• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Tony Moly, I'm Rose, Revitalizing Sleeping Beauty Mask, 3.52 oz (100 g)


    Виробник: Tony Moly
    Код товару: TMY-03666
    Наявність: Є в наявності
     ₴1126  ₴922
    Купити

    Докладно про товар Tony Moly, I'm Rose, Revitalizing Sleeping Beauty Mask, 3.52 oz (100 g) :

  • Revitalizing Sleeping Mask
  • This lightweight gel mask contains Rosa Damascena Flower Water that will gradually buff away fine lines and plump up your skin!

    Let this spa-worthy mask works its magic while you sleep, and wake up with brighter more vibrant skin.

    Рекомендації із застосування

    At night, on the last skincare step apply evenly all over your face avoiding eye and lip area. Rinse off in the morning.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, rosa damascena flower water, centella asiatica extract, portulaca oleracea extract, camellia japonica seed oil, aloe barbadensis leaf extract, aloe barbadensis leaf juice, paeonia albiflora root extract, phellinus linteus extract, arctium lappa root extract, butylene glycol, carbomer, arginine, peg-60 hydrogenated castor oil, octyldodeceth-16, 1,2-hexanediol, sodium carbomer, buteth-3, sodium benzotriazolyl butylphenol sulfonate, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, tributyl citrate, tocopherol, soluble collagen, sodium hyaluronate, xanthan gum, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, vitex agnus-castus extract, pueraria thunbergiana root extract, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, cnidium officinale root extract, hydroxyacetophenone, ethylhexylglycerin, disodium edta, fragrance, ci 16035, ci 19140 (yellow 5).

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Discontinue use if signs of irritation and/or rash appear. Discontinue use if signs of irritation and/or rash appear.

    Покупець
    28.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    28.02.2021
    text_comment
    Джаміль мені сподобалось зволожує шкіру шкода що підняли ціну а тепер лояльний і знову не шкодуй
    Покупець
    25.04.2022
    text_comment
    Посередньо.
    Покупець
    22.04.2021
    text_comment
    Сподобались трюки і купую знову.Чесно кажучи кількість і якість відмінні і все що брали рекомендую
    Покупець
    21.11.2022
    text_comment
    неймовірно чудовий запах і неймовірна текстура желе. простий у використанні. для маски такого типу розмір за ці гроші досить болотяний. пакет був повністю герметичний і з безпечною пломбою. добре підходить для чутливої шкіри, гель ніжно зволожує шкіру, а вранці вона сяє.
    Покупець
    21.03.2018
    text_comment
    Не значні зміни.
    Покупець
    20.05.2022
    text_comment
    Аромат пахне гарною трояндою. Якість, упаковка, розмір чудові. У мене комбінована шкіра, але переважно вона жирна та чутлива. Він ніжний до шкіри, я використовую його щодня перед сном, він більше схожий на желе зволожуючий крем. І коли ви наносите його на обличчя, воно стає трохи липким, але воно насправді вбирається шкірою. Нанесіть його на обличчя і поріз.
    Покупець
    19.02.2019
    text_comment
    Я використовую це постійно протягом кількох місяців, і я дійшов висновку, що мені це подобається. Дуже приємна гелева консистенція, яка тане в шкірі, дуже зволожує. Наносити його поверх іншого мого засобу для догляду за шкірою вночі – це чудово, він ніби розплавляє всі інші засоби для догляду за шкірою, тому моє обличчя не здається заплутаним або «товстим». Він справді пахне трояндою, тому, якщо вас турбує аромат, можливо, це не для вас, але цей запах не викликав роздратування моєї шкіри, і це дуже свіжий аромат троянди. Зовсім не така старенька. Я не думаю, що це достатньо поживна маска для сну, якщо у вас суха шкіра. Я так, і він, безумовно, занадто легкий для мене сам по собі. Однак це означає, що я можу використовувати його вранці та ввечері (особливо взимку), коли мені потрібно трохи зволожити шкіру. Загалом, це та якість, яку я очікую від Tonymoly. Симпатичний, виконує роботу, але не вразить вас.
    Покупець
    18.05.2022
    text_comment
    аромат справді хороший, я використовую його щовечора, але він схожий на желе, і мені це не дуже подобається. великий пакет
    Покупець
    17.05.2019
    text_comment
    Чудово працює, чудово пахне та легко наноситься. А я встала наступного дня після використання і відчула, що моя шкіра заряджена, і я була чутлива і не відчувала ніякого дискомфорту після тривалого використання.