• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Wasa Flatbread, Whole Grain Crispbread, Multi Grain, 9.7 oz (275 g)


    Виробник: Wasa Flatbread
    Код товару: WAS-00703
    Наявність: Є в наявності
     ₴762  ₴624
    Купити

    Докладно про товар Wasa Flatbread, Whole Grain Crispbread, Multi Grain, 9.7 oz (275 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Slice (14 g)
    Servings Per Container: about 20
    Amount Per Serving% Daily Value*
    Calories35
    Total Fat0 g0%
    Saturated Fat0 g0%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium65 mg3%
    Total Carbohydrate8 g3%
    Dietary Fiber3 g11%
    Soluble Fiber1 g
    Insoluble Fiber2 g
    Total Sugars0 g
    Includes 0 g Added Sugars
    0%
    Protein2 g
    Vitamin D0 mcg 0%
    Calcium6 mg 0%
    Iron0 mg 0%
    Potassium70 mg2%
    *The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    26.08.2021
    text_comment
    Він має тверду і хрустку текстуру і ідеально підходить для вживання в їжу. Це дуже смачно, коли їдять з вершковим сиром і медом! Я ситий дворазовим прийомом їжі вранці, і я відчуваю, що в той день, коли я їх з’їв, у мене добре випорожнення. Зберігається в сумці на блискавці, щоб не промокати.
    Покупець
    22.09.2022
    text_comment
    Один шматок досить великий і має гарний смак. Мені він подобається таким, яким він є, але, здається, весело покласти його на різні речі, як-от пакет, і з’їсти. Він не упакований окремо, тому, якщо ви відкриєте його, помістіть його в герметичний контейнер, наприклад на блискавку.
    Покупець
    22.08.2021
    text_comment
    Він не в поліетиленовому пакеті, а знаходиться в ньому безпосередньо, коли ви відкриваєте упаковку. Я думаю, вам слід бути обережними, зберігаючи його, тому що він, здається, скоро захворіє. Приємно їсти!
    Покупець
    18.12.2020
    text_comment
    Трохи важко їсти, і смак не дуже, але я не знаю, чому це змушує людей їсти один за одним, тому я відразу ж купив упаковку! Але його упаковка дуже проста, тому після відкриття зберігайте його в компактному пакеті!
    Покупець
    15.03.2021
    text_comment
    Спробую по дешевше.
    Покупець
    13.10.2018
    text_comment
    Я люблю хрусткі хлібці Wasa. Більше нічого подібного на ринку немає. Прості, чисті інгредієнти, без цукру та штучних інгредієнтів. Я виріс з такою їжею, тому моїй кишковій флорі це просто подобається. Наповнювач, але не важкий. Легко засвоюється. Чудове джерело клітковини. Мультизерновий продукт додає смаку трохи більше витонченості та складності. Чудово поєднується з сиром, різними солоними начинками, просто вершковим маслом і навіть варенням.
    Покупець
    10.04.2020
    text_comment
    Це дуже приваблива їжа, яка може видалити харчові волокна з цільного зерна. Коли я з’їв два на сніданок, я був дуже голодний. Сам по собі смак блідий, тому, думаю, його легко поєднувати з різними інгредієнтами. Він також підходить для екстреного харчування, і я думаю, що це продукт, який можна зберігати протягом тривалого часу з замком. Ціна прийнятна, і це дуже якісний продукт.
    Покупець
    05.05.2020
    text_comment
    Це великий хрусткий і смачний крекер. Він ароматний без кислинки, має низьку калорійність. Немає почуття провини, навіть якщо ви кладете багато того, що хочете їсти, наприклад рибу, наприклад сир і лосось, салати та зелень. Після відкриття перемістити в контейнер для зберігання.
    Покупець
    04.12.2019
    text_comment
    Зернове печиво! Він зовсім не солодкий, а жорсткий і пікантний, як палений рис. Розмір також досить великий. Добре було те, що упаковка була паперовою, а не пластиковою чи надмірною. Я сподіваюся, що така упаковка буде і надалі з’являтися в інтересах довкілля. Це здорове та приємне печиво.
    Покупець
    03.08.2021
    text_comment
    Він хрусткий і смачний. Один шматок великий і легкий, але їсти його приємно. Я люблю їсти його з арахісовим маслом або чорним кунжутом.