• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • VitaFusion, SleepWell, дієтична добавка для підтримки сну, для дорослих, зі смаком натурального білого чаю та персика, 60 жувальних таблеток


    Виробник: VitaFusion
    Код товару: VFU-02310
    Наявність: Є в наявності
     ₴1021  ₴835
    Купити

    Докладно про товар VitaFusion, SleepWell, дієтична добавка для підтримки сну, для дорослих, зі смаком натурального білого чаю та персика, 60 жувальних таблеток :

  • 3 мг мелатоніну на порцію
  • Без цукру
  • Дієтична добавка у вигляді жувальних таблеток
  • Допомагає регулювати цикл сну
  • Смак, відзначений нагородою! — Нагорода American Culinary ChefsBest
  • у категорії «Кращий смак» (2019 р.)
  • Дієтична добавка
  • Без штучних ароматизаторів
  • Без глютену
  • Без кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози
  • Без молочних продуктів
  • Не містить синтетичних (FD&C) барвників
  • Рекомендації із застосування

    Дорослим приймати по дві (2) жувальні таблетки перед сном. Ретельно пережовуйте перед ковтанням.

    Інші інгредієнти

    Мальтитол, желатин, вода- менше 2 % наступних інгредієнтів: суміші олій (кокосової та/або пальмової) з бджолиним воском і/або карнаубським воском, лимонна кислота, барвник (екстракт аннато), молочна кислота, натуральні ароматизатори, сукралоза.

    Містить: деревні горіхи (кокос).

    Обробляється на підприємстві, де обробляються продукти, що містять яйця,, рибу, молюски, сою та деревні горіхи.

    Попередження

    Мелатонін може викликати сонливість або зниження швидкості реакції- не приймайте під час водіння, роботи з механізмами або при виконанні будь-яких дій, що вимагають пильності. Цей продукт не призначений для лікування безсоння або інших порушень сну.

    Щоб забезпечити якість і ефективність на момент закінчення терміну придатності, ця дієтична добавка виготовляється з вищим рівнем активних інгредієнтів, ніж зазначена кількість на 1 порцію. Приймати тільки згідно з інструкцією. Не перевищуйте рекомендовану дозу. У разі наявності будь-яких захворювань, у випадку прийому медичних препаратів, у період вагітності або грудного вигодовування, за наявності запитань щодо власних харчових потреб перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем. Потреба людини в цьому продукті може бути задоволена різноманітним та добре збалансованим харчуванням. Продукт не призначений для дітей молодше 16 років. Не слід використовувати даний продукт, якщо внутрішня захисна плівка пошкоджена або відсутня. Цей продукт може осісти під час транспортування. Не піддавайте надмірному нагріванню або потраплянню вологи. З часом колір може темніти. Це не впливає на ефективність продукту.

    Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 2 жувальні таблетки
    Порцій у флаконі: 30
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Калорії15
    Усього вуглеводів4 г1 %†
    Цукрові спирти4 г**
    Мелатонін3 мг**
    Екстракт пасифлори 4:1 (Passiflora incarnata L.)4,25 мг**
    Екстракт квіток ромашки 4:1 (Matricaria recutita)4,25 мг**
    Екстракт листя меліси 4:1 (Melissa officinalis)4 мг**
    † Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    27.10.2021
    text_comment
    Відмінна ефективність.Прийняла таблетку близько півгодини, розслабилася і заснула.Раджу спробувати всім, хто страждає безсонням.
    Покупець
    27.02.2020
    text_comment
    Це перша добавка мелатоніну, яку я придбав. Мені важко заснути, і я приймаю снодійне більше 20 років. Я намагався не хвилюватися, якщо не можу заснути, але купив, бо хотів покращити якість сну. Я спав трохи краще. Мені здається, що я мріяв ліниво. Пробудження було напрочуд освіжаючим. Смак настільки смачний, що ви захочете з'їсти скільки завгодно. Можливо, я голодний до штучних ароматизаторів і солодощів. Мені здається, я залежний від гумкових добавок. Здається, в ньому сукралоза (купила не придивляючись), тому не впевнена, чи буду повторювати.
    Покупець
    24.02.2018
    text_comment
    якість хороша, коли він надходить, інгредієнти мені підходять, розмір підходить, дозування чудова, смак хороший. начебто хочу пожувати більше, фотографія не пов’язана, оскільки вона не зі мною. я віддаю його комусь. щойно отримав можливість спробувати це протягом 3 днів
    Покупець
    20.05.2022
    text_comment
    Подобається, що желейки. Сон значно покращився
    Покупець
    19.01.2019
    text_comment
    Мелатонін є потужним поглиначем вільних радикалів, який природним чином виробляється в шишкоподібній залозі та міститься у великих кількостях у шлунково-кишковому тракті. -Він бере участь у біологічних функціях тіла, мозку та залоз, включаючи регуляцію нормального циклу сну/неспання, регуляцію імунної системи організму та підтримку. Це купують для літніх матерів, і це може покращити якість сну. І жувальні цукерки легкі. Вхід. Смак хороший. Якщо ви не любите таблетки, ви можете розглянути це
    Покупець
    12.01.2019
    text_comment
    Мене часто мучить безсоння, щоб легше було випити дві капсули за годину до сну. Коли солодощі смачні, не забудьте прополоскати рот після їжі через солодкість.
    Покупець
    09.02.2021
    text_comment
    Супер товар, рекомендую покупцям для покупки. Дуже вигідна ціна і гарна упаковка
    Покупець
    05.08.2018
    text_comment
    Я приймаю снодійне кілька років, але останні кілька місяців перестав спати і купив це. Час покупки з жовтня, тому трохи почекала і вперше з'їла. Смак пружний і смачний, як у Харібо. Є примітка, що дорослі не повинні їсти більше 2 зерен, тому я з'їв 2 зерна і міг це робити близько півтори години. По дорозі кілька разів прокидався, але спав довго. Я не хочу обгорати, тому що я працюю вдома, тому я не хочу бути на сонці. З'їв 2 крупинки і до вечора паморочиться тіло. Я маю 158 см і важу 45 кг, тож, можливо, два зерна в США було б занадто, тому будьте обережні, якщо наступного дня будете за кермом. Я не можу спати і планую запастися ним на випадок
    Покупець
    04.06.2020
    text_comment
    Хороші вітаміни для сну, легкі і натуральний склад, задоволена і буду курувати ще. Якщо ви знервовані перед сном, або не можете заспокоїтись, ці жуйстики вам допоможуть розслабитись
    Покупець
    04.05.2022
    text_comment
    По-перше, гумки дуже смачні. Я вперше приймаю таку добавку, тому почала з одного зерна, але ефекту від одного зерна не відчула. Спати стало легше, коли я зробив дві крупинки. Найкраще приймати приблизно за годину до сну.