• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • The Saem, Cover Perfection, Tip Concealer, SPF 28 PA++, 0.5 Ice Beige, 0.23 oz


    Виробник: The Saem
    Код товару: TSM-15132
    Наявність: Є в наявності
     ₴669  ₴547
    Купити

    Докладно про товар The Saem, Cover Perfection, Tip Concealer, SPF 28 PA++, 0.5 Ice Beige, 0.23 oz :

    Smooth and close cover skin expression tip concealer.

    Рекомендації із застосування

    Use as cosmetic product.

    Apply to undereye and skin area using your finger in a patting motion.

    Інші інгредієнти

    Water, titanium dioxide, cyclopentasiloxane, phenyl trimethicone, talc, butylene glycol, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, pvp, ci 77492, peg-10 dimethicone, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, sodium chloride, aluminum hydroxide, triethoxycaprylylsilane, disteardimonium hectorite, stearic acid, phenoxyethanol,ci 77491, chlorphenesin, dimethicone, ci 77499, parfum, calamine, ectoin, mannitol, yeast extract, alcohol, centella asiatica leaf extract, glycogen, magnesium ascorbyl phosphate,aloe barbadensis leaf extract, arnica montana flower extract, gentiana lutea root extract,achillea millefolium extract, artemisia vulgaris extract, glycerin, potassium sorbate, citric acid, sodium benzoate.

    Попередження

    1. When using cosmetics or after use, if there are any abnormal symptoms or side effects such as red spots, swelling, or itching due to direct sunlight, consult a specialist.

    2. Refrain from using on wounded areas.

    3. Precautions for storage and handling.

    1) Keep out of reach of children.

    2) Keep out of direct sunlight.

    Покупець
    29.04.2019
    text_comment
    Купувала на подарунок доньці-підлітку. Якість хороша, з відтінком вгадала. Купувала з хорошою знижкою. Дуже задоволена.
    Покупець
    28.06.2018
    text_comment
    Я хотіла зменшити вміст косметики в сумці, тому консилер спочатку був невеликого розміру, а потім концепція полягала в тому, щоб захистити його під час приховування. Я шукала консилер. Я був такий щасливий і радий, що нарешті його знайшов. Однак, як і те, що я відчував, коли користувався тональним кремом, колір моєї шкіри та колір продукту відрізнялися, тому я хотів торкнутися самого продукту під час вибору.
    Покупець
    26.06.2020
    text_comment
    дуже хороший консилер, немає запаху. чудово маскує темні кола під очима. текстура кремова, ніжна, колір світлий. використання досить зручне і економне, так як нанести можна точково. беру вже вдруге.
    Покупець
    26.04.2021
    text_comment
    Гарний товар. Головне правильно підібрати тон. Добре перекоиває. Якщо наносити спонжем то супер.
    Покупець
    24.04.2022
    text_comment
    Посередньо.
    Покупець
    21.07.2020
    text_comment
    Хороший консилер, неНе значні зміни. перекриває синці, треба пристосуватися з нанесенням. Не наносьте надто близько під віко буде скатуватись та робити зморшки. Добре тушуйте. я спершу наношу тон, потім консилер, буває змішую його з тоном.
    Покупець
    20.05.2018
    text_comment
    Начиталася відгуків, що цей консилер є аналогом консилера Nars. Але таких подібностей не помітила. У даного консилера консистенція рідкіша, ніж у нарс. Перекривна здатність середня, якщо нашарувати можна досягти ефекту «full coverage». Також варто відзначити, що суху шкіру перед застосуванням варто добре зволожити, оскільки консилер може підкреслити лущення. 0.5 відтінок світлий. Я його використовую для освітлення шкіри під очима (спосіб: наношу спочатку консилер персикового відтінку, потім цей консилер). Не вважаю, що цей консилер аналог Нарсно спробувати варто. Коштує своїх грошей))
    Покупець
    18.11.2020
    text_comment
    У мене темні синці та дуже суха шкіра під очима. Перекривна здатність близько 3-4х зірок потрібно кілька шарів нанести, щоб перекрити. Мені сушить під очима, тому використовую на крем, добре розподіляється, текстура рідка. Якщо є нерівності чи лущення, то може наголосити. Ціна приємна. Запах відсутній. Не рекомендую для тих у кого суха шкіра чи хоче перекрити дуже проблемні чорні кола. Відтінок узяла у кольорі - 0.5 холодний бежевий, то добре підійде для світленьких. В іншому нормальний консілер.
    Покупець
    13.05.2021
    text_comment
    Гарний консилер. Сподобалося все: якість і упаковка. Сама текстура дуже ніжна і рухлива-легко наноситься і розтушовується, а не залипає на місці, як бувало, на жаль, з іншими. Ще плюс у тому, що не скочується в зморшки (я на жаль, вже не юна діва, вік бере своє і зморшки це вже моя реальність). Упаковка теж порадувала. Хоч зовні маленька і акуратна, але за фактом виявився цілком такий великий обсяг. Навіть, з огляду на те, що користуюся вже місяць щодня, бачу що поки що вміст не сильно те й зменшився. Коротше, рекомендую!
    Покупець
    13.05.2018
    text_comment
    Якісний корейський консилер з відмінною здатністю, що криє, яким вдається закрити навіть акне на обличчі прихлопывающей технікою нанесення. Покриття виходить досить щільним. Текстура кремова, пластична, з великою кількістю пігменту. Запах нейтральний і не дратує зовсім. Колір 0,5 крижаний бежевий підходить для мого світлого тону шкіри навіть взимку коли шкіра зовсім вже фарфорова. На даний момент вважаю цей консилер найкращим на сайті.