• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • The Saem, Iceland, Hydrating Emulsion, 4.73 fl oz (140 ml)


    Виробник: The Saem
    Код товару: TSM-16327
    Наявність: Є в наявності
     ₴1097  ₴897
    Купити

    Докладно про товар The Saem, Iceland, Hydrating Emulsion, 4.73 fl oz (140 ml) :

    The Iceland Hydrating Emulsion is a deeply hydrating emulsion that replenishes, balances, and softens rough skin. Its key ingredient, Iceland Glacier Water, has a molecular structure similar to that of the human body which allows for stronger absorption and retention for long-lasting nourishment. Its fast-absorbing, EWG Green Grade formula easily softens and plumps the skin for a supple finish.

    Рекомендації із застосування

    After applying essence, take an adequate amount of the product, gently apply along the skin texture, and allow it to be absorbed.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, propanediol, 1,2-hexanediol, cetyl ethylhexanoate, limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, trehalose, butylene glycol, vinyl dimethicone, silica, cetearyl olivate, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp, copolymer, sorbitan olivate, sodium polyacryloyldimethyl taurate, hydrogenated polydecene, ethylhexylglycerin, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil, disodium edta, sodium citrate, trideceth-10, citric acid, sodium hyaluronate, hyaluronic acid, hydrolyzed hyaluronic acid, vaccinium macrocarpon (cranberry) fruit extract, vaccinium angustifolium (blueberry) fruit extract, cetraria islandica extract, laminaria digitata extract, lavandula angustifolia (lavender) oil, pelargonium graveolens flower oil, amyris, balsamifera bark oil, citrus paradisi (grapefruit) peel oil, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, eucalyptus, globulus leaf oil, boswellia carterii oil, juniperus mexicana oil, xanthan gum, glyceryl caprylate, pseudoalteromonas ferment extract.

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. Discontinue use if signs of irritation or rashes appear.

    Покупець
    29.12.2020
    text_comment
    Добре пахне. Використовую замість денного крему. Вбирається без сліду. Пляшечка дуже стильна. Але не зручно наносити, немає помпи.
    Покупець
    24.02.2021
    text_comment
    дизайн 5 балів)))так само купила і тонер.базове зволоження.рекомендую
    Покупець
    23.10.2020
    text_comment
    Упаковка гарна, але в комплекті немає насоса для нанесення. Має освіжаючу дію при нанесенні, швидко вбирається, дуже легко розподіляється, має легку текстуру. Чудово використовувати влітку. Це чудовий варіант для щоденного використання.
    Покупець
    23.09.2020
    text_comment
    Хороша зволожуюча емульсія, має приємний косметичний запах. Тішить її великий обсяг - 140 мл. Побічних ефектів у вигляді акне або забитих пір не викликала. Люблю використовувати емульсію після використання кислот, добре зволожує та заспокоює шкіру. Мінус тільки один – немає дозатора, через це може бути підвищена витрата. Загалом люблю марку The Saem за співвідношення ціна якість. Дуже класна лінійка догляду за шкірою - Urban Eco Harakeke.
    Покупець
    20.12.2019
    text_comment
    зволожуючий і охолоджуючий лосьйон
    Покупець
    15.10.2018
    text_comment
    Мені це подобається ОСОБЛИВО, як виглядає пляшка, тобто упаковка, яку мій друг називає «такою естетичною», проходячи повз пляшки, у мене дуже чутлива шкіра, вона дуже чутлива, і я трохи боявся пробувати, тому що він має легкий/м’який запах , це неНе значні зміни., але запах і чутлива шкіра не працюють разом, АЛЕ, на мій подив, це не викликало жодної реакції Крем дуже легкий, швидко вбирається в шкіру, зволожує. Щодо упаковки на пляшці, я боявся її відкривати, тому що я вперше бачу таке відкриття, це не те, що накачується, вам потрібно тягнути те, що зверху. Вставлю кілька фото. Інші фотографії не завантажуються, тому сподіваюся, це допоможе
    Покупець
    11.09.2020
    text_comment
    Дуже класна емульсія для обличчя, використовую вранці, якість на висоті, решта як і вся косметика цієї фірми, розмір дуже бюджетний, склад відмінний, дуже добре зволожує шкіру і робить почуття липкості, текстура крему дуже приємна, запах офигительный
    Покупець
    05.07.2019
    text_comment
    красиве оформлення пляшечки підкупило у емульсія дуже гарний запах текстура легка можна використовувати як легкий крем, шкода, що немає дозатора.
    Покупець
    05.02.2020
    text_comment
    Це суперзволожуюча емульсія, настійно рекомендована для сухої шкіри. Його запах ледве помітний і він дуже швидко вбирається в шкіру. Це досить вигідно, так як досить трохи, щоб нанести на все обличчя і шию. У мене комбінована шкіра, тому я вважаю за краще використовувати його взимку, коли я відчуваю, що моя шкіра потребує кращого зволоження.
    Покупець
    02.08.2020
    text_comment
    Дуже свіжий аромат, ніби відчуваєш ісландський вітер на обличчі :)