• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • World Organic, рідкий хлорофіл, 100 мг, 474 мл (16 рідк. унцій)


    Виробник: World Organic
    Код товару: WOR-59013
    Наявність: Є в наявності
     ₴1393  ₴1140
    Купити

    Докладно про товар World Organic, рідкий хлорофіл, 100 мг, 474 мл (16 рідк. унцій) :

  • Хлорофіл із люцерни
  • Власний смак природи
  • Дієтична добавка
  • Наш рідкий хлорофіл отримують винятково з високоякісного листя люцерни. Хлорофіл важливий для процесу фотосинтезу... його часто називають «будівельним блоком життя». Без хлорофілу немає життя. Хлорофіл — це природна жиророзчинна поживна речовина, яку World Organic робить вододисперсною для досягнення найвищих результатів.

    Наш рідкий хлорофіл постачається в нашому ексклюзивному ізотонічному розчині. Цей особливий розчин схожий за своєю осмотичною сумісністю на кров людини. Наша формула продається по всьому світу вже понад 50 років, підтверджуючи високу якість цього чудового продукту.

    Наш хлорофіл з люцерни — це натуральний продукт, тому його смак може змінюватися від партії до партії — це нормально. Іноді люцерна надає більш «землистий» смак. Щоб уникнути такої зміни смаку, ми пропонуємо наш природний хлорофіл із ароматом солодкої м’яти або перцевої м’яти.

    Рекомендації із застосування

    Приймати одну столову ложку (15 мл) на день у склянці води або соку або за вказівкою лікаря.

    Перед застосуванням добре збовтати. Після відкриття упаковки продукт слід зберігати в холодильнику.

    Інші інгредієнти

    Ізотонічний водний розчин, органічно вирощене листя люцерни в кошерному рослинному гліцерині, (Medicago sativa). Без консервантів.

    Попередження

    Хлорофіл містить зелений пігмент, який може забруднити одяг. Використовувати з обережністю. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 ст. л. (15 мл)
    Порцій в упаковці: 32
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Натрій (електроліт)121 мг4 %
    Хлорофіл (хлорофіліни мідного натрію) (з листя люцерни) (без ГМО) (Medicago sativa)100 мг
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    27.06.2021
    text_comment
    Смак не дуже, тому доводилося пити з соком, а оскільки на тщесерце, то не дуже хороша історія із соком. І, чесно кажучи, не побачила обіцяного ефекту. Наступного разу куплю іншого виробника.
    Покупець
    24.04.2021
    text_comment
    Сподобався, приймаю для здорового травлення ранком зі склянкою води. Дуже подобається ефект і влив на кишківник. Особливо актуально, коли в раціоні не вистачає зелені та зелених овочів
    Покупець
    24.03.2020
    text_comment
    Закупила на осінь-зиму для підтримки організму. Перевага в тому, що рідкий хлорофіл в склі. Попередження: дуже зафарбовує все, до чого торкається - стакан, ложку. пальці)
    Покупець
    20.04.2021
    text_comment
    Гарно впливає на стан шкіри. Використовую ложку на склянку води за півгодини до обіду. Єдиний недолік - ще не вдалося налити так, щоб не розлити
    Покупець
    14.12.2021
    text_comment
    Про хлорофіл написано багато корисного – немає сенсу повторювати. Напишу результат. Прийом такий: за 15-20 хв до їди по 1 год. на 200мл теплої води. За перший місяць прийому я особисто відчула, велику легкість у кишечнику, дитина (в рамках комплексного прийому) почала менше хворіти, нарешті за довгий час перестала кашляти (хлорофіл очищає кров і сприяє виробленню еритроцитів) і остаточно нормалізувалася робота ШКТ (теж був комплексний підхід) . Цим хлорофілом ми і ніс промиваємо (з фізрозчином 2 мл - 0,2 мл хлорофілу) і горло полоскаємо (також як внутрішньо). Він же антибактеріальний!
    Купую одразу по кілька пляшок – усім кому потрібно. Пляшки скляні, але добре упаковані – при транспортуванні доходять цілі.
    Покупець
    11.06.2020
    text_comment
    Хороший хлорофілл. Нерозбавлений водою він має дещо специфічний солонуватий смак. Звикала до нього близько двох днів. Єдиним мінусом є пляшка. Добре, що це темне скло, але дуже не зручно наливати у ложку, багато розливається (дуже фарбує речі). Можливо виробнику варто все ж таки краще продумати упаковку.
    Покупець
    08.07.2018
    text_comment
    На сьогодні це найвигідніший рідкий хлорофіл на сайті. Мені подобається, яке дозування має цей суперфуд (легко вимірювати столовую ложкою).
    Аромат та смак традиційний - оскільки це є класичний хлорофілл: антиоксидант, джерело міді та просто дуже корисна для покращення здоров'я речовина.
    Приходить у пластиковій бутилці, надійно закрито - не розливається.
    Покупець
    04.06.2021
    text_comment
    Гарна ціна. Майже немає присмаку. Приймаю вдень і ввечері по 1 чайній ложці. Мені підймає тонус.
    Покупець
    04.04.2022
    text_comment
    Брала для дитина з купою непереносимостей і підійшов!УРА! Багато різних вже перепробували, а тут нічого зайвого. Дитина спокійно приймає. Єдине невистачає кришки піпетки, бо багато розливається при використанні і усе фарбує в зелене
    Покупець
    03.10.2018
    text_comment
    Я надаю перевагу хлорофілу з м’ятним смаком.Проте цей чудової якості.