• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, Malic Acid, 2,500 mg , 120 Tablets


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-02780
    Наявність: Є в наявності
     ₴1128  ₴923
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, Malic Acid, 2,500 mg , 120 Tablets :

  • Dietary Supplement
  • Supports Muscles and Energy Production
  • Non GMO Validated
  • Source Naturals Malic Acid is a combination of malic acid and magnesium. It supports proper muscle function, cardiovascular health, and energy production. Malic acid is a natural fruit acid that is present in most cells in the body and is an intermediate in the Krebs cycle, where energy is captured during the metabolism of carbs and fats. Magnesium plays an important role in muscle relaxation and is an essential cofactor for over 300 enzymatic reactions in metabolism, ATP synthesis, and energy production.

    Рекомендації із застосування

    1 to 3 tablets daily with meals.

    Інші інгредієнти

    Stearic acid, microcrystalline cellulose, acacia gum, magnesium stearate, silica, and modified cellulose gum.

    Попередження

    If you are pregnant, may become pregnant, or breastfeeding, consult your health care professional before using this product.

    Store in a cool, dry place.

    Do not use if either tamper-evident seal is broken or missing. Keep out of the reach of children.

    Поживна цінність
    Serving Size: 3 Tablets
    Servings Per Container: 40
    Amount Per Serving% Daily Value*
    Calories10
    Total Carbohydrate3 g1%*
    Magnesium ( as magnesium malate)425 mg101%
    Sodium5 mg
    Покупець
    30.09.2019
    text_comment
    Кажуть, що це добре для росту м'язів, але ефекту поки не видно
    Покупець
    28.11.2018
    text_comment
    Я купив його після того, як провів дослідження про те, як впоратися зі своєю фіброміалгією та синдромом хронічної втоми. Це допомагає при запаленні моїх м’язів і зменшує біль. Здається, це якісний продукт, оскільки я не мав побічних ефектів від жодного з інгредієнтів.
    Покупець
    25.01.2021
    text_comment
    Таблетки — це великі таблетки, тому майте це на увазі, якщо для вас є проблема з ковтанням. Але в іншому випадку вони чудові! У мене CFS, і я вважаю це однією з найкорисніших добавок, які я приймаю. Хотів би я знати про це раніше.
    Покупець
    23.10.2019
    text_comment
    Ця добавка дійсно гарна! Я замовив, і він прибув менше ніж за 10 робочих днів, поставки тут від iherb мають чудову якість, крім того, ми дійсно можемо довіряти продуктам, і ми можемо бути впевнені, що інгредієнти оригінальні від бренду. Дуже рекомендую! Переваги чудові і того варті!
    Покупець
    23.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    18.07.2020
    text_comment
    Хороший магній, відмінна ціна. Приймаю вранці, тому що яблучна кислота бадьорить. Незамінний для енергетичних процесів клітини, корекції мітохондріальної дисфункції. Небагато незручно те, що добова доза три таблетки, але приймаю по дві, оскільки магній на регулярній основі приймаю вже рік. До покупки рекомендую
    Покупець
    17.05.2019
    text_comment
    Купила, тому що містить багато яблучної кислоти. Щавлевооцтова кислота не може увійти або вийти з внутрішньої мітохондріальної мембрани, тому вона перетворюється на яблучну кислоту, входить і виходить. Мені здалося, що він кислий, як лимонна кислота, але смаку майже немає. Він має порошкоподібну текстуру крохмалю і не є ні смачним, ні неприємним. Це зерно розміром з арахіс, яке важко проковтнути, але якщо його розжувати з водою, його можна відразу приготувати. Я не думаю, що потрібно змушувати його ковтати. У мене були судоми під час сну в середині літа, тому я хотів би прийняти цей продукт, який також містить магній, щоб у мене не закінчилися мінерали через потовиділення.
    Покупець
    13.07.2019
    text_comment
    Чудовий Магній. М'язи на ликах турбували у зв'язку зі становищем, на третій день побачила Користь. Розмір капсул більша, але мені це не приносить труднощі при ковтанні. Якість відмінна. П'ю проти ночі по 3 капсули. Вдень приймаю цитрат магнію)) Рекомендую до покупки. Магній потрібний усім!
    Покупець
    09.12.2019
    text_comment
    Здається, це добре для сну. Кількість разів, коли я прокидаюся після прийому, однозначно зменшилася, але мені здається, що я більше мрію.
    Покупець
    07.07.2018
    text_comment
    Я страждаю на фіброміалгію з самого раннього віку, тому я завжди в пошуку нових речей, які можуть допомогти покращити мій загальний добробут. Я читав, що яблучна кислота - магній можуть допомогти, тому вирішив спробувати. Я радий, що вибрав iHerbs, тому що доставка була надзвичайно швидкою. Я приймаю вже приблизно 2 тижні, і я відчуваю різницю в моїй здатності сприймати день з більшою енергією та ясністю.