• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, Wellness Formula, Advanced Daily Immune Support, 240 Capsules


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-01426
    Наявність: Є в наявності
     ₴2939  ₴2405
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, Wellness Formula, Advanced Daily Immune Support, 240 Capsules :

  • 16-Time Immune Support Winner†
  • Vitamin C Plus Over 30 Herbs, Vitamins, & Nutraceuticals
  • Dietary Supplement
  • WELLNESS FORMULA® delivers high-potency vitamin C plus more than 30 other vitamins, minerals, and time-tested herbs for advanced daily immune support.

    †2020 Vity Award

    Рекомендації із застосування

    Take 4 to 6 capsules a day to maintain a state of wellness. If your immune system needs added support, unlock the power of Wellness Formula with 6 capsules every 3 hours. Do not exceed 24 capsules a day for a maximum of 7 consecutive days.

    Інші інгредієнти

    Gelatin (capsule), magnesium stearate, silica, and dibasic calcium phosphate.

    Contains soy.

    Попередження

    Do not use if you are pregnant, may become pregnant, or breastfeeding.

    Do not use if either tamper–evident seal is broken or missing. Keep out of the reach of children.

    Accidental overdose of iron-containing products is a leading cause of fatal poisoning in children under 6. Keep this product out of reach of children. In case of accidental overdose, call a doctor or poison control center immediately.

    Поживна цінність
    Serving Size: 6 Capsules
    Servings Per Container: 40
    Amount Per Serving% Daily Value
    Calories5
    Total Carbohydrate1 g
    Покупець
    30.09.2020
    text_comment
    Хороша «швидка допомога» за перших ознак застуди, важливо не прогаяти перший день захворювання, полегшує і прискорює одужання. Будьте здорові!
    Покупець
    28.08.2020
    text_comment
    Дуже крутий комплекс з більш ніж 30 компонентів для зміцнення імунітету. І весь Склад рослинного походження! Тут часник, женьшень, астрагал, амла, кора мурашиного дерева і багато іншого. Упаковка велика, але пити потрібно по 6 капсул - це не дуже зручно. Я п'ю по 2-3 - і мені досить, тоді упаковки вистачить на 3-4 місяці. Як на мене, це Добавка для дорослих, дітям я б давала щось з більш компактним складом. Але вона дійсно працює і тут те, що просто так в їжу точно мало хто вживає
    Покупець
    23.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    21.09.2022
    text_comment
    Одна з найкращих біологічних формул для покращення та підвищення імунітету організму, а також протистояння вірусам та мікробам. Інгредієнти різноманітні та включають мінерали, вітаміни, рослинні добавки, водорості та види грибів, усі вони є дуже потужними антиоксидантами. Пакет містить 240 капсул, великий розмір, на кілька місяців, корисний для сім'ї, незамінний у дні хвороби Дякую, Харіб за цей ефективний продукт
    Покупець
    21.06.2020
    text_comment
    Хороший склад підтримки імунітету. З плюсів – велика упаковка. З мінусів це те, що потрібно пити щодня по 6 шт, щоб досягти бажаного результату.
    Покупець
    18.06.2018
    text_comment
    Найкращий засіб для підтримки іммунітету. Завжди приймає вся родина при перших ознаках застуди. Єдиний нюанс - не дуже приємий запах.
    Покупець
    17.08.2019
    text_comment
    Коли почало дерти в носоглотці вирішила випити 6 капсул добавки. Щоб не ковтати багато капсул випатрала все 6 штук на розетку і запити водою, тим більше запах меду і червоного вина викликав довіру до цього. Але порошок виявився гримучою сумішшю, яку ніяк не могла запити водою. Довелося капсулки знову набивати зіллям щоб використати решту. Коли п'єш капсули - не так сильно відчувається неприємна відрижка, як від порошку. Найголовніше - на ранок самопочуття не погіршився. Сподіваюся що з цим кошти не разболітся. Бентежить рекомендація по 6 капсул через кожні три години, але не більше 24 штук на добу. Чи не сходиться щось .
    Покупець
    16.06.2019
    text_comment
    Купив за рекомендацією лікаря. Приймаю згідно з інструкцією. Подивимося результат через місяць. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.
    Покупець
    16.03.2018
    text_comment
    Не значні зміни.
    Покупець
    09.05.2022
    text_comment
    Багато років купую цю дабавку, всім знайомим рекомендувала. Завжди рятував від застуд, навіть покращував травлення. Востаннє прийшов з складом, що трохи змінився. Роздала родичам якраз сезон застуд. Всі, як один сказали, що цього разу дуже Не значні зміни. вплинули на травлення, біль у животі, відрижку протягом усього дня, нудоту, всі ознаки інтоксикації. Минулого разу я пила 24 капсули на день і все було чудово, а ці нові ледь дві переварила. Не розумію, навіщо треба було змінювати склад, адже все було чудово.