• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Vplab, Glucosamine Chondroitin MSM, 90 Tablets


    Виробник: Vplab
    Код товару: VPB-81400
    Наявність: Є в наявності
     ₴1163  ₴951
    Купити

    Докладно про товар Vplab, Glucosamine Chondroitin MSM, 90 Tablets :

  • Triple Strength Formula
  • Scientifically Formulated
  • Dietary Supplement
  • Manufactured in a cGMP Facility
  • Vplab / Without Compromise
  • Рекомендації із застосування

    Take 3 tablets daily unchewed with some liquid during a meal.

    Інші інгредієнти

    Microcrystalline cellulose (bulking agent), stearic acid (anti-caking agent), sodium carboxymethyl cellulose (stabilizer), magnesium stearate (anti-caking agent), silicon dioxide (bulking agent), coating (hypromellose, polyethylene glycol/macrogol).

    Contains: Shellfish (shrimp and crab).

    Manufactured in the USA from domestic and international ingredients.

    Попередження

    Do not use if safety seal is broken. Consult your physician prior to using this product if you are pregnant, nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children. Do not exceed the recommended daily dosage. Dietary supplements should not be used as a substitute for a varied diet and healthy lifestyle. Store in a dry and cool place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 3 tablets
    Serving Per Container: 30
    Amount Per Serving%DV
    Glucosamine sulphate 2KCI 1500 mg*
    Chondroitin sulphate sodium1200 mg*
    Methylsulfonylmethane (MSM)1200 mg*
    *Daily Value not established.
    Покупець
    30.06.2022
    text_comment
    Під час візиту до травматолога дізналась, що в віці 60- потрібно два рази на рік курсом в 2 місяці приймати цю чудову добавку. Капсули не великі, ковтати зручно. На мій ШКТ не впливає, переноситься добре. Дуже хороша форма діючої речовини.
    Покупець
    26.09.2018
    text_comment
    Мій вік 50-. Упаковка надійна. Якість, як завжди на найвищому рівні. Приїхало швидко. Таблетки трохи завеликого розміру, тому приходиться перекусувати на дві частини. Інгедієнти в складі препарату підібрані в оптимальній пропорції . Покращення стану суглобів відчутні, покращення спостерігаються через місяць приймання препарату. Виражається у відновленні хрящевої тканини , зникає хруст у суглобах. Смак нейтральний . Алергійних реакцій не було . Приймаю препарати з аналогічними інгредієнтами вже майже рік.
    Покупець
    25.07.2019
    text_comment
    Корисна добавка, але треба приймати не менше 6 місяців, склад хороший
    Покупець
    24.11.2020
    text_comment
    У мене не було добавки, яку я завжди купую, тому я вибрав цю. Для моїх колін це харчування, яке я приймаю щодня. Цей новий продукт не має запаху і приймає 3 капсули на день. Пийте багато води, оскільки таблетки трохи більші. Це двомісячний запас, тому економічна ефективність ідеальна. Я не можу очікувати, що він буде бігати, але я задоволений, тому що він присідає.
    Покупець
    18.06.2018
    text_comment
    Найкращий засіб для здоров'я хрящів та суглобів, особливо якщо Вам за 60 років, прекрасний склад,а головне результат,прекрасна якість продукту.
    Покупець
    18.04.2022
    text_comment
    Беру цей глюкозамін для батьків вже вдруге, на їх вік це добавка, яку потрібно часто вживати. А ця ц упаковка ще більш економна. Велика перевага для покращення роботи опірного апарату. Суглоби, хрящі, сполучна тканина потребують підтримки. Також тут є кофактори, сірка, хондроітин, тож якість на вищому рівні. Основний інгредієнт глюкозамин теж у жостатній кількості.
    Покупець
    12.11.2018
    text_comment
    Я купив це для своєї матері, яка старіє і, здається, у неї болять суглоби. Це було дешевше, ніж аналогічні в Японії, тому я спробував. Минуло 2 тижні з тих пір, як я почав приймати його, і він все ще не працює. Я покладаю великі надії на майбутнє.
    Покупець
    11.12.2020
    text_comment
    Добрий день, ми з України
    Підтримайте будь ласка, поставте


    ✅Здорові суглоби та хрящі, сполучна тканина
    ✅Підтримує здорову функціональність опорно-рухового апарату, покращення самопочуття
    ✅Підтримує формування хряща

    Глюкозамін сульфат являє собою комплекс для суглобів і зв'язок в формі таблеток, що містять глюкозаміну сульфат з раковин молюсків .

    глюкозамін природним чином міститься в нашому організмі, і служить для утворення протеогліканів і глікозаміногліканів - компонентів хряща. ☝️

    ✔️Застосовується для профілактики та лікування захворювань кісткової ? системи. ✔️Є стимулятором регенерації хрящової тканини, має протизапальну дію, хондропротекторну дію

    Відмінна якість ☝️
    Покупець
    10.01.2021
    text_comment
    Добавка покращує мобільність суглобів, але приймати потрібно тривало! Мене дивують відгуки людей які приймають місяць і кажуть, що не працює, та ясно що не працює бо треба приймати хоча б три. Та й таке.
    Покупець
    09.07.2022
    text_comment
    Перший раз замовляю, чути про якість та ефективність цього баду, дозування дуже вдовне, ціна прийнятна, купила ще за знижкою. Дуже сподіваюся, що допоможе. дякую iherb що надала таку можливість придбати якісні продукти