• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Tree To Tub, Hydrating Soapberry Cleanser for Dry, Sensitive Skin, Relaxing Lavender, 4 fl oz (120 ml)


    Виробник: Tree to Tub
    Код товару: TOB-48236
    Наявність: Є в наявності
     ₴1287  ₴1053
    Купити

    Докладно про товар Tree To Tub, Hydrating Soapberry Cleanser for Dry, Sensitive Skin, Relaxing Lavender, 4 fl oz (120 ml) :

  • Nature's Healing Soap
  • From Wild Soapberries
  • For All Skin Types
  • Leaping Bunny - Cruelty Free
  • It's natural to want a hydrating facial cleanser that removes all makeup, while leaving your skin clean and fresh without stripping out essential oils. And that's why Tree To Tub uses only creamy, gentle cleansing foam from the wild Soapberry. Together with Organic Deep Moisture Botanicals like Shea Butter, Aloe Vera, many people agree this pH-balanced, naturally-scented, Relaxing Lavender face wash is incredibly deep cleansing, while surprisingly moisturizing for dry skin. Every Tree To Tub product includes a wild soapberry that can quickly be turned into a lathering hand soap, face soap, or shampoo.

    Рекомендації із застосування

    For best results, after washing with our soapberry facial cleanser, apply our ginseng green tea toner, any of our serums and finish with our ginseng green tea face cream and eye cream.

    Інші інгредієнти

    Sapindus mukorossi (wild soapberry) juice, aloe barbadensis leaf (organic aloe vera) juice, decyl glucoside (from coconut), glycerin (vegan), caprylyl glycol (from coconut) & dipropylene glycol & glyceryl caprylate (from coconut), butyrospermum parkii (organic shea butter), euterpe oleracea fruit (açaí) fruit extract, matricaria chamomilla (organic chamomile) extract, lavandula angustifolia (lavender) essential oil, trisodium ethylenediamine disuccinate.

    Попередження

    Just like food, all our products naturally decay over time. Use within 6 months to keep fresh!

    For safe use. Avoid contact with eyes. In case of contact, rinse immediately with water. Discontinue use if irritation occurs.

    Покупець
    31.10.2018
    text_comment
    Мені подобаються ці засоби для вмивання, це другий, який я пробувала. Лаванда настільки розслабляє, що її чудово використовувати перед сном. Ви також можете використовувати in morning, щоб почати ранок у розслабленому настрої. Велика кількість піни.
    Покупець
    31.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    29.07.2018
    text_comment
    М'який аромат лаванди, не надто кремовий, але все одно має достатньо піни. Для полоскання потрібно більше. Без шкоди для шкіри. Порівняно з деякими продуктами, які використовувалися в минулому, але основна відмінність полягає в тому, що шкіра стає м’якою протягом більше часу після миття. Я можу залишатися без нанесення зволожуючого крему довше, можливо, 2-3 години. В інших засобах для миття обличчя, які використовувалися раніше, я використовував зволожуючий крем незабаром після вмивання. Це набирає хороші очки для отримання брауні після прання.
    Покупець
    27.12.2018
    text_comment
    Мені дуже сподобався спосіб очищення обличчя. Також чудово поєднується з макіяжем. На жаль, моя шкіра занадто чутлива, викликала незначні подразнення
    Покупець
    27.05.2022
    text_comment
    Аромат - моя улюблена лаванда. Я використовую його щодня, але іноді він сушить мою чутливу шкіру. Це не зволожує моє обличчя. Якість і розмір хороші. Мені також подобається упаковка і ягідна піна.
    Покупець
    23.08.2020
    text_comment
    Дуже люблю цей очищуючий засіб SoapBerry від treetotub! Завдяки цьому моя шкіра почувається добре й зволожена, коли деякі очищувачі залишають мою шкіру сухою та стягнутою, а не цей. Це, безумовно, зволожуюча формула, яка дійсно чудово очищає вашу шкіру, залишаючи її чистою, м’якою та освіжаючою! У мене чутлива шкіра, і моє обличчя обов’язково підкаже мені, щоб я негайно припинила використовувати щось! Це схвалена чутлива шкіра з великими перевагами, зволоженням і дуже доступною! Наповнений інгредієнтами, які люблять шкіру, і добре підходить для всіх типів шкіри. Мені також подобається ніжний аромат лаванди! Питання: Чи рекомендую?. абсолютно! Якщо це чудово підходить для моєї чутливої шкіри, то й для вашої.
    Покупець
    22.05.2019
    text_comment
    Чудово пахне і є чудовим нічним доповненням до моєї рутини, заспокійливим. Я обов’язково користуюся міцним зволожуючим кремом, щоб забезпечити зволоження. Мені подобається, що упаковка мінімальна та екологічна. Насос для піноутворення міцний, відмінної якості. а більший розмір змушує вас користуватись багато, що приносить удар.
    Покупець
    15.11.2018
    text_comment
    Мені подобається цей засіб для вмивання, він натуральний і допомагає підтримувати природний рівень pH. Це ідеальний ніжний миючий засіб, який на дотик нагадує воду, але при цьому відчувається, ніби очищає вашу шкіру. Я використовую 2 насоси, і вони покривають моє обличчя. Я однозначно рекомендую, якщо ви шукаєте повністю натуральний продукт.
    Покупець
    15.05.2018
    text_comment
    Не було значного ефекту.
    Покупець
    13.03.2020
    text_comment
    Це найкращий натуральний засіб для миття обличчя, яким я коли-небудь користувався. Буквально не відчувається, що ви навіть щось наносите на своє обличчя, тому що це така легка піна, але коли я побачила, як вона стирає мій макіяж, навіть макіяж очей… Мене продали! Чищення не потрібно. Він зовсім не сушить моє обличчя. Запах лаванди був чистим, свіжим і подарував мені спа-салон!