• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Symbiotics, Colostrum Plus, 120 Veg Capsules


    Виробник: Symbiotics
    Код товару: SYM-04003
    Наявність: Є в наявності
     ₴1580  ₴1293
    Купити

    Докладно про товар Symbiotics, Colostrum Plus, 120 Veg Capsules :

  • Nature's First Immune Defense™
  • Гарантовано містить 25 % імуноглобулінів
  • Сприяє здоровій імунній реакції
  • Підтримує здоров’я органів травлення
  • Без глютену
  • Дієтична добавка
  • Імунні фактори
  • Чистота та якість гарантовані
  • Symbiotics Colostrum Plus містить важливі природні імунні фактори, як-от імуноглобуліни, — білки, що використовуються імунною системою для ідентифікації та нейтралізації чужорідних об’єктів, багатофункціональний білок лактоферрин та багаті на пролін поліпептиди. Всі ці інгредієнти дають дуже потужний ефект під час формування імунної відповіді.

    Імунні фактори, що містяться в Symbiotics Colostrum Plus, мають подвійний ефект: системно діють на весь організм, а також позитивно впливають на шлунково-кишковий тракт, підтримуючи здорову кишкову мікрофлору. Мінімальний рівень цих важливих імунних факторів у продуктах Symbiotics підтверджується лабораторними дослідженням .

    Чистота та якість продуктів гарантовані. Наше молозиво отримують виключно з перших удоїв корів, які не отримували р-БСТ^, на молочних фермах класу A за класифікацією USDA (Міністерство сільського господарства США). Все молозиво проходить лабораторні випробування й перевіряється на відсутність пестицидів та антибіотиків.

    ^ FDA визначила, що не було виявлено суттєвих відмінностей між молоком від корів, які отримували й не отримували рекомбінантний бичачий соматотропін (р-БСТ).

    Рекомендації із застосування

    Take 2 capsules, once daily, with water or your drink of choice, on an empty stomach. Triple this amount in time of environmental or physical stress.

    Інші інгредієнти

    Vegetable capsule (hpmc), medium chain triglycerides, sunflower lecithin.

    Contains: Milk.

    Попередження

    If you have a physician-diagnosed health condition, consult your doctor before taking this product. Discontinue use if you experience adverse reactions and consult your doctor.

    Each bottle is double sealed for quality and safety. If either seal is broken or missing, do not use. Close tightly and store in a cool, dry place (below 75°F), away from heat.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 capsules
    Servings Per Container: 60
    Amount Per Serving %Daily Value
    Calories 5
    Protein
    Покупець
    27.12.2021
    text_comment
    приймаю пот1 шт після вечері для підвищення імунітету. Цей препарат діє у двох напрямках: діє на весь організм і гарно впливає на ШКТ, підтримує в нього здорову кишківну флору
    Покупець
    26.08.2020
    text_comment
    Хороша якість. Доступна ціна. Дієвий та ефективний. Хороші інгрідієнти в складі.
    Покупець
    25.04.2018
    text_comment
    Не відчув результату.
    Покупець
    22.02.2018
    text_comment
    Не Не значні зміни.
    Покупець
    15.12.2021
    text_comment
    Про колострум я дізналася рік тому і тільки зараз вирішила його спробувати (саме цю фірму за порадою нутріціолога). Добре відновлює імунітет і корисний для ШКТ. Багато хто пропивав його після захворювання на ковід. Ми пили із сином 2 курси і можу сказати, що результат однозначно є. Ні разу за зимово-весняний період не хворіли навіть на легку застуду. Упаковка невелика, але достатньо для 1 курсу прийому.
    Покупець
    13.12.2022
    text_comment
    Не те що хотілось.
    Покупець
    13.09.2019
    text_comment
    Класна добавка для здоров‘я кишечника, налагоджує процеси, легко приймати, швидко засвоюється
    Покупець
    13.05.2018
    text_comment
    Не було значного ефекту.
    Покупець
    12.08.2018
    text_comment
    Молозиво – це перше молоко, яке виробляють молочні залози після народження ссавців. Усі речовини, що містяться в молозиві, допомагають молодим виживати в новому середовищі, оскільки забезпечують їм природний пасивний імунітет, тобто надходження готових антитіл, які захищають від інфекцій у перші тижні життя. Молозиво цінне високим вмістом вітамінів, мінералів, мікроелементів, білків, факторів росту, інгібіторів протеаз та імуноглобулінів, особливо імуноглобуліну IgG, який відіграє важливу роль у імунній системі. Молозиво також містить антитіла, ефективні проти бактерій, вірусів і грибків. Він також містить лактоферин, багатофункціональний білок, який зменшує запалення в організмі. Фактори росту позитивно впливають на загоєння ран, нарощування м’язів, покращують роботу нервової системи та підвищують загальний життєвий тонус організму.
    Покупець
    09.05.2019
    text_comment
    Купувала від кандидозу. Молозиво - це молоко, яке виділяє корова-мати протягом декількох днів після пологів. Імуноглобуліни є найвідомішим компонентом молозива, і їх годують телятам, народженим без імуноглобулінів, як доповнення до них. Окрім імуноглобулінів (IgG, IgA та IgM), міститься багато імунних клітинних медіаторів (цитокінів), різноманітні фактори/гормони росту та антибактеріальні речовини, такі як лактоферин. Ці речовини діють, безпосередньо впливаючи на імунні клітини. Крім того, імунні клітини, такі як лімфоцити, які контролюють імунну відповідь, і фагоцитарні клітини, що поїдають бактерії, містяться в більш ніж у 100 разів більше, ніж у звичайному молоці. Незважаючи на те, що це популярний продукт, його вплив на Candida досить слабкий, і він був не таким хорошим, як я сподівався.