• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, малат магнію, 3750 мг, 200 капсул


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-01600
    Наявність: Є в наявності
     ₴1439  ₴1178
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, малат магнію, 3750 мг, 200 капсул :

  • Дієтична добавка
  • Підтримує здоров’я м’язів і вироблення енергії
  • 3750 мг в 1 порції
  • Відсутність ГМО підтверджено сертифікатом
  • Малат магнію від Source Naturals — це сполука магнію та яблучної кислоти. Він підтримує роботу м’язів, здоров’я серцево-судинної системи та сприяє виробленню енергії. Яблучна кислота — натуральна фруктова кислота, що міститься в більшості клітин організму та виступає проміжним ланцюгом у циклі Кребса, в результаті якого організм отримує енергію під час обміну вуглеводів і жирів. Магній — кофактор, необхідний для більш ніж 300 ферментних реакцій обміну речовин, синтезу АТФ і вироблення енергії. Магній відіграє важливу роль у розслабленні м’язів через його функції кофактора для ферментів і завдяки здатності врівноважувати кальцій у клітині.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 2–6 капсул на день під час прийому їжі.

    Інші інгредієнти

    Желатин (капсула), мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію, діоксид кремнію.

    Не містить дріжджів, молочних продуктів, яєць, глютену, кукурудзи, сої та пшениці. Не містить цукру, крохмалю, солі, консервантів, штучних барвників, ароматизаторів і ароматичних композицій.

    Попередження

    ​Примітка. Перед початком застосування цього продукту під час вагітності чи її планування або під час грудного вигодовування слід проконсультуватися з лікарем.

    Не приймати, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 6 капсул
    Порцій в упаковці: 33
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Калорії10
    Усього вуглеводів3 г1 %*
    Клітковина1 г3 %*
    Білки1 г2 %*
    Магній (у вигляді тригідрату малату магнію)425 мг101 %
    Тригідрат малату магнію3,75 г
    Яблучна кислота (у вигляді тригідрату малату магнію й яблучної кислоти)2,5 г
    * Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.09.2019
    text_comment
    Через тиждень вже відчула що стала більш спокійною, внутрішня тривога зникла, стала меньше дратуватись, покращився сон. Єдиний мінус, що треба пити аж по 6 капсул, я розбила на три прийоми, але більшого дозування даної форми магнію, я не знайшла. Розмір капсул звичайний
    Покупець
    28.01.2021
    text_comment
    Для мене даний магній підійшов ідеально. Через тиждень вже відчула що стала більш спокійною, внутрішня тривога зникла, стала меньше дратуватись, покращився сон. Єдиний мінус, що треба пити аж по 6 капсул, я розбила на три прийоми, але більшого дозування даної форми магнію, я не знайшла. Розмір капсул звичайний, так що ковтаються вони достатньо легко. Мені якість сподобалась, замовила собі ще, вже велику банку на 360 капсул, щоб вистачило на 2 місяці. Також у магнія є додатковий ефект, в туалет ходиш набагато краще.
    Покупець
    26.02.2019
    text_comment
    Магній малат не тільки закриє дефіцит магніб вле й дасть енергію так як бере участь в циклі кребса
    Покупець
    24.08.2020
    text_comment
    Дуже люблю саме цю форму магнію. Рекомендовано приймати при підвищеній нервозності, коли поганий сон, є спазми у м'язах. Якщо п'єте на постійній основі то варто кожних 3 місяці міняти форму мінералу. капсули трошки великі, мені ковтати зручно, а мамі, наприклад завеликі.
    Покупець
    22.02.2018
    text_comment
    якість хороша, упаковка чудова на довго вистачає , магній в хорошій формі , гарно засвоюється , підтримує здоровя мязів, і допомагає організму виробляти енергію, Магній відіграє важливу роль у розслабленні м’язів через його функції кофактора для ферментів і завдяки здатності врівноважувати кальцій у клітині.
    Покупець
    17.03.2018
    text_comment
    Не значні зміни.
    Покупець
    16.08.2019
    text_comment
    Коли я випиваю цю таблетку дещо відчуваю дискомфорт. Але (не знаю чи це ефект магнію) перестала переживати за кризу і впевнена, що вирулю) жити стало спокійніше і приємніше)))
    Покупець
    12.05.2021
    text_comment
    Гарний магній , але велика кількість таблеток за один прийом - від 2 до 6 таблеток за один прийом.
    Покупець
    11.07.2022
    text_comment
    ✔️Правильне харчування. Правильне харчування допомагає підтримувати в порядку фізичне тіло. Не треба кидатися в крайнощі. Кожна людина абсолютно індивідуальний і кожному потрібно їсти стільки, скільки потрібно. Надлишок або недолік їжі буде приводити тільки до одного результату — до постійних думок про їжу. Як визначити необхідну кількість їжі для людини? Кращий спосіб, це вставати з-за столу з легким почуттям голоду. Це коли людина відчуває, що може з’їсти ще, але вже можна і не їсти. У такому випадку у людини не буде ніякої важкості в шлунку, його не буде хилити в сон після їжі, і він буде відчувати себе дуже легко. Найсприятливіший порядок прийому їжі: солодке, потім солоне і в кінці щось Повітряне і легке.
    ✔️Правильний сон. Правильний сон допомагає підтримувати в порядку, перш за все, розум. Є 5 речей, які залежать від нормального сну :
    Щастя людини (немає нормального сну — ні настрою, ні щастя); Засвоєння їжі (важливі процеси в організмі відбуваються саме уві сні; тому потрібен здоровий нормальний сон); Сила людини (при нормальному сні є природна сила); Здатність до продовження роду (вона порушується при Не значні зміни.му сні); Знання і неуцтво (якщо людина багато чи пізно спить, то він занурюється в невігластво).
    Сон — це дуже важливий фактор, що впливає на здоров’я людини. На жаль, так багато людей нерозважливо ставляться до сну і сплять неправильно.Не потрібно змушувати себе спати занадто мало. Якщо потрібно спати, то краще поспіть. Але пам’ятайте, що в питаннях сну, як і в питаннях з харчуванням, краще трохи недоспати, ніж трохи переспати. Норма сну визначається індивідуально. Прокидатися по будильнику не дуже добре. Потрібно навчитися вставати без будильника.
    ✔️Впорядкований секс. Цнотливість дозволяє реалізувати нашу духовну природу. Цнотливість — це уважне ставлення до сексуальної (репродуктивної) енергії. Від цієї енергії сильно залежить тривалість життя людини.
    Якщо людина сильно захоплюється сексом, витрачаючи сексуальну енергію, то це несприятливо позначиться на здоров’ї і духовному благополуччі. Звичайно, сексом можна займатися тільки з коханим чоловіком або коханою дружиною. Будьте помірні в цьому питанні, як і в питаннях харчування і сну. Особливо небезпечно надмірне захоплення сексом для чоловіків — вони стають слабкими в результаті цього.
    Покупець
    11.05.2018
    text_comment
    Не було значного ефекту.