• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Thorne Research, Bacillus Coagulans, 60 Capsules


    Виробник: Thorne Research
    Код товару: THR-75802
    Наявність: Є в наявності
     ₴2156  ₴1764
    Купити

    Докладно про товар Thorne Research, Bacillus Coagulans, 60 Capsules :

  • Probiotic
  • Dietary Supplement
  • GI Support
  • Gluten Free
  • A stable probiotic bacteria that survives stomach acid and retains its potency in the intestines, where it can support GI upset, such as occasional gas, bloating, constipation or diarrhea.

    The intestinal tract contains trillions of bacteria that, when a person is healthy, coexist with us in a beneficial, symbiotic relationship. The beneficial bacteria help digest food, produce vitamins, regulate the metabolism, and facilitate a normal immune response. Probiotic bacteria promote a healthy intestinal environment by producing lactic acid and by secreting fatty acids that are helpful to the growth of other beneficial microorganisms. Bacillus coagulans (also known as Lactobacillus sporogenes) is a lactic acid-producing bacteria that is unique in probiotic supplementation. While this beneficial bacteria is dormant in the bottle, it reverts to a growing bacteria in the intestines. As a result, it resists being killed by stomach acid- in contrast, many Lactobacillus probiotics lose much of their potency before use and do not survive their transit through the stomach.

    Рекомендації із застосування

    Take 1 capsule two to three times daily or as recommended by your health-care practitioner.

    Інші інгредієнти

    Microcrystalline cellulose, hypromellose (derived from cellulose) capsule, silicon dioxide.

    Попередження

    Tamper Evident: Use only if bottle is sealed. Store tightly sealed in a cool, dry place.

    If pregnant, consult your health-care practitioner before using this product.

    Поживна цінність
    Serving Size: One Capsule
    Each Capsule Contains: % DV
    Bacillus coagulans† 133 mg *
    *Daily Value (DV) not established.
    † Lactobacillus sporogenes (alternate nomenclature)
    Contains a minimum of 2 billion CFU's per capsule.
    Покупець
    30.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    30.03.2020
    text_comment
    Задоволена, що вдалося купити по акції, така можливість нечасто випадає. Про функціональність даного пробіотика тут вже багато сказано. Додам, що найкращий ефект досягається, коли він приймається на ніч, натщесерце, і записатися склянкою теплої води з 1 чайною ложкою харчових волокон (пребіотичного середовища для забезпечення життєдіяльності бактерій, що підсаджуються.)
    Покупець
    29.09.2018
    text_comment
    Я не бачу головних переваг, сподіваюся, все зміниться. Я не був таким регулярним, як сподівався, і не помітив покращення, сподівався доповнити свою дієту, щоб допомогти досягти фітнес-цілей і під час тренувань. Якість трону не має собі рівних, тому сподіваємося на пізні переваги. інгредієнти здаються солідними, а розмір підходить на місяць
    Покупець
    27.04.2018
    text_comment
    Не відчув результату.
    Покупець
    23.12.2019
    text_comment
    Цей пробіотик дійсно допоміг покращити стан мого кишечника. Я відразу помітив різницю. Я працював повільно і приймав це протягом дня. Я приймаю його регулярно.
    Покупець
    18.06.2022
    text_comment
    Після використання протягом майже 2 місяців я відчуваю, що це принесло мені найбільшу користь для підтримки мого здоров’я кишечника порівняно з іншими пробіотиками. я вважаю, що всмоктування краще, тому мій живіт менше роздутий, а кишечник регулярний.
    Покупець
    17.09.2019
    text_comment
    Кишковий тракт містить трильйони бактерій, які, коли людина здорова, співіснують з нами у корисних симбіотичних стосунках. Корисні бактерії допомагають перетравлювати їжу, виробляти вітаміни, регулюють обмін речовин і сприяють нормальному імунітету. Пробіотичні бактерії сприяють здоровому кишковому середовищу шляхом виробництва молочної кислоти та виділення жирних кислот, які сприяють росту інших корисних мікроорганізмів. Bacillus coagulans (також відомий як Lactobacillus sporogenes) - це бактерія, що виробляє молочну кислоту, унікальна в пробіотичних добавках. Поки ці корисні бактерії перебувають у стані спокою в пляшці, вони повертаються до бактерій, що ростуть у кишечнику. В результаті він протистоїть знищенню шлункової кислоти; на відміну від цього, багато пробіотиків Lactobacillus втрачають значну частину своєї ефективності перед використанням і не виживають після проходження через шлунок.
    Покупець
    15.09.2018
    text_comment
    Мій шлунок зараз не витримує, але чоловік сприймає це без проблем. Thorne - хороший бренд, і це хороший пробіотик, тому що він витривалий. Сподіваюся, я зможу прийняти це в майбутньому.
    Покупець
    15.04.2020
    text_comment
    За добрими відгуками брала таку форму пробіотика. Купувала для брата, тому що у нього часто розлад шлунка. Якщо у раціоні жирна їжа, то обов'язково болить шлунок. Для покращення Травлення та для Здоров'я Кишечника замовили цей пробіотик. Упаковка була герметичною. Розмір капсули невеликі, легко ковтаються. Ефект нам сподобався. Брату вдалося отримати полегшення у роботі ШКТ та зміцнення імунітету. На мене це один з найкращих та якісних пробіотиків.
    Покупець
    14.02.2022
    text_comment
    Вау ефекту не відчув.