• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • The Saem, Cover Perfection, Tip Concealer, SPF 28 PA++, 1.5 Natural Beige, 0.23 oz


    Виробник: The Saem
    Код товару: TSM-12126
    Наявність: Є в наявності
     ₴749  ₴613
    Купити

    Докладно про товар The Saem, Cover Perfection, Tip Concealer, SPF 28 PA++, 1.5 Natural Beige, 0.23 oz :

    Smooth and close cover skin expression tip concealer.

    Рекомендації із застосування

    Use as cosmetic product.

    Apply to undereye and skin area using your finger in a patting motion.

    Інші інгредієнти

    Titanium dioxide, water, cyclopentasiloxane, phenyl trimethicone,talc,iron oxides (ci 77492), butylene glycol, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, pvp, peg-10 dimethicone, distearyl dimonium hectorite, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, sodium chloride, iron oxides (ci 77491),triethoxycaprylylsilane, aluminum hydroxide, stearic acid, iron oxides(ci77499), chlorphenesin, methylparaben, dimethicone, butylparaben, gentiana lutea root extract, glycogen, magnesium ascorbyl phosphate, mannitol, achillea millefolium extract, artemisia vulgaris extract, arnica montana flower extract, yeast extract, perfume.

    Попередження

    1. When using cosmetics or after use, if there are any abnormal symptoms or side effects such as red spots, swelling, or itching due to direct sunlight, consult a specialist

    2. Refrain from using on wounded areas

    3. Precautions for storage and handling

    1) Keep out of reach of children

    2) Keep out of direct sunlight

    Покупець
    30.11.2021
    text_comment
    Використовувати як косметичний засіб. Нанесіть на область під очима та шкіру, використовуючи пальці поплескуючими рухами. Попередження 1. Під час використання косметики або після використання, якщо виникають будь-які ненормальні симптоми або побічні ефекти, такі як червоні плями, набряки або свербіж через прямі сонячні промені, проконсультуйтеся з фахівцем 2. Утримайтеся від використання на поранених ділянках
    Покупець
    27.11.2021
    text_comment
    Використовується як хайлайтер для очей. Він має гладку текстуру та використовується для завершення макіяжу однотонним кольором, а не природним покриттям.
    Покупець
    23.05.2021
    text_comment
    Гарне покриття, але потрібно два шари, щоб приховати всі мої темні кола. Колір не має сірого відтінку, як у більшості коректорів. Він добре поєднується зі шкірою, а також зволожує. Текстура волога, але не надто важка, не має запаху, не розсікається під очима. Загалом якісний продукт особливо за свою ціну! Я буду купувати знову!
    Покупець
    20.03.2018
    text_comment
    Не значні зміни.
    Покупець
    19.10.2018
    text_comment
    Мені сподобалося, виглядає якісно, перше зображення як воно виглядає відразу після того, як ви його одягнете, а друге вже розмито. Я б сказав, що покриття середнє. Розмір невеликий, але він пігментований, вам не потрібно багато використовувати, якщо вам не потрібно високе покриття, ви наносите його двічі. Він не має дивного запаху.
    Покупець
    19.06.2019
    text_comment
    Культовий класичний консилер kbeauty має хороше покриття, але більш сухий. Воно також створює складки, але їх можна мінімізувати за допомогою праймера
    Покупець
    17.02.2019
    text_comment
    Має пухку текстуру. Купувала від прищів на щоках. Має відносно гарне покриття та гарну підтяжку, тож якщо нанести поверх пудру, це буде чудово приховано. Кількість начебто невелика, але так як використовую потроху, то вистачає надовго.
    Покупець
    16.06.2018
    text_comment
    найкращий маскуючий засіб і найдешевший, практично! Єдина погана річ у ньому полягає в тому, що він трохи швидко висихає, але просто швидко розтушуйте його та використовуйте фіксуючий спрей! У мене дуже погані темні кола, і це єдиний консилер, який прикриває їх так, ніби нічого немає, тому покриття ідеальне! розмір невеликий, але він хороший за свою ціну, тому я дійсно рекомендую цей продукт, особливо для тих, у кого жирна шкіра!
    Покупець
    13.11.2021
    text_comment
    Просто бомба
    Покупець
    13.02.2022
    text_comment
    Вау ефекту не відчув.