• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Stevita, Organic Stevia, Liquid Sweetener, 3.3 oz (100 ml)


    Виробник: Stevita
    Код товару: STE-00020
    Наявність: Є в наявності
     ₴1222  ₴1000
    Купити

    Докладно про товар Stevita, Organic Stevia, Liquid Sweetener, 3.3 oz (100 ml) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 4 drops (0.2 ml)
    Servings Per Container: 500
    Amount Per Serving %Daily Value
    Calories 0
    Total Fat 0 g 0%
    Sodium 0 mg 0%
    Total Carb. 0 g 0%
    Sugars 0 g 0%
    Protein 0 g
    Percent Daily Value (DV) are based on a 2,000 calorie diet.
    Покупець
    29.11.2021
    text_comment
    Продукт хороший, але якщо залишити його на деякий час, стевія на вхідному отворі затвердіє, і отвір буде звужуватися або забиватися. крім цього, це добре.
    Покупець
    29.03.2018
    text_comment
    Якість і смак чудові (на мій погляд, без дивного присмаку). Розмір також чудовий за ціною. Але верхня частина крапельниці не найкраща, навіть коли я обережний, вона завжди падає зайву краплю, тому я рекомендую вам намагатися скидати на одну менше, ніж хочете.
    Покупець
    27.11.2021
    text_comment
    Використовуйте його як замінник цукру, підходить для кето, частіше використовуйте його в напоях, а краплі кладіть трохи, тому що якщо вони збільшаться, то смак стає неприємним.
    Покупець
    24.06.2018
    text_comment
    Найкраща стевія на ринку! На 500 мілілітрів лимонаду достатньо двох крапель. Це концентрований продукт і не змінює смак їжі. Я маю пляшечку вже рік і ще не встиг її випити. Якість бездоганна, подобається смак.
    Покупець
    24.04.2018
    text_comment
    Не відчув результату.
    Покупець
    20.12.2018
    text_comment
    Мені настільки сподобався цей рідкий підсолоджувач, мені здається, що він чудової якості та простий у використанні порівняно з порошками стевії та іншими підсолоджувачами, пляшка має гарний розмір і її можна стиснути у краплі за бажанням. Мій чоловік і моя дочка сидять на дієті і вважають цей продукт хорошим за складом підсолоджувачем.Крім стевії містяться підсолоджувачі з низьким глікемічним індексом.Серед них був і цей чудовий продукт з великою користю і відмінним смаком.Моя сім'я і я відмовився від використання столового цукру, тому кілька крапель цієї рідини — це приблизно стільки, скільки я кладу в чашку цукру, і це справді круто. Я, звичайно, повторю цей продукт, він мені сподобався, і я рекомендую його вам. Якщо ви вважаєте цей огляд корисним для вас, не економте на своєму Blakes.
    Покупець
    19.03.2020
    text_comment
    Замовила вперше і сподобалося, на смак звичайно відрізняється від цукру, але це набагато корисніше! Відмінні інгредієнти та якість так само гарна! Склад хороший! Це корисна альтернатива цукру! Підходить навіть тим, хто на дієті! Відмінно підходить для всіх рецептів, де потрібно підсолодити небагато. Порція досить гарна, вистачає набагато. Використання таких суперфудів робить харчування більш здоровим та корисним! Упакування компактне! Всім рекомендую!
    Покупець
    18.10.2018
    text_comment
    Мені сподобалося, що це були прості краплі, які підсолоджували напої. Я купувала його заради гібіскуса, і, чесно кажучи, я відчула в ньому вузлик, ніби смак чи гіркота, що йде з кінця язика. І це незручно, і я відчуваю, що це псує насолоду від напою
    Покупець
    18.09.2021
    text_comment
    Рідка стевія має унікальний смак. Хоча він дуже солодкий, смак дуже тонкий. Мені це сподобалося. На смак він схожий на будь-який інший, який я пробував. Але якщо капнути максимум 4-5 крапель на 340 мл кави, то це просто чудово. Я буду замовляти ще.
    Покупець
    16.03.2020
    text_comment
    Це найбільш натуральний і корисний підсолоджувач на ринку. Це порадив мені хтось, хто вивчив усі натуральні підсолоджувачі. Цей органічний підсолоджувач зі стевії найкращий, єдиний, який не бродить, коли потрапляє в мій кишечник. Щиро рекомендую. Ще й дуже смачно. Найкраще для всіх нас. Дякую iHerb.