• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Weleda, Skin Food, Nourishing Body Lotion, 6.8 fl oz (200 ml)


    Виробник: Weleda
    Код товару: WED-52942
    Наявність: Є в наявності
     ₴1335  ₴1092
    Купити

    Докладно про товар Weleda, Skin Food, Nourishing Body Lotion, 6.8 fl oz (200 ml) :

  • Intensive, Long-Lasting Nourishment
  • Dry to Very Dry Skin
  • Certified Natural Personal Care
  • No Animal Testing
  • Free From Parabens and Phthalates
  • UEBT Certified - Sourcing with Respect
  • The intense, nourishing power of Skin Food in an easily spreadable, fast- absorbing lotion.

    Рекомендації із застосування

    Use daily for a healthy-looking glow.

    Інші інгредієнти

    Water (aqua), helianthus annuus (sunflower) seed oil, caprylic/capric triglyceride, glycerin, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, alcohol, glyceryl stearate citrate, betaine, butyrospermum parkii (shea) butter, tapioca starch, stearic acid, palmitic acid, sorbitan olivate, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, viola tricolor extract, calendula officinalis flower extract, xanthan gum, tocopherol, lactic acid, glyceryl caprylate, fragrance, limonene, linalool, benzyl benzoate, benzyl cinnamate, geraniol.

    From natural essential oils and/or plant extracts.

    Покупець
    30.11.2018
    text_comment
    Мені подобається аромат серії skin food, тому цього разу я змогла придбати його за вигідною ціною. Зелена упаковка теж симпатична, флакон звужений і його зручно тримати. Освіжає, тому на зиму не вистачає, але я дуже задоволена.
    Покупець
    26.05.2022
    text_comment
    Аромат божественний! Як і масло для тіла, свіже, трав’яне та цитрусове. Я використовую це як легкий зволожуючий крем між душами. Я думаю, що будь-яка вікова категорія оцінить це багате, але легке покриття. Упаковка - невтішний пластик, але розмір і якість чудові. Текстура схожа на крем-кондиціонер
    Покупець
    21.04.2019
    text_comment
    Купуйте цей зі знижкою і пробуйте.200мл на відчуття не дуже багато,та й ціна недешева,бо ромашка трохи холодить при нанесенні на тіло.Особисто я вважаю, що для літа більше підходить, але це полегшило мою сухість і свербіж. Я хочу спробувати інші смаки наступного разу. Мені подобаються квіткові аромати. Мені також подобається дизайн упаковки. Але, здається, він недостатньо зволожує, хоча на ньому написано від сухої до дуже сухої шкіри.
    Покупець
    19.05.2019
    text_comment
    Чудово підходить для масажу, оскільки робить шкіру більш еластичною та зволоженою та має тривалий глибокий вплив. Це не схоже на жоден із типів кремів, які швидко випаровуються, оскільки я кажу, що він довго тримається на шкірі для масажу, і трохи йде дуже довго, тому використовуйте економно. Аромат дуже тонкий і приємний, і я дуже, дуже вибагливий.
    Покупець
    18.07.2020
    text_comment
    Хороший лосьйон, який є на один крок вище за інші пом’якшувальні лосьйони, оскільки він справді забезпечує тривалий захисний бар’єр взимку. Аромат свіжого лайма, тому чоловіки могли б використовувати його і не відчувати себе дівчатами. Якість висока - ну це Weleda з Німеччини!
    Покупець
    18.01.2019
    text_comment
    Я дуже люблю цей лосьйон. Він не дуже густий і не дуже тонкий. Запах тонкий, але достатньо. Це точно стане для мене основним продуктом.
    Покупець
    14.03.2021
    text_comment
    Давно користуюся масляним типом, але воно було трохи дешевше, тому купив це. Пахне добре, але не затримується. Це важко, тому важко вибратися, якщо ви не покладете його. У мене сама суха шкіра, тому начебто масло краще.
    Покупець
    10.12.2018
    text_comment
    Я колись для своєї дитини користувалася дитячою лінією Календула, тому користувалася такою ж, але цього разу вона була в розпродажі, тому спробувала цю. Оскільки це лосьйон для тіла, він має вологу текстуру та добре розподіляється порівняно з іншими кремами Weleda. Має ніжну текстуру, яка не подразнює шкіру. Він вологий, коли щойно нанесений, але з часом він залишає відчуття вологості та гладкість. Я не відчував сухості навіть у кулері. У мене нормальна шкіра, але влітку вона може стати трохи липкою. Я думаю. Здається, він активний у догляді за шкірою з ранньої осені до весни. Аромат легкий, але пахне освіжаючим і трохи солодким квітковим. Він не має сильного трав’яного відчуття, тому, якщо вам подобається Weleda, я думаю, що це аромат, який нікого не вибирає. Після використання протягом двох тижнів я помітив, що ретинол і ніацинамід зробили мою шкіру настільки сухою, що я не міг доглядати за нею за допомогою засобів догляду, які були в мене під рукою, але коли я наніс тонкий шар цього продукту, сухість миттєво зникла . Я не думаю, що він підходить для регулярного використання через високий вміст олії, але він може бути корисним для реакції А, коли шкіра лущиться або коли вона суха.
    Покупець
    10.09.2019
    text_comment
    Класна ціна та якість. Обожнюю цей крем. Влітку для сухої шкіри те, що треба: швидко поглинається
    Покупець
    10.06.2019
    text_comment
    Купив, бо переживав, а він дешевший! Аромат особисто заспокоює ваш улюблений аромат. Мені довелося докласти чимало зусиль, щоб витягнути крем з пляшечки, тому для моєї мами, яка має інвалідність, це здалося трохи складним. Я відчув, що цей тип насоса легше використовувати. За текстурою густий крем, але він добре розподіляється та зливається зі шкірою. Рекомендовано тим, кому влітку сухо!