• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • The Saem, Cell Renew, Bio Micro Peel Soft Gel, 5.41 fl oz (160 ml)


    Виробник: The Saem
    Код товару: TSM-14628
    Наявність: Є в наявності
     ₴1193  ₴976
    Купити

    Докладно про товар The Saem, Cell Renew, Bio Micro Peel Soft Gel, 5.41 fl oz (160 ml) :

    The mild dead skin cell care makes skin soft and clear by restoring a healthy dead skin cell turnover cycle with the smart targeting peeling system.

    Рекомендації із застосування

    Wash and towel-dry the face. Apply an appropriate amount all over the face and gently massage in a circular motion. When dead skin cells and impurities come out, wash off with luke-warm water.

    Інші інгредієнти

    Water, cellulose, alcohol denat., ceteareth-12, butylene glycol, chlorphenesin, carbomer, saccharomyces/xylinum/black tea ferment, protease, potassium hydroxide, glycerin, disodium edta, salix alba (willow) bark extract, hydroxyethylcellulose, caprylyl glycol, hibiscus sabdariffa flower extract, nicotinoyl dipeptide-23, potassium sorbate, arginine, tropolone, eryngium maritimum callus culture filtrate, 1,2-hexanediol, phenoxyethanol, fragrance.

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. Discontinue use if signs of irritation or rash appear.

    Покупець
    28.07.2018
    text_comment
    м'який, але ефективний пілінг. Настійно рекомендується для тих, хто шукає ексфоліант для чутливої шкіри, який видаляє мертву шкіру, але не викликає роздратування, залишає шкіру м’якою після використання без відчуття стягнутості. Він має хороший розмір і дуже хорошу якість, я куплю його знову, коли він закінчиться.
    Покупець
    17.06.2018
    text_comment
    Найкращий крем-пілінг, який я пробувала! Я також їв яблучний смузі Mizon, але Saem набагато краще підходить для моєї шкіри. Шкіра після пілінгу стає надзвичайно м'якою, а ефект зберігається надовго. У мене нормальна шкіра, я не мав подразнень, після постійного використання протягом кількох тижнів я можу сказати, що шкіра виглядає дуже свіжою, пори менш помітні, і я бачу менше пігментних плям. Однозначно рекомендую! І флакон досить великий, враховуючи, що вам потрібно лише 4-5 крапель розміром з горошину для обличчя та шиї.
    Покупець
    16.11.2019
    text_comment
    Зручно використовувати та брати з собою в дорогу
    Покупець
    15.12.2018
    text_comment
    Мені не сподобалось.
    Покупець
    15.03.2020
    text_comment
    Це найкраща скатка, адже вона """"працює"""" без проблем як на сухій, так і на вологій шкірі. Використовую для очищення т-зони.
    Єдиний нюанс - тверда туба, треба пристосуватися до натискання.
    Покупець
    11.07.2019
    text_comment
    Користуюся цією скаткою вже понад 5 років. Подобається консистенція, подобається результат, не прилипає до волосся на обличчі та шкіра після пілінгу дихає. Здорово що з'явився на Iherb та дуже сподіваюся що не знімуть із продажу
    Покупець
    08.10.2022
    text_comment
    Обожнюю корейську косметику. Багато брендів було у використанні. Пробувала багато пілінг-скаток,але ця виявилася найкраща. Це гелевий пілінг-скаткана на основі біоцелюлюзи,ніжно очищує шкіру від мертвих клітин,чорних точок ,а також від залишок шкірного сала. Скатка гарно очищує шкіру,прибирає всі шилушинки.Після нього пори чисті лице гладеньке. Це вже мій другий тюбик,його вистачає більше ніж на рік. Ціна доступна,всім рекомендую,не пошкодуєте.
    Покупець
    05.02.2018
    text_comment
    Не побачив бажаного результату.
    Покупець
    03.04.2021
    text_comment
    Спочатку мені в якомусь замовленні з корейського магазину попався пробник цього пілінгу. якість дуже сподобалася, і коли я побачила що на сайті з'явився даний продукт, не роздумуючи його придбала. Розмір у цього продукту великий, вистачить на довго. Використовую 1 раз на тиждень. Він дуже тонкий для чутливої шкіри. Закупорені пори миттєво йдуть. Однозначно рекомендую.
    Покупець
    01.06.2020
    text_comment
    Думаю, що цей гель пілінг-скатка найкращий. Витрата економічна, діє відразу ж і ефективно, але дбайливо. Запах нейтральний. Не застрягає у волосинках на обличчі. Після нього відчуття чистоти гладкості шкіри. Дуже рекомендую.