• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Vanicream, Moisturizing Cream, For Sensitive Skin, Fragrance Free, 2 oz (57 g)


    Виробник: Vanicream
    Код товару: VNC-30002
    Наявність: Попереднє замовлення
     ₴784  ₴642
    Купити

    Докладно про товар Vanicream, Moisturizing Cream, For Sensitive Skin, Fragrance Free, 2 oz (57 g) :

  • Dermatologist Tested
  • Free of Dyes, Fragrance, Masking Fragrance, Lanolin, Parabens, Formaldehyde
  • Accepted National Eczema Association
  • Gluten-Free
  • Kid Friendly
  • A non-greasy, long-lasting moisturizing cream, Vanicream™ Moisturizing Cream is easy-to-spread, quickly-absorbed, and non-comedogenic (does not cause blackheads). It moisturizes the skin without exposing it to common chemical irritants found in ordinary skin care products. Free of dyes, fragrance, masking fragrance, lanolin, parabens, and formaldehyde.

    Vanicream™ Moisturizing Cream restores and maintain a normal moisture level. It is a gentle as it is effective on even the most delicate skin.

    An oil-in-water emulsion type vanishing cream base.

    Рекомендації із застосування

    When used as a lubricant-moisturizer, apply as often as needed to face, hands, feet, or body. For daily use by the entire family.

    Інші інгредієнти

    Purified water, petrolatum, sorbitol, cetearyl alcohol, propylene glycol, ceteareth-20, simethicone, glyceryl stearate, peg-30 stearate, sorbic acid, bht.

    Попередження

    For external use only.

    Store at room temperature.

    Покупець
    30.08.2021
    text_comment
    Він має дуже високу зволожуючу здатність і не має різкого запаху, тому він дуже хороший, але особисто я відчуваю, що він має значно густішу (липку) текстуру, ніж інші продукти. Якщо ви все ще встаєте і живете після нанесення, ви повинні правильно вимити руки. У Японії ефект може бути занадто високим, за винятком зимового періоду.
    Покупець
    29.04.2020
    text_comment
    Це густий, зволожуючий крем, але зовсім не жирний. Я купила маленький, щоб нанести на мою суху ділянку обличчя (очі, бік носа). Це чудовий зволожувач після нанесення сироватки з ретинолом. Упаковка гарна, і з таким розміром я можу легко подорожувати. Мені це дуже подобається. Обов'язково куплю його знову.
    Покупець
    27.11.2020
    text_comment
    У мене жирна, схильна до акне шкіра, а після використання ретиноїдів, то вона стала ще й дуже чутливий. Оскільки, цей крем містить тільки базовий склад, без запах у, то я не мала з ним жодних проблем. Крем має густу текстуру. Чудово зволожує, не викликає різних роздратувань чи дискомфорту.
    Покупець
    23.11.2021
    text_comment
    Використовую його дня рук,бюджетний,економний,без парабенів
    Нейтральний аромат,дає зволоження
    Покупець
    21.12.2018
    text_comment
    Мені набридло користуватися лише іншими продуктами, тому я перейшла на цей, але це просто хороший зволожуючий лосьйон для тіла. Він не має особливого запаху, і він якраз підходив для моєї сухої шкіри. Це було зручно, тому що я могла відкрити весь лосьйон і використовувати його, якщо залишилося трохи.
    Покупець
    18.10.2020
    text_comment
    Дуже вологий. Я використовую його з народження моєї дитини, і він зберігає мою шкіру чистою та без проблем. У мене також дуже чутлива і суха шкіра, і я використовую його для своїх дітей. Цей крем заспокоїть сухі та сверблячі ділянки. Однак при змочуванні водою він стає слизистим. Аромат має легкий запах сировини, але мене це не бентежить. Це найкращий зволожуючий крем, яким я користувався.
    Покупець
    17.03.2020
    text_comment
    Замовила для дитини, так як має атопічний дерматит. Добре зволожує і шкіра не свербить.
    Покупець
    15.07.2019
    text_comment
    Чудовий крем, має гарне зволоження, задоволена результатом.
    Покупець
    14.06.2022
    text_comment
    Після кількох місяців висипань і спроб багатьох продуктів цей зволожуючий крем зробив чудеса з моєю чутливою шкірою. Якщо ви страждаєте від екземи та розацеа (як я), то я настійно рекомендую цей продукт. Чудова ціна для свого розміру, хоча текстура більш товста. Я використовую його для обличчя та тіла. Він не ароматизований.
    Покупець
    13.02.2021
    text_comment
    дійсно густий крем, без запаху, список інгредієнтів короткий, що робить його досить хорошим зволожуючим засобом для чутливої шкіри, людей з екземою тощо. Я використовую його в основному на ногах, оскільки вони, як правило, дуже сверблять (вони все ще сверблять). трохи, поки я наношу його на вологу шкіру, але згодом він припиняється), і використовую будь-який продукт, який залишився на моїй руці, на живіт і груди, потім я наношу трохи більше на руки, аромат - це ваш звичайний запах без аромату, розмір дійсно добре, але я сподіваюся, що ціна трохи знизиться, але я не можу скаржитися, оскільки зволожуючі креми там, де я живу, вдвічі дорожчі, тому я все одно рекомендую його, але я не знаю, як він буде працювати для людей із темнішим тоном шкіри, оскільки він досить густий, але вбирається недовго. Поки що не впевнений, що це ідеальний зволожуючий крем, оскільки я не дуже прихильник його густоти, але я планую спробувати інші речі, перш ніж подумати, чи варто мені знову купувати.