• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Thorne Research, 5-метілтетрагідрофуран, 1 мг, 60 капсул


    Виробник: Thorne Research
    Код товару: THR-12901
    Наявність: Є в наявності
     ₴1823  ₴1491
    Купити

    Докладно про товар Thorne Research, 5-метілтетрагідрофуран, 1 мг, 60 капсул :

  • Метилфолат
  • Дієтична добавка
  • Базовий продукт
  • Покращує настрій
  • Для серця та судин
  • Без глютену
  • Активний фолат для настрою, здоров’я серця, розвитку плода та підтримки нервової системи.

    5-MTHF — це активна форма фолієвої кислоти, готова для засвоєння тканинами. Це важливий вітамін групи В, який підтримує метилювання. Багато людей не отримують достатньої кількості 5-MTHF через дисфункцію кишечника або печінки, або через їх генетичну структуру.

    Багато людей не отримують достатньої кількості 5-MTHF (L-5-метилтетрагідрофолат), активної форми фолієвої кислоти, оскільки вони мають дисфункцію кишечника або печінки, або тому, що вони входять до трійки з п'яти американців, генетичний склад яких ускладнює процес перетворення фолієвої кислоти в активний 5-MTHF. Дефіцит фолієвої кислоти пов'язаний з народженням дітей з низькою масою тіла і дефектами нервової трубки, тому Центри з контролю за захворюваннями рекомендують прийом фолієвої кислоти всім жінкам дітородного віку. Оскільки 5-MTHF також сприяє виробленню серотоніну, мелатоніну, дофаміну, адреналіну та норадреналіну, добавки, в зміст яких його включено, підтримують здоровий настрій.

    Примітка. Прийом 1 мг 5-MTHF рекомендується для підтримки процесу розвитку плода під час вагітності. Альтернативний варіант прийому в 15 мг рекомендується застосовувати лише за призначенням медичного працівника.

    Жінці дітородного віку важливо отримувати достатню кількість фолієвої кислоти. Це стосується не тільки тих жінок, які планують завагітніти. Оскільки половина вагітностей є незапланованою, будь-яка жінка, яка може завагітніти, повинна отримувати достатню кількість фолієвої кислоти щодня. Споживання фолієвої кислоти особливо важливо до зачаття і на ранніх термінах вагітності, оскільки найбільша потреба в фолієвій кислоті доводиться на перший триместр, коли жінка може навіть не знати, що вона вагітна. Абсолютну перевагу має прийом активної форми фолієвої кислоти — 5-MTHF (L-5-метілтетрагідрофолат).

    У парі з вітаміном B12, 5-MTHF діє як донор метильної групи, тим самим полегшуючи перетворення амінокислоти гомоцистеїну в метіонін. Підвищений рівень гомоцистеїну є фактором ризику для ряду небажаних станів здоров'я. Донорство метильних груп життєво важливо для багатьох процесів біохімічного перетворення, включаючи синтез серотоніну, мелатоніну і ДНК.

    Рекомендації із застосування

    Приймайте по одній (1) капсулі 1–3 рази на день або згідно з рекомендаціями медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Мікрокристалічна целюлоза, Капсула з гіпромелози (одержана з целюлози), лейцин, діоксид кремнію.

    Попередження

    Захист від відкриття. Використовуйте, лише якщо пляшку герметично упаковано. Зберігати із щільно закритою кришкою в сухому прохолодному місці.

    Перед використанням цього продукту під час вагітності проконсультуйтеся з лікарем.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула

    Одна капсула містить:% від добової норми
    Фолат (1 мг у вигляді
    L-5-метилтетрагідрофолату†)
    1,7 мг харчового фолатного еквівалента425 %
    Добова норма (ДН)
    † Цей продукт містить L-5-метилтетрагідрофолат Gnosis S.p.A. (Extrafolate-S).
    Покупець
    27.10.2018
    text_comment
    Я купила це для підготовки до вагітності. Я вибрав цей продукт, тому що вважав, що в ньому найкращі інгредієнти серед фолієвої кислоти, і я куплю його знову. Мене здивувало, наскільки маленькою була гора поруч. Я купую і їм з минулого року~~ Я просто сподіваюся, що у мене буде здорова дитина, включаючи хлорофіл і нервову систему!
    Покупець
    25.02.2020
    text_comment
    замовляла цей препарат дитині з аутизмом. нам цей препарат порадила генетик. по аналізами дуже низький показник у крові. є великий дефіцит і поки показник не буде в нормі центральна нервова система працювати не буде
    Покупець
    24.04.2022
    text_comment
    Посередньо.
    Покупець
    20.08.2020
    text_comment
    Дуже мало людей знають про фолієву кислоту, хоча майже всі знають її синтетичний формат, який називається фолієва кислота. Під час усіх вагітностей моєї дружини я завжди віддавав перевагу фолієвій кислоті, а не фолієвій кислоті. Думаю, вони окупилися. Thorne — бренд, якому я довіряю, тому я завжди купую їхній фолат, хоча він досить дорогий.
    Покупець
    20.03.2018
    text_comment
    Не значні зміни.
    Покупець
    17.12.2022
    text_comment
    Не такий хороший, як «фолієва кислота» з тваринної їжі, але якщо ви хочете створити сім’ю, а ваш партнер не любить курячу та телячу печінку, це, наскільки я можу судити, найкраще, не надто дороге та без серата магнію та іншої нісенітниці наповнювачів.
    Покупець
    14.05.2018
    text_comment
    Не було значного ефекту.
    Покупець
    14.01.2021
    text_comment
    Такую форму прописал врач,пропила одну баночку
    Покупець
    12.08.2020
    text_comment
    Дуже подобається ця фірма, якість відмінна, форма вітаміну максимально доступна для організму, особливо в тих кого порушений фолатний цикл, тому що для організму фолієва кислота дуже потрібна, особливо для вагітних. Планую приймати до кінця вагітності, так як призначила лікарка. Капсула зручна для глотання, невеликий розмір, без смаку та запаху.
    Покупець
    11.05.2020
    text_comment
    Ефект хороший. Коли ви їсте, ви відчуваєте зміни. Здається, він корисний як якісний продукт для вагітних жінок або тих, хто потребує високих доз фолієвої кислоти. Але для мене це занадто велика місткість, тому це тягар. У мене запаморочилося, я перестала приймати.