• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, No-Flush Niacin, 500 mg, 60 Tablets


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-00921
    Наявність: Є в наявності
     ₴1029  ₴842
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, No-Flush Niacin, 500 mg, 60 Tablets :

  • Dietary Supplement
  • B-3 for Energy & Cardiovascular Health
  • Suitable for Vegetarians
  • Niacin plays an essential role in the activities of various enzymes involved in the metabolism of carbohydrates and fats, the functioning of the nervous system and digestive systems, the manufacturing of sex hormones and cholesterol, and the maintenance of healthy skin. Inositol hexanicotinate functions as niacin without the characteristic "flush".

    Рекомендації із застосування

    1 tablet daily.

    Інші інгредієнти

    Sorbitol, stearic acid, modified cellulose gum, silica, and magnesium stearate.

    Contains no yeast, dairy, egg, gluten, soy or wheat. Contains no sugar, starch, salt, preservatives or artificial color, flavor or fragrance.

    Попередження

    Note: If you are pregnant, may become pregnant, or breastfeeding, consult your health care professional before using this product.

    Do not use if either tamper-evident seal is broken or missing. Keep out of the reach of children.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Tablet
    Amount Per Serving%DV
    Niacin (vitamin B-3) (as inositol hexanicotinate)500 mg3,125%
    Inositol (as inositol hexanicotinate)143 mg
    †Daily Value not established.
    Покупець
    29.11.2019
    text_comment
    Цей продукт представив друг, який сказав, що він може знижувати шкідливий холестерин через кровоносні судини, що корисно для серцево-судинної та цереброваскулярної системи. У мене високий рівень холестерину, тому я приймаю по одній таблетці на день протягом місяця, і я знаю, що це неефективно після огляду наступного місяця.
    Покупець
    28.10.2022
    text_comment
    Ніациновий спалах був настільки гарячим, що я перейшов на цей. Я не знаю, для чого це працює, але я відчуваю, що встаю краще.
    Покупець
    27.03.2021
    text_comment
    Гроші на вітер.
    Покупець
    24.08.2022
    text_comment
    Оскільки він не має спалаху, ваше обличчя не червоніє, і ви можете пити, не турбуючись про час. У моєму випадку артеріальний тиск не дуже падає, тому я можу пити впевнено. Розмір таблетки трохи великий, але п'ється легко, тому що не має запаху. Однак, оскільки це не капсула, ви не можете відкривати вміст і пити її, тому вона не призначена для дітей.
    Покупець
    20.04.2022
    text_comment
    Посередньо.
    Покупець
    18.09.2018
    text_comment
    Я не міг судити про його ефективність, оскільки фізично не міг побачити або відчути жодного покращення. Здається, немає ніякої різниці порівняно з природними факторами без змивання ніацину. Але це точно не дало жодного ніацинового змиву, як те, що зазначено на упаковці. Будь ласка, натисніть кнопку «подобається», якщо відгук буде корисним. Дякую.
    Покупець
    18.08.2018
    text_comment
    Я практикую метод Фудзікава зі своєю дочкою початкової школи. Я купив ніацинамід, тому що він був розпроданий. Оскільки це велика таблетка, вона відкидається на вигляд, тому я подрібнюю її на дрібні шматочки і змішую з йогуртом, щоб нагодувати доньку. На відміну від ніацинаміду, ніякий флеш не гіркий і несмачний, тому корисно сказати «смачно ︎», не помічаючи мене. Для дітей, які Не значні зміни. розбираються в капсулах, я вважаю, що не краще спалаху, хоча на це потрібен час.
    Покупець
    17.08.2018
    text_comment
    Я придбав це як лікувальне харчування для 9-річної дитини з СДУГ. Звичайний ніацин має сильний приплив ніацину, тоді як ніацинамід має сильний запах і його трохи важко проковтнути. Рекомендовано. Упаковка компактна і має ненав'язливий дизайн. Рекомендується як харчова добавка при порушеннях розвитку.
    Покупець
    12.06.2022
    text_comment
    Після обмеження цукру мій рівень холестерину підвищився, але я не хотів приймати ліки, тому вирішив прийняти ніацин. Я не міг пити ніацин, тому що приплив ніацину був дуже сильним. Якщо він є тут, симптом спалаху не виявляється. І мій рівень холестерину тепер у нормі!
    Покупець
    10.12.2022
    text_comment
    Не те що хотілось.