• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Wholesome, Organic Coconut Palm Sugar, 1 lb. (16 oz) - 454 g


    Виробник: Wholesome
    Код товару: WHS-92106
    Наявність: Є в наявності
     ₴957  ₴783
    Купити

    Докладно про товар Wholesome, Organic Coconut Palm Sugar, 1 lb. (16 oz) - 454 g :

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 tsp (8 g)
    Serving Per Container: about 57
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories30
    Total Fat0 g0%
    Sodium0 mg0%
    Total Carbohydrate8 g3%
    Total Sugars
    Includes 7 g Added Sugars
    7 g
    14%
    Protein0 g
    Not a significant source of Saturated Fat, Trans Fat, Cholesterol, Dietary Fiber, Vitamin D, Calcium, Iron and Potassium.
    *The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    29.04.2020
    text_comment
    Живучи в Індонезії, я підключився до кокосового пальмового цукру. Коли справа доходить до ложки солодкого в чаї чи каві, неможливо порівняти чудовий насичений смак. Ця марка була найкращою ціною, яку я міг знайти за обсяг. Я б не використовував його для випічки, тому що я економний, але це мій улюблений підсолоджувач. Навіть запах шикарний!
    Покупець
    23.08.2019
    text_comment
    Кокосовий цукор беру на заміну звичайному. Має карамельний присмак. В каву і чай не подобається, а от у випічку, в дерсерти, млинці та сирники підходить прекрасно
    Покупець
    20.11.2019
    text_comment
    Цей чудовий коричневий нерафінований цукор виготовлений з нектару квітів кокосової пальми. Він має теплий карамельний смак та може замінити коричневий або білий цукор у стравах. 1 склянка органічного цукру з кокосової пальми = 1 склянка рафінованого коричневого або білого цукру
    Покупець
    14.03.2019
    text_comment
    Люблю лише кокосовий цукор, наразі на пробу взяли цей, переважно брала інший (дешевший)
    Покупець
    11.07.2018
    text_comment
    На смак прийнятний.Думаю,чурої гіркоти немає,як у решти.Вживаю з солодощами.Розмір середній,не маленький і не великий.Отриману упаковку закрив і поклав повністю.Корисність цього цукру замінює це з білим рафінованим цукром у багатьох рецептах. Хороший для дієти, відмінної якості.
    Покупець
    11.06.2020
    text_comment
    Дуже чудово для Cinnabon. Мир, милість і благословення Боже з вами, матері
    Покупець
    11.03.2021
    text_comment
    Спробую ще.
    Покупець
    08.05.2019
    text_comment
    Чужовий органічний цукор, додаю до чаю, випічки, має насичений карамельний аромат та смак. Однозначна перевага від звичайного білого цукру. Значно корисніший.
    Покупець
    06.03.2019
    text_comment
    Я використовувала його для своєї випічки, і смак просто приємний. Розмір мені якраз підходить на місяць. Якісні інгредієнти і рекомендовані. Хоча це трохи дорожче, ніж інші марки.
    Покупець
    04.08.2018
    text_comment
    Моя повторна покупка, мені подобається, додаю до чаю. Кокосовий цукор має солодкуватий смак та легкий карамельний аромат. Цукор з квіток кокосової пальми відрізняється багатою різноманітністю поживних речовин. Він містить поліфеноли, близько шістнадцяти амінокислот, вітамін С та такі мінерали, як фосфор, калій, кальцій, магній, натрій та залізо. Кокосовий цукор визнається одним із кращих підсолоджувачів за рахунок повільнішої швидкості засвоєння. Його глікемічний індекс (показник, що означає як швидко продукти підвищують рівень цукру в крові) дорівнює 54, тоді як у білого цукру ця цифра наближається до 68.1. Такий показник говорить про те, що вживання кокосового цукру спричиняє поступовий викид глюкози в кров, що знижує навантаження на підшлункову залозу.