• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • The Face Shop, Daily Perfumed Hand Cream, Avocado, 1.01 fl oz (30 ml)


    Виробник: The Face Shop
    Код товару: TFS-58727
    Наявність: Є в наявності
     ₴703  ₴575
    Купити

    Докладно про товар The Face Shop, Daily Perfumed Hand Cream, Avocado, 1.01 fl oz (30 ml) :

    Daily perfume hand cream with a smooth texture that melts away into your skin with fragrance.

    Рекомендації із застосування

    After washing hands and whenever you feel dry on hands, dispense the appropriate amount and evenly apply it over hands for absorption.

    Інші інгредієнти

    Water, butyrospermum parkii (shea) butter, propanediol, glycerin, dimethicone, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, alcohol, persea gratissima (avocado) fruit extract, peg-100 stearate, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, caprylyl glycol, squalane, ceteareth-20, xanthan gum, ethylhexylglycerin, polysorbate 60, sorbitan isostearate, 1,2-hexanediol, beta-glucan, butylene glycol, tocopherol, disodium edta, phenoxyethanol, fragrance, benzyl benzoate, benzyl salicylate, citronellol, limonene, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, linalool.

    Попередження

    Discontinue use if irritation or rash occurs. Consult a physician if irritation persists. Do not use on broken or damaged skin. Keep out of reach of children. Do not store at extreme temperatures or in direct sunlight. For external use only.

    Покупець
    30.06.2018
    text_comment
    Я хвилювалася, тому що відгуків було небагато, але аромат був чистим і простим у використанні. Він не липкий і простий у щоденному використанні.
    Покупець
    30.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    29.11.2022
    text_comment
    Невелика упаковка із цікавою кришкою. Розмір тюбика невеликий, що дозволяє його носити із собою у сумці. Сам крем приємна текстура. Запах дуже приємний. На шкірі розподіляється рівно, добре вбирається, не залишає після себе жирної плівки. Руки після пахнуть свіжістю. Загалом непогана якість, за приємну ціну. Витрата економна. Склад не найкращий, а й продукт не органік.
    Покупець
    26.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    26.07.2019
    text_comment
    Корейський бренд і вперше купив
    Покупець
    25.04.2020
    text_comment
    Це дійсно хороший крем для рук, який пом'якшує шкіру. На жаль, запах мені не сподобався. А оскільки він досить міцний, довелося його віддати (
    Покупець
    17.05.2022
    text_comment
    Поживний крем, об'єм невеликий зручно покласти в сумку. Добре зволожує та живить. Приємний, не сильний запах. Симпатична упаковка. Загалом хороший крем, раджу :)
    Покупець
    16.07.2019
    text_comment
    Чудовий крем для рук! Легко вбирається, руки довго не жирніють, але відчувається достатня зволоженість. Ідеальний розмір для щоденного зберігання в сумці
    Покупець
    11.02.2019
    text_comment
    Маленький крем, я сподіваюся, якісний і не вимагає використання великої кількості, хороший для подорожей.
    Покупець
    09.04.2022
    text_comment
    Божевільні дівчата зволожує і пахне як фантастика а ви бачите маленький у мене недолік в розмірі купуйте інші речі такої ж вартості і якості і найсолодший запах більший але якщо вийде щось шикарне і красиве , милий улюбленець, але, чесно кажучи, запах 7 із 10, а зволоження 10 із 10, але його вартість 5 зірок, знаючи, що він має бути дешевшим, я ставлю йому 10 лише за розмір фрагментів .