• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Wedderspoon, Organic Manuka Honey Drops, Ginger with Echinacea, 4 oz (120 g)


    Виробник: Wedderspoon
    Код товару: WSP-02038
    Наявність: Є в наявності
     ₴1048  ₴858
    Купити

    Докладно про товар Wedderspoon, Organic Manuka Honey Drops, Ginger with Echinacea, 4 oz (120 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 drops (12 g)
    Servings Per Container: 10
    Amount Per Serving:% Daily Value*
    Calories50
    Total Fat0 g0%
    Sodium0 mg0%
    Total Carbohydrate12 g4%
    Total Sugars
    Incl. 11 g Added Sugars
    11 g 22%
    Protein0 g
    Not a significant source of saturated fat, trans fat, cholesterol, dietary fiber, vitamin D and calcium, iron, and potassium.
    *% Daily Values (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    31.01.2020
    text_comment
    Це трохи дорогувато, але коли я переживаю за стан свого горла, ця серія цукерок дійсно покращує мій стан. І це так смачно! Кажуть, що мед манука є ефективним засобом для запобігання інфекціям, тож заспокоює та зручно мати кілька медів у сумці, коли виходите на вулицю, і я намагаюся зберігати їх удома, а також у батьків. Повторюю багато разів.
    Покупець
    29.06.2021
    text_comment
    Смак меду манука, я використовувала перед таблетками меду манука іншої марки, і смак цукру був меншим, але в цілому він чудовий і хороший для тих, хто хоче вживати таблетки щоранку, розмір коробки відмінно, упаковка красива і щільна, і кожна таблетка в індивідуальній упаковці і не має запаху, вік підходить для дорослих і вживайте запобіжних заходів, коли Його використання для дітей старшого віку, як і для маленьких дітей, так само небезпечно, як і будь-які інші таблетки
    Покупець
    29.06.2021
    text_comment
    Смак меду міцний і солодкий! Імбир лише незначно ефективний, тому в ньому немає гострої гостроти, і люди, які Не значні зміни. вміють імбир, можуть його смачно з’їсти. Це дорого і дуже смачно. Я їм його як закуску, коли хочеться чогось солодкого, а не пастилки для горла. Упаковка гарна, тому може стати хорошим подарунком.
    Покупець
    21.04.2021
    text_comment
    Сподобалось!
    Покупець
    18.12.2020
    text_comment
    Добре.
    Покупець
    18.09.2018
    text_comment
    Я не можу жити без них! Я люблю їх. Я замовляю багато за раз, тому маю їх під рукою. Iherb доставляється надзвичайно швидко! Кілька років тому у мене був гастрит, і це цілком допомогло. У мене більше немає проблем зі шлунком, відколи я почав це їсти. Крім того, мені дуже подобається смак меду манука та імбиру, і обидва інгредієнти чудово підходять для вашого здоров’я, тож це безпрограшна ситуація! Я дійсно залежний від них. Одна з речей, які завжди є в моїй коморі.
    Покупець
    13.06.2019
    text_comment
    Купив це для свого брата, який хворів на рак горла. Манука — це дивовижні слова у сирому вигляді для горла, тож коли він подумав, що застудився, я замовив їх із імбиром та ехінацією. Він сказав, що вони смачні, імбир гострий і, безсумнівно, тимчасово заспокоює його горло.
    Покупець
    13.02.2020
    text_comment
    Запах відмінний, якість відмінна, інгредієнти безпечні, смак солодкий, простий у використанні, розмір хороший, вартість висока, коробка хороша, користь велика для всіх, упаковка велика , комбінація безпечна, частота використання Ціна дуже сподобалась, дякую, дякую, дякую І дітки, дякую
    Покупець
    12.03.2019
    text_comment
    Я використовував їх виключно для горла. Іноді вони спочатку розпадаються до цукрової консистенції, інакше я рекомендую його. Дякуємо за чудовий продукт Gd Bless!
    Покупець
    11.07.2020
    text_comment
    Хороший природний засіб, який діє. Всі інгредієнти натуральні. Відсутність побічних ефектів. Спробував це кілька разів, і це спрацювало ідеально. Хороша якість, надійний виробник. Хороша упаковка. Це добре для полегшення кашлю за допомогою натуральних інгредієнтів. простий у використанні. без кислотності, хороший смак, дуже легкий для шлунка. висока потенція.