• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Wilderness Poets, Lion's Mane Mushroom Powder, 3.5 oz (99 g)


    Виробник: Wilderness Poets LLC
    Код товару: WLP-41515
    Наявність: Є в наявності
     ₴1310  ₴1072
    Купити

    Докладно про товар Wilderness Poets, Lion's Mane Mushroom Powder, 3.5 oz (99 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/2 tsp (3.5 g)
    Servings Per Container: about 28
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories10
    Total Fat0 g 0%
    Saturated Fat0 g 0%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg 0%
    Sodium0 mg 0%
    Total Carbohydrate3 g 1%
    Dietary Fiber0 g 0%
    Total Sugars 0 g
    Includes 0g Added Sugars 0%
    Protein0 g
    Vit. D0 mcg0%
    Iron1 mg6%
    Calcium0 mg0%
    Potassium0 mg0%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    28.12.2018
    text_comment
    Я залежний від мозкових хаків.^^; Я не можу опускати голову на роботі з ранку до вечора, тому я не можу відпустити^^; Креатин, Левова грива та гінкго білоба — це те, що я не можу відпустити. (⌯¤̴̶̷̀ω¤̴̶̷́)✧ Я з нетерпінням чекаю, коли клітини мого мозку ростуть
    Покупець
    27.11.2020
    text_comment
    Додаю це до моєї щоденної ранкової процедури. Змішування цього грибного порошку з кавовим або шоколадним протеїновим коктейлем Особливо в цю холодну пору для зміцнення моєї імунної системи та покращення розумової ясності. Компактна герметична упаковка, порошок не злежується. Чудовий суперпродукт, який можна додати. Я спробував із цікавості, і тепер це стало звичайною справою
    Покупець
    24.12.2019
    text_comment
    Цей порошок майже не має грибного запаху та смаку. Він взагалі не має практично ніякого запаху чи смаку. Це трохи бентежить. Проте ефект є. Якщо випити перед сном рекомендовану дозу або більше, то сняться яскраві сни і прокидаєшся бадьоріше. Так я перевіряю якість цього гриба.
    Покупець
    19.12.2018
    text_comment
    Я змішую його з протеїном і глютаміном на сніданок. Так як не розчиняється, залишає крупинки, тому беру під час змішування. Я хотів би продовжувати купувати, коли він буде розпродаж.
    Покупець
    19.04.2019
    text_comment
    Ще не пробував. Оновлюсь, як тільки спробую.
    Покупець
    17.05.2020
    text_comment
    Ефект відмінний, продукт якісний, допомагає зосередитися, бажано поєднувати з кавою, дає подвійний ефект ясності розуму і зосередженості.
    Покупець
    06.08.2022
    text_comment
    Оце Так! Мені подобається цей порошок з грибів левової гриви. Завдяки моїм власним дослідженням я зрозумів, що міцелій містить більше корисних полісахаридів, ніж плодове тіло, тому я спробував це. Це чудова ціна за велику кількість порошку і сертифікований органічний і вирощений в США. Я додаю його в свою куленепробивну каву щоранку, і це, безперечно, є позитивним доповненням до мого життя. Я думаю, що це нагадує прийом добавок вітаміну D. Я відчуваю себе щасливішим і розумнішим. Це важко описати, але зараз це глибоко ввійшло в мій ранковий ритуал, і тепер я ніколи не забуду його!
    Покупець
    02.01.2020
    text_comment
    Цей інгредієнт міняє гру! Я використовував маленьку ложку в щоденній каві та смузі, і помітив позитивні зміни у своїй тривожності та полегшення мого помутніння. Я відчуваю, що це допомагає мені з серйозним затуманенням мозку, яке я відчув останнім часом, і дозволяє зосередитися на тому, що дійсно важливо: моїй сім’ї та здоров’ї! Я вважаю, що він дуже простий у використанні, смак абсолютно приємний, а в упаковці цього розміру багато порцій – набагато більше, ніж просто крихітна пігулка! Я рекомендував цей високоякісний суперфуд всім своїм друзям та родині, оскільки він приніс мені величезну користь завдяки такому підвищенню енергії та розумової гостроти.