• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Vitanica, Slow Flow, Menstrual Flow Support, 60 Vegetarian Capsules


    Виробник: Vitanica
    Код товару: VTN-02130
    Наявність: Є в наявності
     ₴1676  ₴1371
    Купити

    Докладно про товар Vitanica, Slow Flow, Menstrual Flow Support, 60 Vegetarian Capsules :

  • Formulated by Dr. Tori Hudson
  • Dietary Supplement
  • Slow Flow is Suitable for Vegetarians and Vegans
  • Formulated by Dr. Tori Hudson, a Naturopathic Physician specializing in women's natural health.

    Slow Flow provides herbal and nutritional support to promote the normalization of menstrual flow.

    Рекомендації із застосування

    For short-term management, three (3) capsules may be taken twice daily for up to 3 months, or as directed by your healthcare practitioner. One (1) capsule daily may be taken long-term.

    Інші інгредієнти

    Vegetarian capsule (HPMC, water).

    This product contains no: preservatives, binders, artificial colorings or flavorings, lactose, salt, wheat, gluten, milk derivatives, eggs, peanuts, tree nuts, fish or shellfish.Serving Size: 3 Capsules

    Покупець
    27.10.2019
    text_comment
    Цього разу мені довелося прийняти його більше, ніж раніше, але, здається, це позитивно впливає на інтенсивність моїх менструацій. Я вдячний, що цей продукт існує.
    Покупець
    26.03.2018
    text_comment
    Якість інгредієнтів відмінна і допомагає зменшити кровотік. Моя єдина проблема - приймати дозування, зазначену на флаконі, для мене не витримує протягом мого періоду. Крім того, додавання K1 покращує кінцевий результат, але я втомився додавати K1, а не K2 протягом тривалих періодів часу. Це може надмірно згортати кров і призвести до утворення тромбів ?! Розмір таблеток прийнятний. Смак нормальний. НІЯКОГО присмаку. Загалом, я беру його в перший день місячних, але не далі. Це в кінцевому підсумку скорочує менструацію до 4 днів (з 7 днів).
    Покупець
    23.03.2019
    text_comment
    Я вважаю, що це одразу почало працювати для мене. Переживання цих змін і періоду було важким і важким. Це дуже гальмує!
    Покупець
    20.11.2020
    text_comment
    У мене синдром полікістозних яєчників, і кровотечі виникають або припиняються близько двох років. Цей вітамін точно допоміг! Кровотеча не зупинилася повністю (і я цього не очікувала), але вона точно зменшилася, коли я приймаю рекомендовану дозу (3 таблетки). Мені також подобаються інгредієнти, тому я знаю, що отримую багато переваг, як-от вітамін K1, який дуже важливий, коли у вас така сильна кровотеча.
    Покупець
    17.09.2019
    text_comment
    Кілька місяців тому, після надмірної менструації, я випадково натрапила на це і замовила його. Почати прийом під час менструації. На диво, кількість зменшилася з першого дня використання. По 3 таблетки 2 рази протягом 2 днів, потім приймати по 2 таблетки 2 рази на день до повного закінчення менструації. Я хотів би підібрати кілька за раз. Якщо ви подивитеся на запитання та відповіді тут, сказано, що добре приймати його з 10-го дня, але, здається, добре приймати його з початку менструації. Однак за два тижні ціна зростає, можливо, через курс валют. Хотілося б, щоб ціна була трохи дешевшою.
    Покупець
    13.12.2019
    text_comment
    Здається, він ефективний при надмірній менструації. Кількість менструацій зменшилася без будь-яких побічних ефектів, і він був певною мірою ефективним при надто тривалих менструаціях.
    Покупець
    04.12.2021
    text_comment
    Продукт зменшив менструацію. Але це було ще занадто багато крові. Тож не продукт, а лише менструація. Хоча інгредієнти мені подобаються
    Покупець
    03.08.2018
    text_comment
    Я приймаю це як добавку, але поки не знаю, наскільки вона ефективна, але оскільки це харчова добавка, вона повинна бути ефективною. Я думаю про це постійно піклуватися, ха-ха. Якщо ефект хороший, я куплю його ще раз і спробую ще раз. Я думаю, що розмір трохи більший. Інгредієнти хороші, а якість задовільна.
    Покупець
    02.08.2018
    text_comment
    Я приймаю цей продукт при сильних кровотечах під час циклу. У мене були рясні місячні майже 15 років. Я був готовий пройти медичну процедуру, але знайшов це кілька років тому. Вони роблять мої важкі дні, дні 1 і 2, більш керованими. Вони також допомагають моїй дочці-підлітку з її судомами. Рятувальник життя!