• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Sunfood, MSM Lotion, Unscented Moisturizing Cream, 8 fl oz (236.6 ml)


    Виробник: Sunfood
    Код товару: SFD-00909
    Наявність: Є в наявності
     ₴1174  ₴961
    Купити

    Докладно про товар Sunfood, MSM Lotion, Unscented Moisturizing Cream, 8 fl oz (236.6 ml) :

  • OptiMSM
  • Vegan
  • Gluten Free
  • Enriched with 10% OptiMSM, vitamins and organic botanical ingredients, our MSM lotion can help restore and rejuvenate dry, rough skin.

    This pure cream delivers all the value of MSM directly to the skin surface to address inflammation, scar tissue and wrinkles.

    This formula works well as a facial moisturizer.

    The Sunfood Difference

    Unscented MSM Lotion contains plant-based, organic, or sustainably sourced ingredients.

    Never tested on animals, this hypoallergenic product is free of alcohol, methylalcohol, artificial preservatives, solvents, and parabens.

    Рекомендації із застосування

     Apply to damaged or irritated skin, sunburns, or mosquito bites. Excellent for shaving!

    Інші інгредієнти

    Triple UV treated deionized water, 10% Opti-MSM (Methylsulfonylmethane), fatty acid esters (plant derived emulsifier), organic vegetable glycerin, organic apricot kernel oil, organic sweet almond oil, usnea extract, calendula flower extract, organic aloe vera extract 200:1, vitamin E (d-alpha-tocopherol), vitamin C (ascorbic acid), vitamin D3 (cholecalciferol), grapefruit seed extract, and 100% pure tea tree oil.

    Покупець
    28.10.2018
    text_comment
    Я купила його, побачивши відгуки, коли свербіж зник. У мене зараз екзема, і навіть якщо я нанесу її на екземну частину, мене не нудить, а коли свербить, я думаю, що через деякий час я часто забуваю про свербіж. Крім того, коли я наносила його на місце, де не з’явилася екзема, його зволожували кілька годин. Відчуття нанесення приємне, тому що добре розтікається. Я не проти запаху. Я хотів би купити, якщо знову буде розпродаж.
    Покупець
    28.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    22.07.2022
    text_comment
    Пахне штучним кокосом. Форма товста, і при нанесенні створюється відчуття, що воно покрите, а не вбирається в шкіру. Використовую для нанесення на тіло та обличчя. Розмір великий, а співвідношення ціна-якість хороше. Без проблем на обличчі. Якщо нанести його замість крему для рук, то він швидко висохне.
    Покупець
    22.02.2018
    text_comment
    Не Не значні зміни.
    Покупець
    20.08.2021
    text_comment
    Він не має запаху, але має невимовний аромат. Мене це не скоро турбує. Оскільки його можна використовувати на обличчі, я використовувала його на обличчі та шиї після нанесення лосьйону. Якщо нанести, то можна використовувати без липкості. Він має великий розмір і його можна використовувати деякий час. У мене чутлива шкіра, але проблем немає.
    Покупець
    19.03.2019
    text_comment
    Лосьон призначений для відновлення та омоложення шкіри, а також для зволоження обличчя. Крім того, можна використовувати для заспокоєння подразнень шкіри, сонячних опіків або укусів комарів. Я використовую для тіла, рук та обличчята. Для обличчя раджу використовувати зранку, шкіра довгий час залишається зволоженою та матовою Як і заявлено, запах відсутній (лише на початку використання відчувався легкий аптечний аромат). Вбирається моментально, не залишає жирної плівки. Шкіру не стягує .Мені подобається.
    Покупець
    19.01.2020
    text_comment
    Запах солодкуватий.Написано, що він без запаху, але має легкий аромат. Використовуйте щодня як зволожуючий крем. Розмір середній, не дуже старий. Може три тижні. Текстура трохи важка, солодка для зимовий сезон.
    Покупець
    18.07.2020
    text_comment
    хороший лосйон. підійшов для алергика.
    Покупець
    17.05.2022
    text_comment
    Аромат трохи своєрідний. Але після кількох хвилин нанесення мене це не турбує. Завдяки цьому ваша шкіра стає напрочуд оновленою з меншою липкістю. Його може бути недостатньо для тих, хто шукає зволоження. Мені подобається тонкий розмір, який зручно тримати.
    Покупець
    14.11.2018
    text_comment
    Я купив це для жорстких плечей. Коли я наносив його, він поступово зігрівався і полегшував шию і плечі. Коли я наніс його на ноги після тривалої ходьби та ліг спати, наступного ранку біль у м’язах був легким і не таким болісним. Я не можу відпустити це!