• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Williams Nutrition, Probiotic Advantage, Oral Sinus, Natural Cinnamon Flavor, 50 Lozenges


    Виробник: Williams Nutrition
    Код товару: DWM-24117
    Наявність: Є в наявності
     ₴1640  ₴1342
    Купити

    Докладно про товар Williams Nutrition, Probiotic Advantage, Oral Sinus, Natural Cinnamon Flavor, 50 Lozenges :

  • BLIS K-12™ & BLIS-M18™ Probiotics
  • Oral Health
  • Fresh Breath
  • Guaranteed Potency
  • Dietary Supplement
  • Gluten Free
  • Unconditionally Guaranteed for purity and labeled potency.

    Probiotic Advantage Oral Sinus lozenges deliver year-round oral and dental support right where you need it most.

    Dr. Williams takes Probiotic Advantage® Oral Sinus year-round and suggests you do as well. The mouth is the gateway for millions of microbes to enter the body. And maintaining a healthy balance of good and bad bacteria is critical. The problems associated with oral bacteria start early in life and continue as you grow older. That’s why Dr. Williams believes oral probiotics are important for the whole family along with proper oral hygiene.

    The strains and balance of bacteria of oral probiotics are totally different from intestinal probiotics. But the goal is the same—trying to manage the growth of nonbeneficial bacteria, resulting in a healthy oral bacteria balance.

    Рекомендації із застосування

    Adults and children 4 and older: Dissolve 1 lozenge in mouth once or twice daily, preferably after brushing teeth and/or mouthwash, and then swallow.

    Інші інгредієнти

    Isomalt, microcrystalline cellulose, stearic acid, natural cinnamon and vanilla flavors, dicalcium phosphate, steviol glycosides.

    Contains: Milk (product may contain trace amount gluten free of milk from fermentation process.)

    Contains one billion live bacteria when manufactured and provides an effective level until at least the expiration date.

    Попередження

    Store bottle with cap tightly closed in a cool, dry place.

    Precautions: Consult a health care practitioner before use if you are pregnant or nursing, have a serious medical condition, or use any medications.

    Keep out of reach of children.

    Due to the nature of these ingredients, color variation may occur.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Lozenge
    Serving Per Container: 50
    Amount Per Serving%Daily Value
    Vitamin D (as cholecalciferol) 10 mcg (400 IU)50%
    Zinc (as zinc oxide)5 mg 45%
    Oral Probiotic Blend
    L. reuteri, S.salivarius K12 (BLIS K12®),
    S. salivarius M18 (BLIS M18®)
    40 mg *
    *Daily Value (DV) not established.
    Покупець
    27.01.2018
    text_comment
    Якщо ви любите корицю, то цей смак і запах вам підійдуть. Це приємно для нас, оскільки ми любимо корицю, і це також корисно, як і пробіотики, які допомагають при носових пазухах. Корисно для мікробіому та кишечника. Ми вперше пробуємо цю марку, але здається, що все добре.
    Покупець
    22.06.2022
    text_comment
    Just got it and tried. Це має м'ятну приємну і приємну приємність для dissolving. Wanna try because мого лікаря advised me to check if it helps me with the breathing. Доброта cinnamon is good for me. Немає strong. Вже за два дні видно результат: немає нальоту мовою, на зубах його значно менше, а дихання свіже!
    Покупець
    21.06.2021
    text_comment
    Смак прийнятний, тому що я люблю пити чайний чай, тобто аромат кориці не дуже солодкий, а гранули не великі. Коли я прокидаюся вранці, у мене справді стає менше дихання, суть в тому, що перед їжею потрібно почистити рот і прополоскати його!
    Покупець
    21.04.2019
    text_comment
    Купуйте це, якщо у вас неприємний запах з рота та алергічний риніт. Протягом 10 років у мене на язиці утворювалася біла плівка, яка спричиняла неприємний запах з рота. Навіть я чищу язик і приймаю хлорофіліпт, нічого не допомагає! Але цей робить диво! Після прийому цього протягом 2 днів на моєму язику не утворилося білого, і з рота зовсім не смердило
    Покупець
    18.05.2018
    text_comment
    Наші діти ОБОЖУЮТЬ цю страву зі смаком кориці. Мені тільки хотілося б, щоб вони не вживали молочний продукт, тому що у нас непереносимість лактози, і мені цікаво, який ефект.
    Покупець
    16.09.2018
    text_comment
    Мій чоловік приймав їх більше двох тижнів, але зазвичай лише один раз на день вранці, і це зовсім не зменшило його неприємний запах з рота. На відміну від іншого бренду, який це зробив. Я купив дві різні марки, але ця не працює. Якість хороша. Можливо, це працює краще для інших.
    Покупець
    12.01.2022
    text_comment
    великий плюс цього пробіотики, що тут є два штами м18 та к12, корисні як для зубів, так і горла, носу, вуха
    Покупець
    07.07.2022
    text_comment
    25 000 МО з пектином Та ж доза, нові одиниці згідно FDA (7500 мкг RAE) Харчова добавка Підтримка зору Зміцнення імунітету Здорова шкіра Без глютена Не містить штучних консервантів Гарантія якості та ефективності Вітамін А відіграє важливу роль в адаптації очей до змін освітлення, а також підтримує здоров'я шкіри та імунну функцію. Кожна капсула містить 7500 мкг RAE (25 000 МО) вітаміну А з жиру печінки риби та ретинілпальмітату. Вітамін А змішаний із яблучним пектином.
    Покупець
    07.01.2019
    text_comment
    Мені він не дуже сподобався, і я не отримав від нього користі, як я думав, і, як я прочитав про це в описі та коментарях, напишіть відгук вдруге після використання протягом більш тривалого періоду. Я бачу, що продукт хороший і допоміг мені з проблемою грибка рота та неприємного запаху, а також збалансував рівень ротових бактерій, але він повинен використовувати його протягом більш тривалого періоду, залежно від стану кожної людини, тому я збільшу кількість зірок для цього продукту
    Покупець
    04.01.2021
    text_comment
    Добре для здоров'я порожнини рота. М'який смак кориці. Я віддаю перевагу цьому перед іншими пероральними пробіотиками, оскільки мені потрібні лише два найефективніші штами. У ньому присутні сліди молока.