• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Weleda, Body Oils, Essential Kit, 6 Oils, (0.34 fl oz Each)


    Виробник: Weleda
    Код товару: WED-07170
    Наявність: Є в наявності
     ₴1458  ₴1193
    Купити

    Докладно про товар Weleda, Body Oils, Essential Kit, 6 Oils, (0.34 fl oz Each) :

    Birch cellulite oil
    Prunus armeniaca (apricot) kernel oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, triticum vulgare (wheat) germ oil, fragrance (parfum)*, betula alba  leaf extract, ruscus aculeatus  root extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, limonene*, linalool.*, geraniol*, citral.*.
    *From natural essential oils
    Pomegranate regenerating body oil
    Simmondsia  chinensis (jojoba) seed oil, sesamum seed oil, sesamum indicum  (sesame) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, triticum vulgare (wheat) germ oil, macadamia ternifolia seed oil, panicum miliaceum (millet) seed extract, fragrance (parfum)*, punica granatum seed oil, helianthus annuus (sunflower) petal extract, olea europaea (olive) oil unasaponifiables, limomene*, linalool*, citronellol* geraniol*, citral *, eugenol*, coumarin*, farnesol*.
    *From natural essential oils
    Arnica massage oil
    Helianthus annuus (sunflower) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, fragrance (parfum)*, arnica montana flower extract, betula alba leaf extract, limonene*, linalool*, geraniol*, coumarin*.
    *From natural essential oils
    Wild rose body oil
    Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, rosa moschata  seed oil, rosa damascena  flower oil, fragrance (parfum)*, limonene*, linalool*, citronellol*, benzyl alcohol*, benzyl benzoate*, geraniol*, citral*, eugenol*, farnesol*.
    *From natural essential oils
    Sea Buckthorn
    Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides  Oil, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Geraniol*, citral*, Farnesols*.
    *From natural essential oil
    Lavender
    Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, sesamum indicum (sesame) seed oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, fragrance (parfum)*, limonene*, linalool*, geraniol*, coumarin*.
    *From natural essential oils.

    Покупець
    26.08.2019
    text_comment
    Кожен в коробці, тому я купила його як невеликий подарунок. З одноразовим розміром. я був задоволений. Я сама пробувала використовувати, але взяла з собою у відрядження і використовувала як масажне масло. Це гладка олія, яка добре знайома шкірі.
    Покупець
    25.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що вважав, що це ідеальний подарунок, і люди, які насправді подарували його, були дуже задоволені. Однак папір зовні липкий (я купив обидва), ймовірно, через якість паперу упаковки. Тільки було трохи розчарування.
    Покупець
    23.09.2019
    text_comment
    Чи легко освіжатися щодня, коли не можеш легко вийти на вулицю через Корона-ка? Я подумав, я купив цей продукт, що я можу спробувати різні речі з цього продукту в будь-якому випадку. Удома він дивний на смак? (Сміється) Це зручно. Я хочу взяти це і залишитися скоріше! Я думаю.
    Покупець
    23.01.2020
    text_comment
    Це цікавий набір, де ви можете спробувати багато олій Weleda. Мені довелося використати його протягом двох тижнів після відкриття, тому я не міг використати весь, бо не знав, який із них є який. посмішка
    Покупець
    22.10.2018
    text_comment
    Мені сподобалася олія Weleda, і я думав, яку купити далі, і знайшов цей продукт, тому я його купив. Усі аромати були чудовими, але моїми улюбленими були фіолетова лаванда та червоний гранат♪ Завдяки розміру його легко носити з собою, тож було весело вибирати, який із них використовувати, коли я справді брав його із собою в подорож. Пакунок також милий, тож я подумав, що це буде оцінено як подарунок.
    Покупець
    18.10.2018
    text_comment
    Мені так подобається зелений пакет Weleda для догляду за целюлітом березового екстракту, що я використовую його, але цей міні-розмір містить інші олії, тому я хочу спробувати його, перш ніж купувати великий. Я купив його! «Береза» - мій улюблений аромат, але барвисту упаковку можна використовувати як подарунок, а можна використовувати відповідно до настрою дня! Завжди готовий!
    Покупець
    16.05.2019
    text_comment
    Чудово спробувати всі види масел в такий спосіб!
    Масло з трояндою дуже насичений аромат!
    Найбільше сподобалось масло з гранатом!
    Покупець
    15.11.2018
    text_comment
    Мені подобається цей набір і можливість спробувати різні продукти за доступною ціною. Однак мені не сподобалося, що в ньому використовують Parfüme
    Покупець
    15.10.2018
    text_comment
    Я люблю масла для тіла Welleda. Я вважаю, що цей продукт – чудова угода, тому що ви можете спробувати різні види з 10 мл! Я вважаю, що краще знайти свій улюблений, перш ніж спробувати великий (^^) Розмір приблизно як бальзам для губ. Я хочу брати його з собою в мої подорожі!
    Покупець
    12.07.2019
    text_comment
    чудовий набір щоб спробувати олії і вибрати свою улюблену.