• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Wet n Wild, Max Volume Plus Waterproof Mascara, Amp'd Black, 0.27 fl oz (8 ml)


    Виробник: Wet n Wild
    Код товару: WNW-41411
    Наявність: Є в наявності
     ₴740  ₴606
    Купити

    Докладно про товар Wet n Wild, Max Volume Plus Waterproof Mascara, Amp'd Black, 0.27 fl oz (8 ml) :

  • Amplify to The Max
  • Up to 10x Volume!
  • 100% Waterproof Hydrofuge
  • Cruelty Free- Not Tested on Animals
  • This headlining, 100% waterproof mascara is not for the faint of heart, blowing out your amps for 10x the volume intensity of your natural lash. To keep your stage figure, this rockstar is formulated with Macadamia Nut, Jojoba, and Olive oils for conditioning, and enriched with Panthenol to help prevent lash breakage. And its show-starting, proprietary brush lifts, separates, and extends for extreme voluminous lashes - no clumping or smudging. So grip the wand like a mic, crank up the volume, and lash out loud for your new mascara hero.

    Інші інгредієнти

    Isododecane, copernicia cerifera (carnauba) wax/cire de carnauba, hydrogenated polycyclopentadiene, tribehenin, paraffin, disteardimonium hectorite, vp/hexadecene copolymer, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, glyceryl stearate, propylene carbonate, phenoxyethanol, isopropyl titanium triisostearate, tocopheryl acetate, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, macadamia ternifolia seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, iron oxides/cl 77499.

    Попередження

    Caution: Always use in a sanitary manner. Do not use if your eye is injured, irritated, or infected.

    Покупець
    29.04.2022
    text_comment
    Порівняно з тим, що видаляється гарячою водою, я думаю, що воно вимагає ретельного очищення. Роблю точкову чистку і вмиваю обличчя з милом. Обсяг не виходить за один раз, але мені це подобається, тому що воно красиво тягнеться, не збиваючись. Форма чохла приємна і його зручно тримати.
    Покупець
    19.06.2021
    text_comment
    Все чудово. Якісний товар.
    Дякую за можливість отримувати улюблені товари в дуже тяжкі часи для України
    Покупець
    18.07.2018
    text_comment
    На свою ціну досить не погана туш. Якщо хтось чекає """"ефекту накладних вій"""" то Ні. Що радує це те що на сипиться і не склеює вій
    Покупець
    13.12.2020
    text_comment
    Туш в індивідуальній запакованій пачці,флакон не маленький,проте дуже стильний і гарний яркий блискучий колір упаковки виглядає стильно.Гарний варіант,для подарунку,щіточка силіконова,туш водостійка,потрібно це враховувати при покупці.Якщо вам сподобався,мій коментар залиште будь ласка вподобайку
    Покупець
    13.12.2020
    text_comment
    Тушь хороша для своєї ціни. Дає гарний об'єм віям. Має хорошу щіточку, яка для силіконової на диво м'яка. Нажаль до кінця дня вже починає сипатись. Випадково забула і вмила обличчя водою при цьому тушь не розтіклася і макіяж не постраждав.
    Покупець
    11.09.2020
    text_comment
    Дуже класна водостійка туш, вже неодноразово її використовую, і дійсно тримається цілий день, не Дуже зручна в нанесенні, кожну вію розділяє, погляд більш виразний. Міні сподобалася. Рекомендую.
    Покупець
    10.11.2022
    text_comment
    непогана туш, тільки мені велика щітка можна було і меньшу
    Покупець
    07.06.2019
    text_comment
    Купила вперше, тому що відгук був хороший. Пофарбована частина трохи товщі. Кінчик тонший. Навіть якщо я підкручую вії за допомогою щипці для завивки вій, таке відчуття, що кучері відпадають, коли я наношу туш. Отже, я шукаю засіб для швидкого висихання або щось таке, що не втрачає локони під час використання. Ця туш має фініш, який не скручується! Після нанесення він тонкий. Нанести 2-3 рази для об'єму. Його можна видалити як маслом, так і гарячою водою! Це дуже добре. Хотіла б купити й інші кольори.
    Покупець
    06.05.2021
    text_comment
    Солодкий один раз, запаху не має, а у мене вживаний, кладу під око, на зиму солодкий, колись сподобався легкий, солодкуватий. Читайте чи підходить для чутливої шкіри, розмір хороший , і сидить з вами надовго. Упаковка чудова і легко відкривається. Прочитайте про користь і склад, і ви побачите, що немає ефірних масел і його зволоження. Просто годуйте його, як воно, місяць
    Покупець
    05.10.2019
    text_comment
    Його щіточки дуже подовжують вії, розділяють їх і стоншують волоски. Ви помічаєте, як вони розчісуються і подовжуються. Ви помічаєте інтенсивність використання. Довжина і розмір маски підходить. Колір чорний як смола і тримається без страху. Туш скрипить і покращує текстуру ваших вій Ви помічаєте різницю