• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, Vitamin D-3, 4 fl oz (118.28 ml)


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-02276
    Наявність: Є в наявності
     ₴1374  ₴1124
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, Vitamin D-3, 4 fl oz (118.28 ml) :

  • Bioactive Form for Bone and Immune Health
  • Dietary Supplement
  • Sunlight is the source of life on Earth, but we may not be aware of all the ways it benefits us. Our bodies manufacture vitamin D-3 when the skin is exposed to UV radiation from sunlight, but the ability to do so decrease as we age. Vitamin D-3 maintains healthy calcium and phosphorus levels in the body for strong bones, it helps maintain muscle strength in older adults, and it also plays an active role in a healthy immune response. Vitamin D-3 (cholecalciferol) is the optimal form of vitamin D. It is the form of vitamin D that the body manufactures in sunlight, and the form most efficient for the body's needs.

    Рекомендації із застосування

    9 drops once daily in a drink.

    Shake well before using.

    Інші інгредієнти

    Medium chain triglycerides, orange and lemon essential oils.

    Contains no yeast, dairy, egg, gluten, corn, soy or wheat. Contains no sugar, starch, salt, preservatives, or artificial color, flavor or fragrance.

    Попередження

    Caution: For children under 12 years of age, or if you are pregnant, may become pregnant, or breastfeeding, consult your health care professional before using this product.

    Do not use if tamper-evident seal is broken or missing. Keep out of the reach of children.

    Store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 9 Drops (approx. 0.17 mL)
    Servings Per Container: 695
    Amount Per Serving% Daily Value
    Vitamin D-3 (as cholecalciferol)50 mcg250%
    Покупець
    29.07.2021
    text_comment
    Вітамін D3 має багато переваг для здоров'я. Він зміцнює кістки та м'язи, підвищує імунітет, покращує настрій, має протизапальну дію та покращує роботу серця. Для жінок дуже важливий цей вітамін. Сприяє зачаттю, збереженню вагітності та нормальному виношування плода, вкрай необхідний під час вагітності, оскільки впливає на формування імунітету плода та його кісткової тканини. Відновлює організм жінки після пологів, коригує стан при ПМС. Добре впливає на зір, концентрацію та пам'ять. Дуже зручно, що в краплях, але мінус тут не дуже хороша піпетка, вона протікає, так що в дорогу взяти не вийде.
    Покупець
    27.08.2021
    text_comment
    Сам продукт дуже хороший, але мій верхній наконечник відокремився від ковпачка, через що його було неможливо надійно закрити. Однак вітамін D3 дійсно якісний. Рідка форма дуже зручна для вживання всією родиною.
    Покупець
    27.07.2021
    text_comment
    Вітамін Д в зручній та ефективній по засвоюваності масляній формі. Дозування легке за рахунок піпетки, можна регулювати як дорослим так і дітям. Великий розмір флакону підійде для повного курсу прийому всій родині. Упаковка була добре захищена. Флакон прийшов не пошкоджений. Якість на високому рівні, засвоєння організмом відбувається легко так як рідка форма найбільш біодоступна. Приймаю більше 2 тижнів, можу відмітити значне зменшення сухості шкіри. Рекомендую до покупки особливо зараз, коли є нестача сонця.
    Покупець
    26.08.2021
    text_comment
    Він має слабкий апельсиновий смак, і особисто мені він дуже подобається. Я капаю кілька крапель у воду і п’ю щодня. Оскільки це кілька крапель на день, коспа найсильніша, так що здається на рік. Я ще не відчула ефекту, але оскільки вітамін D необхідний, безсумнівно, що це буде плюсом для організму, тому продовжую як є.
    Покупець
    21.04.2022
    text_comment
    Посередньо.
    Покупець
    21.04.2018
    text_comment
    Якість відмінна, зручна в використанні для всієї родини. Зручне дозування - десять крапель з водою або іншою рідиною один раз на день. При дефіциті вітаміна Д в холодні пори роки коли немає сонця. Рідка форма сприяє кращому засвоєнню.
    Покупець
    20.04.2021
    text_comment
    Гарно засвоюється оргінізмом, відчутний ефект після курсу. Має приємний не сильний запах, великий об'єм, надовго вистачає.
    Покупець
    19.11.2019
    text_comment
    Зручний при використанні завдяки піпетці. Дозування відмінне, приємний смак. Брали для немовляти, але смак і старшому подобається
    Покупець
    17.02.2021
    text_comment
    Супер препарат. Подобається рекомендую замовляти
    Покупець
    14.07.2022
    text_comment
    Перш за все, дуже важливо зробити тест на вітамін D, перш ніж нічого приймати. Чому це жиророзчинний вітамін, що означає, що організм не може позбутися його так само легко, як водорозчинних вітамінів, які , навіть якщо їх кількість збільшиться, не викличе токсичності організму. Надлишок його з потреби організму викликає токсичність накопичення кальцію і багато речей, про які ми говоримо протягом тривалого часу. Тому перед покупкою будь-якого препарату з вітаміном D зробіть аналіз. Спробувала продукт, купила один раз і відчула різницю, особливо в період корони та застуд. Тільки ваша безпека