• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Wasa Flatbread, Whole Grain Crispbread, Light Rye, 9.5 oz (270 g)


    Виробник: Wasa Flatbread
    Код товару: WAS-32261
    Наявність: Є в наявності
     ₴765  ₴626
    Купити

    Докладно про товар Wasa Flatbread, Whole Grain Crispbread, Light Rye, 9.5 oz (270 g) :

    Nutrition Facts
    Serving Size: 2 slice (18 g)
    Servings Per Container: about 15
    Amount per Serving%Daily Value*
    Calories40
    Total Fat0 g0%
    Saturated Fat0 g0%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium70 mg3%
    Total Carbohydrate11 g4%
    Dietary Fiber4 g14%
    Soluble Fiber2 g
    Insoluble Fiber2 g
    Total Sugars0 g
    Includes 0 g Added Sugars
    0%
    Protein2 g
    Vitamin D0 mcg 0%
    Calcium9 mg 0%
    Iron1 mg 6%
    Potassium87 mg 2%
    *The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    31.03.2019
    text_comment
    Я був здивований, побачивши, що він м’який і пухнастий. Змінився образ жита. Це трохи схоже на затяжку, і я думаю, що мені дуже подобається пшеничний смак. Я хочу купити його знову. Такі речі зазвичай викликають у мене голод, але я не відчував голоду, тому я думаю, що воно зроблено з дуже хороших інгредієнтів.
    Покупець
    30.06.2021
    text_comment
    Смак легкий і упаковка завжди акуратна і немає порваних частин.Подобається тому що кожен шматочок великий.Більше подобається тому що якість і інгредієнти хороші.Я їм з сиром або намазую фруктовою пастою.
    Покупець
    27.04.2020
    text_comment
    Це дійсно дуже смачно! У мене СРК, але я люблю жито і цільнозернові продукти, але до цих пір уникав їх, тому що відразу болить живіт. Але цей продукт зовсім не важкий, а досить легкий і легкий у вживанні. Текстура, звичайно, смак хороший, і ви можете насолоджуватися ним, як воно є! Недоліком є те, що його важко зберігати, але інгредієнти хороші, і він може поєднуватися з сиром і солодощами. Я думав, що якби я знайшов цей продукт за такою ціною, я б його відразу купив♪ Ще мені подобається упаковка! Єдиний недолік - немає способу зберігання. Швидко намокає. Крім того, деякі люди можуть відчувати легке роздуття після їжі.
    Покупець
    27.01.2020
    text_comment
    Це хороший великий шматок печива. Воно хрустке, коли його кусаєш. Ви можете змішувати будь-які інгредієнти, і воно також смачне. Оскільки саме печиво не має особливого смаку, було б добре, якби його можна було покращити. Але їх можна зберігати тривалий час після того, як їх відкриють і зберігають у свіжому пакеті. !
    Покупець
    25.06.2021
    text_comment
    Смак непоганий. досить простий і безпечний, але текстура не зовсім те, що я очікував. Хотілося б, щоб воно було більш твердим і хрустким.
    Покупець
    17.08.2021
    text_comment
    Він низькокалорійний, і я думаю, що це благословення під час дієти, тому що ви можете їсти його на сніданок або коли відчуваєте легкий голод. Це теж було смачно! Здається, його можна оформити різними способами, наприклад, намазати маслом або медом. Упаковка мила.
    Покупець
    11.07.2018
    text_comment
    На смак солодкий, не дивний, смак чистих зерен без додаткових інгредієнтів, підходить до сиру та нуту в якості закуски, до того ж багатий клітковиною
    Покупець
    08.07.2022
    text_comment
    18 грам цільного зерна на скибочку, 40 калорій на шматочок, повністю натуральний знежирений, може замінити хліб на сніданок, якщо ви думаєте, що він недостатньо хрусткий, ви можете спекти канал! добре харчуватися
    Покупець
    06.10.2018
    text_comment
    Ми любимо крекери Wasa. Мій улюблений — Світле жито. Я думаю, що він трохи легший і хрусткіший, ніж деякі інші. Але іноді це приємно змішувати та поєднувати для різноманітності. Нам подобається це з веганським вершковим сиром або арахісовим маслом. Звичайно, було б добре з сиром (веганським чи ні). Мені особливо подобаються прості інгредієнти та клітковина.
    Покупець
    05.08.2021
    text_comment
    Він тонший і хрусткіший, ніж багатозерновий! Цей менш калорійний. Рекомендується також покласти на нього сир і з’їсти його як є, або подрібнити на салат! Існує не так багато крекерів з низьким вмістом жиру, тому я вважаю, що це добре для людей, які хочуть їсти освіжаючу чи дієту (^^)