• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Tooth Tissues, My Dentist's Choice, дитячі стоматологічні серветки, 30 серветок


    Виробник: Tooth Tissues
    Код товару: TTS-00201
    Наявність: Є в наявності
     ₴882  ₴722
    Купити

    Докладно про товар Tooth Tissues, My Dentist's Choice, дитячі стоматологічні серветки, 30 серветок :

  • Розроблено двома стоматологами для своїх дітей
  • Без фтору
  • Повністю натуральний продукт
  • Містить ксилітол
  • Без парабенів
  • Упаковка містить 30 серветок
  • Любі друзі!

    Як практикуючі стоматологи ми знаємо, що, починаючи з раннього віку, щоденна чистка зубів і ясен з метою видалити зубний наліт є необхідною, щоб запобігти гниттю залишків їжі.

    Як батьки, ми знаємо, що це не завжди так просто. Ось чому ми створили спеціальні серветки для порожнини рота. Одноразові серветки є простими в використанні та ефективними для чищення зубів і ясен дитини.

    Ви переконаєтеся, що вони є кращим продуктом на ринку здоров'я порожнини рота для Вашої дитини.

    Вони мають спеціальну текстуру для легшого видалення бруду, мають нейтральний аромат, не містять фторид, парабени та цукор, а лише природні компоненти.

    Серветки для порожнини рота можуть використовуватися від самого народження, щоб привити дитині здорові звички, які збережуться на все життя. Можливо, вам навіть сподобається використовувати їх для власних зубів між чищеннями!

    Від нашої родини до вашої,

    Неочищене чорне мило від Dr. Грейс і доктор Джон

    My Dentist's Choice

    P.S. Будь ласка, не забувайте відвідувати стоматолога з вашою дитиною, починаючи з 1 року від народження.

    Рекомендації із застосування

    Після кожного годування, зуби й ясна повинні бути очищені, особливо після годування в нічний час, для захисту від мікробів, які можуть накопичуватися "на дитячих пляшечках" і "сосках". Серветки для порожнини рота повинні використовуватися від самого народження, щоб привити дитині здорові звички, які збережуться на все життя.

    Використовуйте серветку для протирання зубів і області навколо них. Протирайте також ясна, язик і щоки. Для використання від народження до 16 місяців.

    Попередження

    Не змивайте. Зберігати в недоступному для дітей молодшого віку місці. Небезпека удушення. Не дозволяйте дітям до 6 років користуватися без нагляду. Припиніть використання у випадку алергії або чутливості до будь-якого інгредієнта.

    Вода, сік листя алое вера (Aloe barbadensis), гліцерин, гідратований діоксид кремнію, ксиліт, левулінат натрію*, фітат натрію**, ксантанова камедь, сорбат калію.

    * Левулінат натрію: консервант, отриманий з кукурудзи, який на 100 % є натуральним і екологічним.

    ** Фітат натрію: похідний рисових висівок, який є стабілізатором. Він на 100 % натуральний та екологічний.

    Покупець
    31.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    28.04.2018
    text_comment
    Не відчув результату.
    Покупець
    25.02.2020
    text_comment
    Замовляла ці серветки за рекомендацією стоматолога. Купувала дуже багато разів. Ідеально доглядають за зубчиками. Необхідно легко протирати кожний зубчик, після кожного вживання їжі. Мають ненавязливий запах. Серветки досить великого розміру, тому коли маленька дитина можливо навіть ділити серветку. Ідеальні брати собою в дорогу, на природу і т.д. коли немає можливості почистити повноцінно зубки. Завдяки їм, зубки моєї дитини в прекрасному стані. Щиро рекомендую!
    Покупець
    21.10.2018
    text_comment
    Я любив його і повернувся запитати його, тому що дитина не може прийняти щітку, і ви можете його поранити. Це краще для безпеки наших дітей
    Покупець
    21.04.2021
    text_comment
    Гарні серветки з хорошим складом для діток , можна брати в дорогу , удобна упаковка. З цими серветками зубки малюків завжди будуть доглянуті де б Ви не були
    Покупець
    21.03.2018
    text_comment
    Не значні зміни.
    Покупець
    20.02.2022
    text_comment
    Важливо стежити за гігієною ротової порожнини після появи перших зубів, щоб спростити життя собі і своїй малечі, чудова якість, гарний смак.
    Покупець
    19.08.2021
    text_comment
    Серветки для перших зубиків Непогані серветки. Дитина їх обсмоктує))) подобається смак. Наліт після їжі начебто зчищають неНе значні зміни., хоч я не стоматолог, щоб це стверджувати напевно. Не дуже зручна упаковка, в принципі за таку ціну можна зробити щось індивідуальніше. Дістаєш одну і тягнуться всі серветки, доводиться в пачку заштовхувати решту. Якось не зовсім гігієнічно для дитячих зубів).
    Покупець
    15.05.2019
    text_comment
    Купили за порадою стоматолога. Дуже зручно чистити зубки малечі в дорозі, але іноді використовуємо і вдома, коли у дитини немає бажання користуватися зубною щіткою)) Запах приємний, після використання зубки аж скриплять!☺️ Довго не висихають.
    Важливо стежити за гігієною ротової порожнини після появи перших зубчиків, щоб спростити життя собі і своїй малечі у майбутньому?
    Покупець
    12.01.2019
    text_comment
    Мене цікавить сорбінова кислота, але я вирішив, що вона взагалі хороша, і купив її. Мій 8-місячний хлопчик широко не відкриває рота, язик зачіпає ясна знизу, але йому не подобається смак і пищить. Я не впевнений, наскільки він ефективний, але я задоволений товщиною і вологістю листа!