• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Wet n Wild, Impossible Primer/Base, 0.84 fl oz (25 ml)


    Виробник: Wet n Wild
    Код товару: WNW-11905
    Наявність: Є в наявності
     ₴803  ₴657
    Купити

    Докладно про товар Wet n Wild, Impossible Primer/Base, 0.84 fl oz (25 ml) :

  • The One Silicon-Free Primer That Does it All
  • Cruelty Free
  • Vegan
  • Not Tested on Animals
  • It Mattifies. It Hydrates. It Blurs Pores.
  • It preps skin for lasting makeup. And, it's impossibly silicone-free!

    Delivering all the benefits you'd ask for in a primer and the one you never thought you could!

    Silicone-free to dodge skin congestion!

    Інші інгредієнти

    Water, butylene glycol, glycerin, sodium acrylates crosspolymer-2, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, fragrance, physalis angulata extract, caprylic/capric triglyceride, propanediol, caprylyl glycol, hexylene glycol, prunus yedoensis flower extract, tocopherol, [+/- (May contain: red 33/ci 17200, yellow 5/ci19140].

    Попередження

    Not for use around eyes.

    Покупець
    30.03.2022
    text_comment
    Праймер класний, роюить шкіру матовою і оксамитовою на дотик Мені сподобався
    Покупець
    27.06.2020
    text_comment
    Хороший продукт, який допомагає розгладити шкіру перед нанесенням макіяжу. Таблетки не заохочувалися, і він має тонкий аромат кокоса. Відмінна заміна праймерам на основі силікону.
    Покупець
    27.01.2020
    text_comment
    Це хороший аптечний праймер, який заспокоює, охолоджує, розмиває пори та зволожує. Але як жінка з супержирною шкірою, я використовую його, коли знаю, що не буду носити макіяж більше 12 годин. На моїй шкірі він тримається 8 годин, я сяю приблизно через 4 години, але я не міг вимагати більше в цій ціновій категорії. Тільки праймери, які дуже довго тримаються на моїй шкірі, є висококласними, і я з цим змирився. На мій погляд, цей праймер найкраще підійде дівчатам і жінкам з нормальною або комбінованою шкірою.
    Покупець
    23.02.2019
    text_comment
    має відтінок кокосового запаху, але нічого приголомшливого. схоже на корисний праймер, але не дуже добре навколо моєї лінії посмішки. немає кольору. текстура схожа на силікон, але без силікону. розмір менший за очікуваний. але за таку ціну хороша якість. Я використовую його тільки вздовж ліній усмішки та щік. поки що добре, крім зморшок усмішки, що проглядають
    Покупець
    20.02.2019
    text_comment
    Я використовую це для важкого макіяжу. Він розмиває пори і тане, як тільки його втирають. Я використовую його лише в Т-зоні та навколо губ, де я зазвичай тріскаю основу. Зволожує і дуже легка. Насправді ви можете побачити, де лінії на моїй руці розмилися, та інші частини, де я цього не застосував
    Покупець
    12.08.2022
    text_comment
    Останнім часом це мій улюблений праймер. Використовую його щодня. Пори не забивається, тому що у складі немає силіконів. Консистенція відразу з тюбика щільна гелева, при розподілі перетворюється на воду. Потрібно трохи часу, щоб праймер увібрався. Після вбирання залишає невелику липкість та згладжує пори. Для мене липкість це швидше плюс, тому що користуюся розсипчастою мінеральною основою і так вона краще сидить на шкірі протягом дня. Запах є, солодкуватий. Але він не сильний, тільки якщо принюхатися. Враховуючи щедрий обсяг, розумну ціну та відмінну якість, рекомендую спробувати.
    Покупець
    09.06.2018
    text_comment
    Я ще не тестував. Має специфічний аромат, відмінне співвідношення ціна-якість, упаковка прийшла добре, розмір ідеальний. Я вважаю, що це чудова якість, оскільки я використовував інші продукти цього бренду. Дуже хороша покриваність, тонке покриття. Без кольору, чудова текстура. Воно дійсно того варте
    Покупець
    08.02.2020
    text_comment
    Запах дуже сподобався, не сильний. Розмір невеликий і кількість невелика. Упаковка точно така, як на малюнку. За текстурою я відчула дещо близьку до крохмалю, колір прозорий при нанесенні. Я не знаю, чи формула повністю безпечна чи ні, але найголовніше, що вона не містить силікону. Я не сумніваюся в його використанні.
    Покупець
    07.03.2022
    text_comment
    Було майже неможливо знайти праймер без силікону, поки я не натрапив на цей. Мені подобається, що він легкий за текстурою і легко розподіляється. Праймер безбарвний на відміну від інших бежевих. Менш привабливим є те, що він має легкий запах при нанесенні. Однак він не залишається довго, тому мене не надто турбує.
    Покупець
    04.06.2018
    text_comment
    Напівпрозорий гель, який трохи жорсткий, якщо взяти його з тюбика на палець. Має штучний солодкуватий аромат, що нагадує рис. Коли він поширюється, створюється відчуття, що тонка плівка прилипає до шкіри, але вона не поширюється гладко та добре. Поверх цього я наношу досить товстий шар тонального крему з насиченою текстурою, який не обсипається навіть через тривалий період часу, в тому числі навколо очей, тож це велика допомога.