• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, Skin Eternal Serum with C-Ester, DMAE, & Lipoic Acid, 1.7 fl oz (50 ml)


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-01504
    Наявність: Є в наявності
     ₴1759  ₴1439
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, Skin Eternal Serum with C-Ester, DMAE, & Lipoic Acid, 1.7 fl oz (50 ml) :

  • Paraben Free
  • SKIN ETERNAL® SERUM- an aqueous cosmetic serum, is a moisturizing lotion containing a rich blend of nutrients and plant extracts. This serum is easily absorbed into the skin, and immediately makes skin feel softer and replenished. It is lightly scented with pure lavender and lemon oils.

    Рекомендації із застосування

    Shake well before using. 1 to 2 times daily, place 1 to 4 drops of serum on your finger and gently massage into the desired area of your face, hands, neck, or other skin areas.

    Інші інгредієнти

    Deionized water, propylene glycol, polysorbate 80, glycerin, vitamin c-ester (ascorbyl palmitate), dmae bitartrate, polyethylene glycol, glycolic acid, alpha-lipoic acid, lemon oil (italian type fcc), phenoxyethanol, lavender oil, aragum, aloe vera inner leaf gel, simethicone, vitamin a palmitate, vitamin d-3, d-alpha tocopheryl succinate, calcium pantothenate, coenzyme q10, chamomile flower extract, and biotin.

    Contains soy.

    Попередження

    For external use only. Do not take this product by mouth and do not let product get into eyes. If product gets into eyes, flush with water until it is out, and consult your physician if necessary. If redness, irritation, or other reaction develops, discontinue use immediately and consult your physician.

    Do not use if tamper-evident seal is broken or missing. Keep out of reach of children.

    Store in a cool, dry place.

    Contents measured by volume.

    Покупець
    26.07.2018
    text_comment
    Я продовжував купувати Mad Hippie, але ціновий тиск посилився, тож я купив і цей. Не дивуйтеся одержувачам, потрясіть їх, щоб руки відвалилися. Без проблем, добре пахне
    Покупець
    24.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    23.04.2018
    text_comment
    Не відчув результату.
    Покупець
    21.02.2019
    text_comment
    Має легкий лимонний аромат. Це липкий тип, схожий на розведений мед. Оскільки він значно відокремлюється, я його щоразу струшую, але чи не відокремлюється кількість, накопичена в насосі? Я сумніваюся. Мене здивувало, що пухкі пори стали звичайними круглими і щільними порами. Якщо ви використовуєте базу на основі пор для макіяжу, я вважаю, що краще використовувати цю. Володіє зволожуючою силою, блиском і пружністю, а також робить шкіру хрусткою, тому дійсно рекомендується використовувати його перед макіяжем!
    Покупець
    15.04.2021
    text_comment
    Гаряче люблю кошти з Дмае, але не всі, у фаворитах тільки Skin Eternal! Сподобалося з першого застосування, шкіра стає відразу насичена, щоправда, трохи пощипує. Консистенція нагадує олію, запах специфічний, але вже від нього балдею. Я в неї просто закохалася, сироватка творить чудеса, шкіра після неї насичена, щільна, вирівнявся тон шкіри, сяюча, перестала користуватися тональним засобом. Несподіваний результат все це виявилося наприкінці використання сироватки, її наносила ввечері чердовала з нічними масками та АHA кислотами. Витрата сироватки велика, вистачить на довго. Рекомендую до покупки! Всім гарних облич без зморшок! Дякую за вподобайку!
    Покупець
    15.02.2019
    text_comment
    Я використовую цю сироватку на ніч завдяки вмісту в ній гліколевої кислоти, яка, як ми вже знаємо, є фоточутливою. Композиція є однією з найкращих на ринку для зволоження та зміцнення шкіри. Синтез колагену. Ліпоєва кислота сприяє блиску шкіри завдяки шкірі. мікроциркуляцію, зменшує розмір пор і зменшує мішки навколо очей завдяки своєму протизапальному фактору, є деякі дослідження, де ця кислота зменшує атрофічні рубці (наприклад, деякі, що утворюються в результаті акне), а також гіпертрофічні. Загалом, це дуже хороша нічна сироватка, але чутливій шкірі може знадобитися потроху вводити її в свою рутину, чергуючи ввечері. Лише одним насосом ви трохи розігрієте його в руках, і вам вистачить на все обличчя, шию та декольте.Не забудьте добре збовтати перед використанням.
    Покупець
    15.01.2019
    text_comment
    Мене знайшов Amway випадково, і з думкою спробувати, я купив його для своєї матері. Після використання, правда в тому, що я дійсно бачу ефект після тривалого використання. Я відчуваю, що він не поступається гучним іменам.
    Покупець
    14.08.2019
    text_comment
    Коли я користувалася кремом, моя шкіра стала пружнішою, пори зменшилися, і я змогла похвалити свою шкіру, тому вирішила скористатися і цією сироваткою. Це не змінилося так різко, але моя шкіра стала гладшою, ніж раніше, тому я думаю продовжити деякий час. У моєму випадку, коли я наношу його на все обличчя, мої очі та рот відчувають невелике роздратування, тому я наношу його щовечора для інших частин і приблизно раз на тиждень для очей і рота.
    Покупець
    14.04.2019
    text_comment
    Що стосується крему, то я користувалася нічним кремом і іншим кремом цього виробника, але я вперше користуюся есенцією краси. Так само виникає відчуття, що шкіра підтягується. Як і у випадку з кремом, він має відчуття поколювання, але користуватися ним приємно, оскільки він швидко осідає, і ви можете побачити ефект.
    Покупець
    13.07.2019
    text_comment
    Користуюся ним майже місяць і помітила, що він дійсно покращує пружність шкіри! Упаковка велика і вистачить надовго. Використовуйте вранці і ввечері. Текстура під час першого відкриття є двофазною. Потрібно багато збовтувати і перемішувати. Він ніколи не повертається до початкової форми, але його все одно потрібно струсити перед використанням. Він злегка жирний, поглинається трохи. Я використовую його як останню сироватку перед зволожуючим кремом. Єдина причина, чому я не ставлю йому 5 зірок, це те, що запах мене турбує. Це трав’яний аромат. Але за ефектом і складом воно того варте!