• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • The Saem, Eco Soul Lip Oil, 03 Grapefruit, 0.2 fl oz


    Виробник: The Saem
    Код товару: TSM-16430
    Наявність: Є в наявності
     ₴791  ₴647
    Купити

    Докладно про товар The Saem, Eco Soul Lip Oil, 03 Grapefruit, 0.2 fl oz :

    The lip oil provides nourishment and vitality to dry, flaky lips.

    Lip oil that nourishes and revitalizes dry and chapped lips.

    Formulated with 95% naturally derived ingredients to nourish and moisturize dry, chapped lips and leave them looking healthy.

    Infused with 7 kinds of natural protector ingredients to protect delicate skin.

    Рекомендації із застосування

    Gently apply an appropriate amount on the lips whenever they feel dry.

    Tip: Before going to bed, apply a liberal amount on the lips as nourishment pack for the lips.

    Інші інгредієнти

    Polyglyceryl-2 isostearate/dimer dilinoleate copolymer, sunflower seed oil, jojoba seed oil, tocopheryl acetate, olive oil, silica dimethyl silylate, green tea seed oil, camellia oil, macadamia seed oil, argan tree kernel oil, rosehip seed extract, red yeast fungus extract, grapefruit extract, chrysanthemum extract, oregano leaf extract, cypress leaf extract, white willow bark extract, indo mulberry leaf extract, lactobacillus/bean extract, fermented soybean extract, mackerel extract, broiler extract, golden extract, drumstick seed oil, lecithin, polyhydroxystearic acid, ceramide np, diisostearyl malate, dehydroacetic acid, ethylhexyl palmitate, isostearic acid, isopropyl myristate, polyglyceryl-3 polyricinoleate, tocopherol, fragrance, yellow no. 4, red no. 202.

    Попередження

    If the Lip Oil has makeup stain, gently wipe clean before storage.

    Покупець
    30.10.2018
    text_comment
    Мені подобаються ці олії, я замовив усі 3 і чекаю, поки вони будуть надходити, тому що я хочу замовити їх для своїх доньок, текстура та склад дуже схожі на олії Clarins, але ціна набагато краща, я дуже рекомендую їх спеціально для осінньо-зимового сезону. Вони надають дуже приємного блиску з відтінком кольору та легким ароматом, який швидко зникає.
    Покупець
    26.04.2018
    text_comment
    Не відчув результату.
    Покупець
    24.04.2022
    text_comment
    Посередньо.
    Покупець
    19.08.2021
    text_comment
    Він не має певного кольору, але це прозорий оранжевий колір, який деякий час залишається глянцевим. Я вперше використовую олію для губ, але, можливо, її зручніше носити, ніж блиск.
    Покупець
    16.12.2020
    text_comment
    Трохи липкий, але все ж зволожений. він не має кольору чи запаху, що чудово. Я також використовую його як праймер для губ перед нанесенням будь-якого макіяжу для губ.
    Покупець
    15.12.2018
    text_comment
    Мені не сподобалось.
    Покупець
    12.12.2019
    text_comment
    Цей продукт не сподобався.
    Покупець
    12.07.2022
    text_comment
    (Майте на увазі, що це єдина олія для губ, яку я пробувала, тому мені нема з чим її порівнювати!) Додає гарний блиск, абсолютно безбарвний на губах. Має приємну густу текстуру, яка рівномірно наноситься. Аплікатор величезний, що може трохи дратувати його використання на тонких губах, але в іншому працює добре і виглядає/почувається весело! Він вбирає багато продукту, тому вам не потрібно занурювати його двічі, що є плюсом. Він має чудовий, хоча й дуже тонкий, реалістичний аромат апельсина - зовсім не грейпфрутовий, принаймні для мене. Я виявив, що він не тримається особливо довго, можливо, через годину-дві залишається лише тонкий шар, але він усе ще має легкий блиск після того, як його майже не було. Загалом я б сказав, що це приємна зволожуюча альтернатива прозорому блиску!
    Покупець
    12.07.2022
    text_comment
    Перша олія/маска для губ, яку я постійно використовував на ніч з моменту її появи, не вибираючи замість цього використовувати щось інше. Навіть моєму партнеру подобається використовувати його вночі. Бо це таке глянцеве масло, він не любить його вдень. Лань лапка має великий розмір. Смак тонкий і ідеальний. Поживний і комфортний. Обов'язково викуплю. Тепер не знаю, що робити з моїми кількома ванночками сплячої маски Laneige. Мабуть, вона стане в нагоді, лише якщо я вчасно не замовлю олію для губ The Saem.
    Покупець
    11.11.2018
    text_comment
    Мені подобається ця олія для губ, розмір упаковки хороший, аплікатор – моя улюблена частина. Дуже приємний блиск і легкий аромат у цього продукту. Рекомендую.