• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, SOD Power, 250 mg, 60 Tablets


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-01873
    Наявність: Є в наявності
     ₴2143  ₴1753
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, SOD Power, 250 mg, 60 Tablets :

  • Dietary Supplement
  • As GLISODIN®
  • Superoxide Dismutase (SOD)
  • SOD Power™ as GliSODin® is an innovative form of superoxide dismutase (SOD), an important enzyme in the body for protecting the body's cells and tissues from free radical damage. SOD Power is 100 percent vegetarian and is comprised of gliadin, a wheat protein extract, and a melon extract containing SOD. Preliminary evidence suggests that the gliadin may protect the SOD enzymes from degradation in the digestive tract and may support an increase in circulating antioxidants.

    Рекомендації із застосування

    1 tablet up to 4 times daily.

    Інші інгредієнти

    Dibasic calcium phosphate, stearic acid, modified cellulose gum, and silica.

    Contains wheat.

    Contains no yeast, dairy, egg or soy. Contains no preservatives, or artificial color, flavor or fragrance.

    Попередження

    Do not take this product if you are allergic to wheat, gluten, or have celiac disease. Do not take if you are pregnant, may become pregnant, or breastfeeding.

    Do not use if either tamper-evident seal is broken or missing. Keep out of the reach of children.

    Store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Tablet
    Amount Per Serving%DV
    Calcium
    (as dibasic calcium phosphate)
    51 mg4%
    Superoxide Dismutase/Gliadin Complex250 mg
    (GliSODin®) (250 IU)
    †Daily Value not established.
    Покупець
    30.10.2022
    text_comment
    Нещодавно я почав використовувати дієтичні добавки SOD, які містять супероксиддисмутазу (SOD). СОД є природним антиоксидантом, який допомагає організму боротися з пошкодженням вільними радикалами, одним із основних чинників багатьох проблем зі здоров’ям. Дієтичні добавки СОД позитивно впливають на здоров'я організму та його антиоксидантну здатність. Якщо ви хочете зміцнити свою імунну систему та запобігти пошкодженню вільними радикалами, дієтичні добавки SOD — це варіант, який варто розглянути.
    Покупець
    30.05.2019
    text_comment
    Купила за рекомендацією подруги. Мій друг купував і пив добавки Melon Grisodin в японському салоні, але сказав, що купив їх, тому що вони дуже дорогі. Здається, це добре проти старіння та відбілювання. Через деякий час після того, як я почав пити, мені сказали, що в салоні епіляції колір став білим.
    Покупець
    24.11.2020
    text_comment
    У мене не було грубої шкіри до менструації, коли я почала приймати його, тому я збираюся продовжувати приймати його деякий час. Вплив на шкіру може бути зумовлений іншими факторами, це може бути випадковим збігом, це ще не ясно, тому почекаємо та побачимо. Я розглядав можливість взяти дорожчу японську добавку SOD, тож радий, що зміг знайти її за дещо нижчою ціною.
    Покупець
    24.09.2019
    text_comment
    Чесно кажучи, я спробував цілу пляшку SOD, одного з популярних антиоксидантів, але не помітив великих змін. Якість цієї марки, звичайно, хороша, але є багато інших харчових антиоксидантів, тому вона витіснена з пріоритету.
    Покупець
    24.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    23.10.2019
    text_comment
    Ця добавка грає велику роль у моєму житті, Вік мене змушує, Радикали потрібно виводити з організму, Склад мені підійшов. Якість і нормальні Інгредієнти, Розмір теж адекватний, Упаковка звичайна, потрібна додаткова Дієта для прийому. Смак не нав'язливий.
    Покупець
    13.01.2021
    text_comment
    Добавка для лікування вітіліго, надіюсь допоможе зупинити ріст нових плям. Дозування ок
    Покупець
    11.05.2018
    text_comment
    Не було значного ефекту.
    Покупець
    09.10.2021
    text_comment
    Раніше я приймав гранули SOD для лікування атопії, але це було дорого і важко продовжувати, тому я використовував ліки, що відпускалися за рецептом лікарні, але це не покращилося. Коли я самостійно досліджував різні речі, я зрозумів, що важливо придушити іржу на своєму тілі, тому це може бути на iHerb! Я знайшов цей планшет і одразу купив. Це 1/3 того, що я купував раніше! Минуло лише 10 днів, але я думаю, що свербіж зменшився, а шкіра знову стала м’якою. Було чудовим відкриттям побачити ваші відгуки та дізнатися, що він також має ефект проти старіння! У мене все ще є подряпини, тому я хотів би продовжити з моїм астматичним сином під час зволоження.
    Покупець
    08.10.2019
    text_comment
    Його представив людям похилого віку мануальний терапевт, і він сказав, що потрібен деякий час, щоб побачити ефект! Це ще належить побачити!