• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Urban Accents, Popcorn Seasoning, Cracked Pepper Asiago, 2.25 oz (64 g)


    Виробник: Urban Accents
    Код товару: UBA-11435
    Наявність: Є в наявності
     ₴720  ₴589
    Купити

    Докладно про товар Urban Accents, Popcorn Seasoning, Cracked Pepper Asiago, 2.25 oz (64 g) :

  • Natural Flavors
  • Gluten Free
  • 0 Calories Per Serving
  • Your Culinary Wingman®
  • We've Got Your Back in the Kitchen®
  • Artisan Cheese & A Kick of Cracked Black Pepper Yum!

    A sophisticated blend of Italian cheese flavor and smoky pepper makes your freshly-made popcorn utterly delicious… just shake it on and start munching!

    Рекомендації із застосування

    For Maximum Flavor:

    Drizzle oil or butter onto freshly popped popcorn and sprinkle generously to taste. Guilt-free and delish easy snacking!

    Інші інгредієнти

    Cheddar cheese powder, buttermilk powder, butter powder, asiago & parmesan cheese powder, onion, black pepper, garlic, lactic acid, and less than 2% soybean oil & silicon dioxide added to prevent caking.

    Contains: Milk.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/4 tsp (.8 g)
    Servings Per Container: 80
    Amount Per Serving%Daily Value
    Calories0
    Total Fat0 g 0%
    Sodium40 mg 2%
    Total Carb.0 g 0%
    Protein0 g
    Not a significant source of Saturated Fat, Trans Fat, Cholesterol, Dietary Fiber, Total Sugars, Added Sugars, Vitamin D, Potassium, Iron, and Calcium.
    Покупець
    30.07.2020
    text_comment
    Дуже смачна приправа, до попкорну з маслом саме те. Для тих хто любить насичений смак витрата може бути дуже великою
    Покупець
    21.09.2022
    text_comment
    Одна з найвеселіших покупок на iHerb! Легкий сирний смак, не важкий і не пахучий. Обов’язково посипте ним попкорн, поки він ще гарячий.
    Покупець
    20.10.2021
    text_comment
    Відмінна якість, відмінні інгредієнти, відмінний смак, зручний у використанні, відповідний розмір, елегантна упаковка, корисна користь, хороший склад, чудовий рецепт, відмінний раціон, порція достатня, повторність хороша, гарний запах, однозначна рекомендація, яка приносить користь Швидке вбирання
    Покупець
    18.12.2021
    text_comment
    Приправа чеддер дуже гарна. Я любив це. Я використовував його на попкорні, і він чудово працює. Це додає нотку смаку до здорової закуски. Мені подобається той факт, що не додається багато жиру чи хімікатів. Перець ассіаго — це добре, але не моє. а також не дуже дбають про смак Sriracha. Відтепер я замовлятиму тільки чеддер.
    Покупець
    16.02.2019
    text_comment
    Має сильний сирний смак! Ви також можете спробувати чорний перець, це чудове поєднання! Мені подобається, що в ньому немає штучних ароматизаторів, тому висока ціна для мене варта того. Чудова якість, ви отримуєте те, за що платите. Хотілося б, щоб контейнер був трохи більше. Невеликий, тому швидко йде! Я використовую його для тостів для піци, а також для приправи до овочів та м’яса. Не тільки для попкорну!
    Покупець
    13.05.2021
    text_comment
    смачно. Відносно невелика кількість за високу ціну, тому соціальна зірка.
    Покупець
    13.02.2022
    text_comment
    Привіт, це я. Мені було цікаво, чи після всіх цих років ти хочеш зустрітися, щоб все обговорити. Кажуть, що час мав би тебе зцілити, але я мало займався лікуванням. Привіт, ти мене чуєш? Я в Каліфорнії і мрію про те, ким ми були колись, коли ми були молодшими та вільними, я забув, як це було, перш ніж світ упав до наших ніг. Між нами така різниця, і мільйон миль, привіт з іншого боку, я повинен я дзвонив тисячу разів, щоб сказати тобі, що мені шкода за все, що я зробив, але коли я телефоную, тебе, здається, ніколи не було вдома. Привіт ззовні. Принаймні я можу сказати, що я намагався сказати тобі, що я вибачте, що розбили ваше серце, але це не має значення, це явно вас більше не розриває. Привіт, як справи? Це так типово для мене говорити про себе, вибачте, я сподіваюся, що у вас все добре. Ви коли-небудь виїжджали з того міста, де нічого не відбувалося? Ні для кого не секрет, що у нас обох закінчується час, тож привіт з іншого боку (з іншого боку), я, мабуть, дзвонив тисячу разів (тисячу разів), щоб сказати тобі, що я шкодую за все, що я зробив, але коли я дзвоню, ти ніколи не буваєш вдома Привіт ззовні (ззовні) Принаймні я можу сказати, що я намагався (я намагався) Сказати тобі, що мені шкода, що розбив тобі серце, але це не має значення , це явно вас більше не розриває Ох (найнижчі, низькі, низькі, низькі), більше (Максимальні, високі, високі, високі) Ох (найнижчі, низькі, низькі, низькі), більше (Максимальні, високі, високі, максимуми) Ох (низькі, низькі, низькі, низькі), більше (Високі, високі, високі, високі) Більше (низькі, низькі, низькі, низькі) Привіт з іншого боку (з іншого боку) Я, мабуть, дзвонив тисячу разів (тисячу разів) Сказати тобі, що мені шкода за все, що я зробив, Але коли я дзвоню, тебе, здається, ніколи немає вдома. Привіт ззовні (зовні) Принаймні я можу сказати, що я намагався
    Покупець
    08.07.2021
    text_comment
    Смак був легшим, ніж я очікував, тому ціна може бути не дуже високою. Але це смачно, тому я хотів би спробувати й інші смаки.
    Покупець
    07.07.2021
    text_comment
    смак в порядку. я використовував для попкорну, але вам потрібно багато масла.
    Покупець
    01.12.2018
    text_comment
    Я купив його з наміром використовувати для попкорну, але коли я використовував його для заправки курячого салату, він мав сильний сирний аромат і був дуже смачним. Виглядає смачно, навіть якщо покласти його в просту домашню заправку.