• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol, добавка зі сріблом, дрібнодисперсний спрей, 10 част./млн, 59 мл (2 рідк. унції)


    Виробник: Sovereign Silver
    Код товару: SSV-23235
    Наявність: Є в наявності
     ₴1194  ₴977
    Купити

    Докладно про товар Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol, добавка зі сріблом, дрібнодисперсний спрей, 10 част./млн, 59 мл (2 рідк. унції) :

  • Компанію засновано в 1999 році
  • The Ultimate Refinement of Colloidal Silver™
  • Щоденна підтримка імунітету
  • Лідер продажів серед продуктів зі сріблом у США
  • Дрібнодисперсний спрей
  • Дієтична добавка
  • Має реєстрацію належної виробничої практики (GMP)
  • Без ГМО — Сертифіковано NSF™
  • Веганський продукт
  • Без глютену
  • Чому срібло використовують для підтримки імунної системи?

    Срібло більше 2400 років використовується для захисту здоров’я людини. Цей природний елемент міститься в цільнозернових продуктах, їстівних і лікарських грибах, молоці ссавців, джерельній, морській і водопровідній воді.

    З часів Гіппократа корисні властивості срібла були добре відомі й широко використовувалися. Срібло застосовувалося для очищення та збереження придатності питної води в усіх стародавніх цивілізаціях.

    Не знаєте, що краще? 10, 50, 250 або 500 част./млн?

    Виробники деяких продуктів з більш високою концентрацією (част./млн) колоїдного срібла заявляють, що одна чайна ложка їхнього продукту дорівнює кільком чайним ложкам нашого продукту з концентрацією 10 част./млн. Однак статті, опубліковані в рецензованій науковій літературі, свідчать про те, що срібло корисно, тільки коли воно має позитивний заряд (біоактивне). Засіб Bio-Active Silver Hydrosol з біоактивністю більше 98 % у 8 разів більш ефективний, ніж колоїдне срібло з концентрацією 250 част./млн. Більш висока концентрація частин на мільйон також збільшує ризик токсичності. Просто немає сенсу використовувати більш високу концентрацію частин на мільйон.

    Засіб Bio-Active Silver Hydrosol від Sovereign Silver, що випускається з 1999 року, — це колоїдне срібло найвищого ступеня очищення, і ми пишаємося тим, що воно є лідером продажів колоїдного срібла в США з 2005 року.

    «Наша технологія дозволяє отримувати найдрібніші частинки, які будь-коли існували, з майже ідеальною дисперсією й абсолютно безпечною концентрацією, ефективність якої перевершує дію продуктів з набагато більш високою концентрацією», — вважає Стівен Л. Квінто, засновник компанії.

    Переваги Bio-Active Silver Hydrosol.

    Безпека. Завдяки своєму крихітному розміру частки мають велику площу поверхні та більшу ефективність, що робить наш продукт з концентрацією 10 част./млн кращим, ніж продукти конкурентів, які містять до 500 част./млн срібла. Навіть якщо ви будете приймати його 7 разів на день протягом 70 років, ви все одно не перевищите добову пероральну безпечну референтну дозу (RfD) срібла Sovereign Silver, установлену EPA (Агентством з охорони навколишнього середовища)†.

    Чистота. В Sovereign Silver усього два інгредієнти: 99,999 % чистого срібла й очищена вода фармацевтичного ступеня чистоти. Спрей не містить доданих солей або білків, які знижують ефективність інших продуктів зі сріблом. Крім того, його упаковують в стійкі до вилуговування флакони зі скла, а не з пластику.

    Ефективність.
    Якщо срібло не має позитивного заряду, то воно не є біоактивним. Чим менше розмір часток, тим вище біоактивність срібла, і тим легше організму поглинати та виводити його. Sovereign Silver відрізняється безпрецедентним розміром частинок, що становить усього 0,8 нанометра, у результаті чого виходить продукт, що містить більше 98 % біоактивних іонів і нанокластерів срібла. Це робить його у рази більш ефективним, ніж продукти інших виробників. Продукти більшості інших брендів містять лише 10 % позитивно зарядженого срібла.

    † Виходячи з концентрації 10 част./млн і добової пероральної безпечної референтної дози (RfD) срібла, установленої EPA (CASRN 7440-22-4), можна безпечно прийняти 178 850 порцій на протязі 70 років.

    Рекомендації із застосування

    Дорослим: 30 розпилювань, потримати під язиком 30 секунд, потім проковтнути.†

    Дітям від 4 років: 15 розпилень.†

    Рекомендації

    Профілактика: один раз на день.

    Зміцнення імунітету: 3 рази на день.

    Довгострокова підтримка імунітету: 5 разів на день.

    Короткострокова підтримка імунітету: 7 разів на день.

    † Виходячи з концентрації 10 част./млн і добової пероральної безпечної референтної дози (RfD) срібла, установленої EPA (CASRN 7440-22-4), можна безпечно прийняти 178 850 порцій протягом 70 років.

    Інші інгредієнти

    Очищена вода фармацевтичного ступеня чистоти (USP-NF).

    Поживна цінність
    Розмір порції: 30 розпилень (5 мл)
    Порцій в упаковці: 11,5
    30 розпилень = 1 чайна ложка
    Дорослим (30 розпилень)Дітям 4 років і старше (15 розпилень)
    Кількість в 1 порції% від добової норми Кількість в 1 порції% від добової норми
    Срібло50 мкг*25 мкг*
    * Добову норму не визначено.
    Покупець
    27.03.2021
    text_comment
    спрей для носа з колоїдним сріблом
    Покупець
    25.04.2020
    text_comment
    Це дійсно унікальний продукт, в составі якого срібло найвищої проби. Чудовий ефект при вживанні в області носових проходів і горла. Потужний антібактеріальний ефект.
    Покупець
    23.04.2018
    text_comment
    Не відчув результату.
    Покупець
    22.09.2018
    text_comment
    Мій рятівник Завжди допомагає при болі в горлі , немає запаху та має приємний на смак, діти приймають без проблем! Вже довгий час користуюсь і навіть нехочу пробувати щось інше. Однозначно рекомендую Якщо було корисно нажміть будь ласка так?!)
    Покупець
    21.10.2022
    text_comment
    Норм
    Покупець
    20.06.2019
    text_comment
    Крутий засіб, який рятує мене і мою сім’ю від хронічних ангін! Прикажемо одразу при перших проявах. І в більшості випадків,запалення не прогресує і зменшується за день-два! До засобу в горло також беремо срібло спрей для носа. Дуже рекомендую таку комбінацію!
    Покупець
    20.04.2020
    text_comment
    З таким препаратом як колоїдне срібло знайома років 10. Спектр застосування досить широкий. Відомий як природний антибіотик, дієвий відносно великої кількості бактерій. Мій колега за допомогою комплексу, до якого входило якраз срібло, зміг вилікувати язву шлунка (звичайно ж це було комплексне і систематичне лікування відповідно розробленої програми). У комплексі з хлорофілом, срібло гарно працює при ацетонах у дітей. Срібло цього виробника замовила на пробу і якраз вчасно. Почало боліти горло, до звичних препаратів(цинк, віт.С,Д, пау дарко) підключила і срібло. Далі горла болячка не пішла. Довго приймати срібло все ж таки не рекомендують 7-10днів мах. Картонна упаковка, зручна, як на мене форма застосування у вигляді спрею. Пляшка з темного скла, розмір біль ніж достатній, після відкриття зберігаю в холодильнику. Думаю, така добавка в аптечці не завадить.
    Покупець
    15.09.2019
    text_comment
    Кількість продукту не мало і не багато, загалом якість хороша, упаковка зверху є розпилювачем, щоб полегшити його використання, його можна використовувати при ангіні або симптомах ангіни, а також при синуситі, смак злегка залізний, я використовував продукт без розведення, і його можна змішувати з водою І він полоскав горло, але я віддаю перевагу йому без змішування з водою
    Покупець
    14.06.2020
    text_comment
    Хороший та зручний спрей. Допомагає при тонзиліті, ангіні та стоматиті. Легко використовувати, без запаху та смаку
    Покупець
    13.07.2022
    text_comment
    Перш за все, я маю сказати, що перед тим, як я купив цей спрей колоїдне срібло, я купив цей самий продукт від цієї марки у формі крапельниці, і він також був чудовим, але для моїх 2 маленьких дітей спреєм набагато легше користуватися, і вони не бояться про це, як вони про те, що я кладу їм численні краплі в рот. Тому заради дітей я віддаю перевагу спрею, а не краплям. Для дорослих Це не має значення. І так, це безпечно для маленьких дітей, я, очевидно, даю їм меншу дозу. Тому, коли ми починаємо чухати горло і відчувати біль під час ковтання, навіть якщо це лише 1/4 з нас у сім’ї, я бризкаю всім цим у рот. Однак я використовую й інші природні засоби. Він не виявився достатньо сильним, щоб виконати роботу самостійно, але це не ліки, це скоріше імунітет і допомагає вашому горлу боротися з інфекцією.деякі люди стверджують, що позбавляються від ангіни лише цим