• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Source Naturals, NADH, CoEnzyme B-3, 5 mg, 30 Tablets


    Виробник: Source Naturals
    Код товару: SNS-02076
    Наявність: Є в наявності
     ₴1859  ₴1521
    Купити

    Докладно про товар Source Naturals, NADH, CoEnzyme B-3, 5 mg, 30 Tablets :

  • Dietary Supplement
  • For Energy & Mental Alertness
  • 5 mg
  • Enteric Coated
  • Energy Rich - CoEnzyme
  • NADH, a natural coenzyme derived from vitamin B-3 (niacin) is essential for basic metabolism, respiration, the breakdown of sugars and fats, and the production of ATP, the primary energy molecule in our cells. NADH supplies ATP energy to the brain, nerves, muscles, heart and all other organs, in order to function. Chlorophyllin supports cellular energy production by stimulating hemoglobin and red blood cell regeneration. Enteric coated to improve absorption.

    Рекомендації із застосування

    1 tablet daily in the morning, on an empty stomach, with water. Wait 30 minutes before eating.

    Інші інгредієнти

    D-mannitol, sodium bicarbonate microcrystalline cellulose, magnesium stearate and vitamin c (as sodium ascorbate)

    Suitable for vegetarians and hypoallergenic: contains no yeast, dairy, egg, gluten, corn, soy or wheat. Contains no sugar, starch, salt, preservatives, or artificial color, flavor or fragrance.

    Попередження

    If you are pregnant, may become pregnant, or breastfeeding, consult your physician before using this product.

    Store in a cool, dry place.

    Do not use if either tamper-evident seal is broken or missing. Keep out of reach of children.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Tablet
    Amount Per Serving%Daily Value
    Co-E1 NADH (Reduced ß-Nicotinamide Adenine Dinucleotide-Coenzyme Vitamin B-3)5 mg
    Chlorophyllin1 mg
    †Daily Value not established.
    Покупець
    31.07.2021
    text_comment
    вітамін B3 власне дуже важливий для мого здоровя, пробувала, підбирала його в різних формах, і ця мені підійшла найкраще. Приймаю в комплексі інших добавок для мітохондрій. Одразу енергія додалась, кращий настрій, збільшилась працездатність, чіткість в думках. сила дії цієї добавки реально на високому рівні. розмір таблетки дуже маленький, важко розділити на частини
    Покупець
    29.12.2019
    text_comment
    Застосовую цей препарат за призначенням нутріціолога у комплексному відновленні організму. Це форма ніацину, необхідна для обміну речовин, виробництва енергії. Робоча добавка!
    Покупець
    28.12.2021
    text_comment
    Взяла для мієлінізації дитині, як один із складових, даю тиждень на 1 таблетку на день, негативних реакцій немає. Боюся щось говорити. почали прокльовуватися якісь слова, але даю не лише NADH. Аутизм 5 років не говоримо. Поставте """"Так"""" вам не складно, а мені приємно :)
    Покупець
    28.12.2021
    text_comment
    Взяла для мієлінізації дитині, як один із складових, даю тиждень на 1 таблетку на день, негативних реакцій немає. Боюся щось говорити. почали прокльовуватися якісь слова, але даю не лише NADH. Аутизм 5 років не говоримо. Поставте """"Так"""" вам не складно, а мені приємно:)
    Покупець
    28.10.2021
    text_comment
    п'ю для покращення розумової діяльності два тижні, ефекту доки не спостерігаю, сподіваюся на пролонгований ефект. У серії робіт Біркмайєри досліджували здатність NADH надавати терапевтичну дію при хворобах, що закономірно розвиваються з віком: хвороби Паркінсона, хвороби Альцгеймера, депресії, синдромі хронічної втоми (СХУ) та інших.
    Покупець
    28.10.2020
    text_comment
    Доступна форма в3 взяла на пробу. Маленькі зелені таблетки без смаку, всередині рідкий вміст. За ідеєю повинні давати енергію, але яскравого ефекту від прийому не помітила. Можливо, ліпосомальні форми NADH працюють краще. Спробую порівняти з NMN, прийом якого вважається більш фізіологічним.
    Покупець
    27.09.2020
    text_comment
    Хороша добавка для підвищення енергії. Можливо низька доза/потенція. Мене дещо турбують деякі інгредієнти, такі як стеарат магнію та сополімер метакрилової кислоти. Я б краще хотів чисті чисті інгредієнти. Смак добрий. Я думаю, що це досить дорого для невеликої дози, яку ви отримуєте. Крім того, при ковтанні він може недостатньо добре всмоктуватися.
    Покупець
    20.11.2020
    text_comment
    У мене син із затримкою мовного розвитку. Після здачі аналізів плануємо знімати нейрозапалення. На жаль, після підвищення курсу долара ці пігулки стали менш доступними.
    Покупець
    20.06.2018
    text_comment
    Найкраще, що я використовував для боротьби з втомою. Я працюю багато годин, і в мої робочі дні вони дають мені змогу працювати ефективніше. Крім того, я хотів би сказати, що все, що я використовував, що було Source Natural Brand, було виняткової якості.
    Покупець
    13.08.2020
    text_comment
    Дуже подобається ця добавка. У дитини море енергії та цікавість з'явилося. Задає багато запитань. У школі вчителі помітили, що став активнішим. Дуже подобається ефект!