• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Tree To Tub, крем для обличчя з женьшенем і зеленим чаєм, глибоке зволоження, щоденний зволожувальний засіб для чутливої шкіри, 50 мл (1,7 унції)


    Виробник: Tree to Tub
    Код товару: TOB-93409
    Наявність: Є в наявності
     ₴1586  ₴1298
    Купити

    Докладно про товар Tree To Tub, крем для обличчя з женьшенем і зеленим чаєм, глибоке зволоження, щоденний зволожувальний засіб для чутливої шкіри, 50 мл (1,7 унції) :

    Глибоке й натуральне зволоження. Як би вам цього не хотілося, ви не можете позбутися сухої та чутливої шкіри одним бажанням — це ваша унікальна особливість! Секрет любові до своєї шкіри полягає в тому, щоб знайти продукти догляду, які підходять саме для неї!

    Тепер завдяки денному зволожувальному крему з гіалуроновою кислотою й вітамінами B5, C та E шкіра отримує глибоке зволоження, якого їй так бракує.

    Цей особливий денний крем містить натуральні поживні інгредієнти та не залишає жирних слідів. Він живить і зволожує суху шкіру, роблячи її сяючою з ранку до вечора! Денний крем живить і зволожує, даруючи свіжість і сяйво. Тонізуючий і очищувальний сплеск вологи. Містить рослинні компоненти, як-от алое вера, трояндова вода й чайне дерево, а також гіалуронову кислоту, що утримує вологу, і вітамін B5. Женьшень, масло ши, вітаміни E та B5 заспокоюють подразнену шкіру.

    ДОДАТКОВІ ПЕРЕВАГИ: сироватка з вітаміном C візуально освітлює та вирівнює тон шкіри й має омолоджувальний ефект!

    Рекомендації із застосування

    Після вмивання за допомогою нашого очищувального засобу для обличчя з мильним деревом нанесіть крем на шкіру обличчя, шиї та зони декольте м’якими масажними рухами. Для отримання найкращих результатів використовуйте з нашим тоніком із женьшенем і зеленим чаєм, маскою з глиною, сироваткою та кремом для шкіри навколо очей.

    Інші інгредієнти

    Очищена вода (Aqua), кококапрат (з кокоса), гліцерин (рослинного походження), цетеарил оліват (з оливи), сорбітан оліват (з оливи), пантенол (вітамін B5), ксилітилглюкозид, ангідроксилітол, ксилітол, сополімер акрилатів натрію, лецитин (із соняшника), 1,2-гександіол, органічне масло ши (Butyrospermum parkii), органічне масло какао (Theobroma cacao), олія з кісточок жожоби (Simmondsia chinensis), нікотинамід (вітамін B3), токоферилацетат (вітамін E), гідроксиацетофенон, ефірна олія лаванди (Lavandula angustifolia), ксантанова камедь, каприлгідроксамова кислота, екстракт листя органічного зеленого чаю (Camellia sinensis), екстракт листя чайного дерева (Melaleuca alternifolia), трояндова вода з органічної дамаської троянди (Rosa damascena), гіалуронат натрію (гіалуронова кислота), сік із листя органічного алое вера (Aloe barbadensis), екстракт кореня женьшеню (Panax ginseng), аскорбінова кислота (вітамін C).

    Попередження

    Уникати потрапляння в очі. У разі контакту негайно промити водою. У разі виникнення подразнень припинити використання.

    Покупець
    30.06.2019
    text_comment
    крем добре зволожує, не лишає жирної плівки, має злегка мусову текстуру та легкий трав'яний аромат. однозначно класичний продукт!
    Покупець
    29.06.2019
    text_comment
    Крем дуже дуже крутий, зі слів дружини)). А ще там є миле послання від виробника). Love your skin you are in)
    Покупець
    29.06.2019
    text_comment
    Крем дуже сподобався. Приємний натуральний запах. Гарно зволожує, не липне.
    Покупець
    25.04.2022
    text_comment
    Посередньо.
    Покупець
    25.02.2018
    text_comment
    Не Не значні зміни.
    Покупець
    24.12.2019
    text_comment
    Звичайний крем, що різкувато пахне лавандою. Особливого ефекту для шкіри 40- не помітила не важка, для сухої шкіри використовую влітку. Якщо потерти шкіру після – трохи скочується. Банка красиво зеленого кольору, прикладена лопаточка.
    Покупець
    24.06.2019
    text_comment
    Крем чудовий, це вже моя друга баночка. З своїми функціями справляється на відмінно.
    Покупець
    21.06.2021
    text_comment
    Все одно добре пахне! Можливо, він вам не подобається, але це був мій улюблений аромат. Я не впевнений щодо впливу на шкіру, але він достатньо зволожує і не викликає лущення, навіть у цю зимову пору року. Я думаю, що це легко використовувати.
    Покупець
    17.01.2021
    text_comment
    Таке задоволення від використання цього! Я шукаю найкращий зволожуючий крем, і це, безумовно, один із найкращих у виконанні своєї роботи. Він не жирний, але й не дуже легкий, має правильну текстуру/товщину, щоб моя шкіра ввібрала його й не викликала прищів.
    Покупець
    15.12.2022
    text_comment
    Не те що хотілось.