• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Wet n Wild, Color Icon, 5-Pan Shadow Palette, Camo-flaunt, 0.21 oz (6 g)


    Виробник: Wet n Wild
    Код товару: WNW-14071
    Наявність: Є в наявності
     ₴606  ₴496
    Купити

    Докладно про товар Wet n Wild, Color Icon, 5-Pan Shadow Palette, Camo-flaunt, 0.21 oz (6 g) :

  • Cruelty Fee
  • Vegan
  • Not Tested on Animals
  • Our Color Icon 5-Pan Palette features a completely vegan, richly pigmented, and buttery-smooth formula in matte, satin, shimmer, and glitter finishes. Great combinations come in five — the points on a star, boy and girl bands, and now these perfectly curated palettes! From essential transitions to high-impact glitters and everything in between, we planned our palettes to feature everyday and ultra-glam shades in cool, warm, and neutral tones, offering versatile looks at unbeatable value.

    The formula delivers long-lasting wear, soft-glide application, and seamless blending – and did we mention these are completely vegan and cruelty free? Rediscover the original Color Icon with these 5/5 star palettes!

  • 5-Pan Palettes featuring high-impact colors in matte, satin, shimmer, metallic, and glitter finishes
  • Rich pigment and high payoff formula blends effortlessly with a soft glide application
  • Palettes feature everyday and ultra-glam shades in cool, warm and neutral tones
  • Рекомендації із застосування

    Select a neutral shade and apply to desired area as a base, then use the darker shades to transition, highlight, and define.

    Інші інгредієнти

    Synthetic fluorophlogopite, polybutylene terephthalate, talc, magnesium myristate, dimethicone, caprylic/capric triglyceride, calcium aluminum borosilicate, boron nitride, silica, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, ethylhexyl palmitate, trimethylsiloxysilicate, triethoxycaprylylsilane, phenoxyethanol, euphorbia cerifera (candelilla) wax, bis-behenyl/isostearyl/phytosteryl dimer dilinoleyl dimer dilinoleate, jojoba esters, microcrystalline cellulose, caprylyl glycol, helianthus annuus (sunflower) seed wax, ethylhexylglycerin, hexylene glycol, acrylates copolymer, o-cymen-5-ol, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, ethylene/propylene/styrene copolymer, butylene/ethylene/styrene copolymer, aluminum hydroxide, tin oxide, water/eau, acacia decurrens flower wax, polyglycerin-3, tocopherol, aluminum powder, aluminum, [+/- (May contain): Titanium dioxide/ci 77891, iron oxides/ci 77491, ci 77749, ci 77492, red 40 lake/ci 16035, manganese violet/ci 77742, mica, red 30/ci 73360 , red 27/ci 45410, yellow 5/ci 19140, red 40/ci 16035, blue 1 lake/ci 42090].

    Попередження

    123*4*5*

    *Not for use around eyes

    Покупець
    29.05.2020
    text_comment
    Хороші пігментовані тіні для повік, різноманітні корисні кольори, залишаються на моїх очах цілий день. Вони трохи розмазуються під час нанесення, але я вважаю їх дуже хорошим співвідношенням ціни та якості
    Покупець
    27.05.2020
    text_comment
    Хороші тіні, гарно лягають, брала по акції. Раджу і рекомендую.
    Покупець
    24.03.2022
    text_comment
    Брала цю палєтку на подарунок тому сама не порпалася в ній, але я знайома з косметикою цього бренду. Бюджетна але хороша палєтка для створення як повсякденного так і святкового макіяжу. Рекомендую.
    Покупець
    23.05.2018
    text_comment
    які ж вони кльові)
    Легкі в нанесенні, це Універсальна палітра, яка підходить для легкого денного макіяжу, а за допомогою блискавок- можна легко удосконалити на вечірній образ)
    Блискавки трішки розсипається при нанесенні, але протягом дня - залишаються на повіках) Мають нейтральний запах, невеличка та зручна упаковка, обов'язково буду замовляти їх ще)
    Покупець
    22.04.2021
    text_comment
    Сподобалися матові та шимерні відтінки. Центральний відтінок є просто скупченням блискіток, які Не значні зміни. переносять пензликом, трохи ліпше пальцем. Але загалом за таку ціну цілком пристойна якість
    Покупець
    21.04.2021
    text_comment
    Гарні тіні, ціна взагалі супер. Брала на вечірній час доби, тоді більш вдалий час для блискіток. Якість товару дуже тішить, на очах тримається весь вечір, навіть якщо потерти пальцем не стираються. Змиваю звичайним дитячим милом, залишається мінімальна кількість блискіток, протираю молочком і все чисто) розмір палетки досить компактний, поміститься в найменшу косметичку. Якщо говорити про вік, то я думаю підійде всім, хто любить блискітки) текстура рівна, без якихось грудочок. З недоліків могла б відзначити, немає пензлика, але за такі гроші це не страшно!) Ставте клас
    Покупець
    20.12.2021
    text_comment
    Прикольна палетка, насичені кольори. Наношу на праймер, то не осипається. Єдиний недолік - не зручне пакування. Важко відкривається коробочка, можна зламати ніготь.
    Покупець
    19.10.2018
    text_comment
    Мені сподобалося те, що упаковка прозора, щоб було видно всі відтінки кольору, її невеликий розмір підходить для сумки, а формула тіней має чітке покриття.Особливо мені сподобався коричневий колір, тому що я використовую його як денну альтернативу підводці, і з цим я думаю, що я можу використовувати його протягом тривалого часу, оскільки кількість відповідна
    Покупець
    18.01.2020
    text_comment
    Запах такий як і в тіней інших торгових марок. Достатньо пігментовані, покривають шкіру рівномірно, кольори з близкітками гарної текстури, не зкатуються і не обсипаються (в порівнянні з наявним вдома аналогом), зручні і нанесенні та використанні. Завдяки компактному розміру зручно брати з собою у косметичку
    Покупець
    09.07.2020
    text_comment
    Дуже сподобались відтінки тіней у цій палетці. Сподобалось і те що є матові тіні та з блиском. Хороший бренд і дуже приваблива ціна.