• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, Skin Eternal Day Cream, 4 oz (113.4 g)


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-02229
    Наявність: Є в наявності
     ₴2041  ₴1670
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, Skin Eternal Day Cream, 4 oz (113.4 g) :

  • Paraben Free

  • Source Naturals Skin Eternal Day Cream is a nourishing combination of plant extracts and nutrients to help your skin stay smooth and replenished all day. May be used by itself or in conjunction with Skin Eternal Serum. Contains skin supporting DMAE, alpha-lipoic acid, ascorbyl palmitate (C ester), coenzyme Q10, hyaluronic acid, and MSM. It has a fresh, clean scent and can be used under makeup.

    Рекомендації із застосування

    Use in the morning or as needed for all day moisturizing. May be used under make-up. Gently massage a small amount of cream onto desired areas of face, neck or back of hands. May also use after applying Skin Eternal Serum. Allow serum to absorb into skin and then apply cream as suggested.

    Інші інгредієнти

    Deionized water, DMAE bitartrate, vitamin C (sodium ascorbyl phosphate, C-ester [tetrahexyldecyl ascorbate & ascorbyl palmitate]), candelilla / jojoba / rice bran polyglyceryl-3 esters & glyceryl stearate & cetearyl alcohol & sodium stearoyl lactylate (emulsifier), sorbitol (humectant), glycerin (humectant), MSM (methylsulfonylmethane), caprylic/capric triglyceride (emollient), alpha-lipoic acid, hyaluronic acid (as sodium hyaluronate) (moisturizer), aloe vera leaf extract, imperata root extract (moisturizer), algae extract & artemisia vulgaris whole plant extract, sea fennel whole plant extract, glyceryl stearate (emulsifier), benzyl alcohol (preservative), cetyl alcohol (emollient), coenzyme Q10, dipotassium glycyrrhizate, fragrance, D-alpha tocopherol, potassium benzoate (preservative), retinyl palmitate, xanthan gum, olive leaf extract, calendula flower extract, sage leaf extract, ginkgo leaf extract, chamomile flower extract, camellia oleifera leaf extract, Asian ginseng root extract, grape seed extract, and grapefruit seed extract.

    Contains tree nuts (jojoba).

    Попередження

    For external use only. If product gets into eyes, flush with plenty of water. Consult physician if necessary. If redness, irritation, or other reaction occurs, discontinue use.

    Store in a cool, dry place.

    Do not use if tamper-evident seal is broken or missing. Keep out of children's reach.

    Contents measured by volume.


    Покупець
    30.01.2019
    text_comment
    Маст Хев!
    Покупець
    28.01.2022
    text_comment
    Приємний денний крем. Схожий зі своїм нічним братом. У цьому трохи менше кислоти за відчуттями, тому що щипає шкіру менше. Алергії не викликає, легко наноситься. Правда, після нанесення через якийсь час відчувається стягнутість, сухість. Пробувала мазати додатково, протягом дня, як краще. Загалом хороший крем, задоволений, що вдалося купити великий обсяг. Банк точно буде використано.
    Покупець
    27.12.2018
    text_comment
    Мені дуже сподобався цей крем. Приємна текстура. І запах мені подобається, хоча багато хто пише, що специфічний, але, як кажуть, на колір і смак товариш не всяк. Крем дуже поживний, зволожуючий. Дійсно, краще за все на осінньо-зимовий період.
    Покупець
    23.07.2021
    text_comment
    Слабий ефект.
    Покупець
    23.01.2022
    text_comment
    Приємний крем. Поки що жодного ефекту не помітила. Пізніше доповню відгук
    Покупець
    22.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що мені було цікаво про крем DMAE. Одразу після нанесення він має солодкий запах, але через деякий час запах інгредієнтів? Він не має приємного запаху, але він мене більше не турбує.Коензим Q10 і вітамін С також містять МСМ, який покращує шкірний бар'єр.
    Покупець
    21.04.2022
    text_comment
    Посередньо.
    Покупець
    20.01.2021
    text_comment
    Так сподобався нічний крем що замовила та денний. Але за відчуттями, він мені сподобався менше, нічний досить жирний, шкіра вночі лиснить, на ранок - норм, вмилася і пішла на роботу. А денний можу наносити тільки у вихідні через жирний блиск. Якість шкіри подобається після крему, вона насичена і гладка. Загалом він для домашнього використання у мене
    Покупець
    17.03.2020
    text_comment
    Це моя третя покупка і розмір великий. Я відчуваю запах. Крем добре розподіляється і зручний у використанні. Я продовжую використовувати DMAE для краси. Я не відчуваю ефекту відразу. Крім того, я не можу використовувати його щодня, тому що я неохайний, але я зроблю все можливе, щоб реалізувати ефект.
    Покупець
    14.10.2021
    text_comment
    Раніше я використовувала крем Derma E, але коли я спробувала його використовувати, це було дуже добре! Дерма стає матовою при нанесенні, і влітку вона гладка і приємна, але мене турбує сухість у майбутньому сезоні, але цей крем зробить вашу шкіру вологою та зволоженою! Поки що жодного поліпшення зморшок не було помічено, але оскільки він містить багато, я очікую цього для шкіри, коли вона буде витрачена.