• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Wholesome, Allulose, Zero Calorie Liquid Sweetener, 11.5 oz ( 326 g)


    Виробник: Wholesome
    Код товару: WHS-95612
    Наявність: Є в наявності
     ₴999  ₴817
    Купити

    Докладно про товар Wholesome, Allulose, Zero Calorie Liquid Sweetener, 11.5 oz ( 326 g) :

  • Mindfully Delicious™
  • Non GMO Project Verified
  • Keto Certified
  • Kosher Certified
  • Gluten Free
  • Vegan
  • 0 g Net Carbs
  • Wholesome Allulose is a delicious calorie free sweetener that tastes like sugar with a mild, clean sweetness, no bitterness and no aftertaste. Perfect for low carb diets as Allulose has no glycemic impact on blood sugar.

    0 g net carbs. Allulose does not affect blood sugar, so the carbohydrates is contains are considered non-impact.

    Рекомендації із застосування

    Great in coffee, tea, smoothies and cereal.

    5 g serving is about 1 teaspoon.

    Інші інгредієнти

    Allulose.

    Поживна цінність
    Serving Size: 5 g
    Servings Per Container: about 65
    Amount Per Serving%Daily Value
    Calories0
    Total Fat0 g0%
    Sat. Fat0 g0%
    Trans Fat0 g
    Cholest.0 mg0%
    Sodium0 mg0%
    Total Carb.4 g1%
    Fiber0 g0%
    Total Sugars 0 g
    Protein0 g
    Vit. D
    0%
    Calcium
    0%
    Iron
    0%
    Potas.
    0%
    Покупець
    30.03.2022
    text_comment
    Практичний продукт, але дуже солодкий, тому потрібно бути обережним. Але формат добре підходить для регулярного використання. Склад правильний. Витоків немає, а використану кількість легко визначити. Без смаку, якщо, звичайно, економно використовувати. Він може бути. Зберігати в сухому та захищеному від світла місці без явної різниці температур.
    Покупець
    29.12.2018
    text_comment
    Я закінчив їсти. Солодкість алюлози становить 70% цукрового піску. Сировиною є рідкий цукор (рідкий цукор), наприклад, інжир, родзинки, пшениця. Якість дуже хороша. Це натуральний підсолоджувач. Це дуже зручно. Оскільки немає післясмаку, він нагадує сироп. Перевага полягає в тому, що він підходить для додавання в напої. Його також можна використовувати в інших дієтах, таких як кекси. Це гарна новина для любителів цукру. Може вплинути здоров'я корисних кишкових бактерій.
    Покупець
    28.12.2018
    text_comment
    Я закоханий у ці речі. Нарешті я знову можу спекти! На відміну від будь-якого іншого підсолоджувача без цукру, це НЕ посилює мої симптоми СРК. Він універсальний, має хороший смак (менш солодкий, ніж звичайний цукор, але без присмаку, без відчуття охолодження в роті, на смак як простий сироп). Чудово випікається, а також робоча обливається речами і кладеться в напої. Єдиний недолік — це неймовірно дорого, оскільки вам доведеться використовувати трохи більше цукру, ніж ви б використовували для даного рецепта. Мені потрібно, щоб це було в галонних контейнерах.
    Покупець
    27.12.2018
    text_comment
    Мені дуже сподобався цей продукт, я купила його для експерименту, тому що я перепробувала майже всі види замінників цукру, він точно не підходить, якщо ви думаєте використовувати його як підсолоджувач до чаю. Що б ви не додали, ви не відчуйте смак цукру, і врешті-решт ви виявите, що смак чаю зіпсований і ви його викинете. Він відрізняється тим, що є замінником меду. Я використовую його з моїми кетогенними продуктами і ставлю вершки, йогурт, цукерки та дозволені шматочки фруктів.Смак дуже прийнятний і з певною невагою його можна вважати медовим :) Розмір упаковки невеликий і кількість дещо мала, і це пов'язано з тим, що люлоза коштує дорого. Поки що я точно рекомендую його, якщо вам сподобався звіт, будь ласка, оцініть Блейка
    Покупець
    26.10.2019
    text_comment
    Інгредієнти прості, а якість хороша. Трохи дорого за свій розмір. Упаковка являє собою пластикову пляшку. Він не такий солодкий, як цукор, і на смак менш солодкий, ніж інші підсолоджувачі. Якщо ви хочете аллюлозу, то це чудовий продукт для вас. Думаю, я б зупинився на інших підсолоджувачах.
    Покупець
    18.12.2019
    text_comment
    Здається не погано.
    Покупець
    12.10.2018
    text_comment
    Я люблю це! Це мій новий улюблений дієтичний підсолоджувач з низьким вмістом вуглеводів - алюлоза дуже універсальна. Крім того, що він легко карамелізується, він також має чудовий смак. Немає гіркого присмаку на відміну від стевії. Необхідно мати вдома, якщо ви на дієті з низьким вмістом вуглеводів. Будь ласка, натисніть кнопку «Подобається» і подякуйте за це
    Покупець
    10.04.2019
    text_comment
    Лайк
    Покупець
    09.07.2021
    text_comment
    Водянистий, без цукру, такий солодкий, без присмаку, без болю в животі. Викуп: новий і темнішого кольору. Здається, у зміненому пункті відправлення стало менше товарів, але, згідно з повідомленням про повернення, менше людей можуть купувати його кожні два дні. Дуже зручно додавати охолоджений напій або використовувати як мед для приготування хліба, тому що немає аромату, це не обмежує його використання, і не боїться, що його не використають, коли закінчиться термін придатності. Економте більше, не бійтеся, що сонця раптово не буде.
    Покупець
    06.05.2021
    text_comment
    Солодкий сироп без калорій – це ж диво! Корисна альтернатива білого цукру, а також легка заміна калорійного меду. Сироп дуже сподобався, Якість чудова. Смак приємний, солодкий нейтральний. Використовую (Використання) як топінг для млинців, панкейків та іншої випічки.