
    Хороша гіалуронка
    Відмінно зволожує
    Наношу після тоніку, не липка
    Покупець
    22.04.2019
    text_comment
    Шукала собі нову сироватку або серум і набрела на цей, за відгуками він здався мені гідним і вирішила не пробувати серум а чисту гіалуронку, плюс я приймаю гіалурон в капсулах. Мені подобається флакон, кількість помпи виділяє трохи два натискання і вистачить на все обличчя. У мене завжди було суха шкіра з 20 років, зараз мені 35, взяла гіалуронку для експерименту, зараз ще й зима і мій лоб лущиться. Наношу його поки що тільки на ніч і відчуття комфортні, але на ранок вмиваючись водою, відчуваю слизьке обличчя і як змиваю цей засіб. Час покаже.
    Покупець
    21.12.2019
    text_comment
    Зволожувальна сироватка допомагає боротися з такими ознаками старіння: дрібні і глибокі зморшки, суха тьмяна шкіра
    Покупець
    21.12.2019
    text_comment
    Зволожувальна сироватка допомагає боротися з такими ознаками старіння: дрібні і глибокі зморшки, суха тьмяна шкіра
    Цей продукт без ароматизаторів. Зволожує гарно, але обов""""язково потрібно сироватку покривати кремом. Рекомендую
    Покупець
    20.03.2018
    text_comment
    Якість не має запаху Використовуйте перед сном на чистому, ніжному обличчі Склад великої пляшки 30 років і більше Його розмір великий, а його корисність солодка Він не боїться повторюватися щодня, чутлива шкіра уникає це
    Покупець
    15.11.2022
    text_comment
    НеНе значні зміни. зволожує шкіру, не має запаху. хороший склад, підходить чутливій шкірі. У мене шкіра жирна, але цей продукт підходить і до проблемної шкіри. Чи не стягує шкіру. Упаковка нормальна, одна банка вистачила на півроку. Використовую тільки вечорами як частину корейського догляду. Мені 28 років, але думаю підійде й дорослій шкірі. Але не найкраща гіалуронова сироватка.
    Покупець
    11.04.2018
    text_comment
    Не вперше замовляю. Якісно виготовлено із натуральної сировини без ГМО. Велика вигідна упаковка вистачить на довгий період використання. Краще приймати згідно з інструкцією, оскільки ефективність може мати індивідуальний підхід.
    Покупець
    10.04.2019
    text_comment
    Лайк